.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Тема: Любов

Любов

Всичко започна преди 2години. Тогава заминах да следвам в Англия.Така се случи,че в моят випуск срещнах най-специалният човек за мен. До този момент аз не вярвах в "любовта" и винаги ми е било смешно когато чуех приятелките ми да ми обясняват колко е хубаво да си влюбен.
    Та, въпросният човек, прояви силни симпатии към мен. Нещата потръгнаха между нас и бяхме заедно половин година. През която бяхме неразделни. Обсъждахме даже и до няколко месеца да се преместя да живея при него. Никога не сме се карали, а хубавите ни моменти просто бяха от хубави по-хубави. Бяхме невероятно щастливи заедно.
    Само че той трябваше да се върне в неговата държава. Каза ми че заминава завинаги и никога повече няма да се върне. Няма да ви описвам болката и страданието което бях изпитала в този момент. Но въпреки това,аз не се отказах. Продължих да му звъня, пишехме си писма. При което след 3 месеца,той се прибра отново в Англия. Видяхме се и отново се събрахме. Но понеже преди мен той винаги си е обичал свободата и т.н. разхайтен живот , бяхме заедно около седмица,след което изчезваше и повече не се обаждаше. И така няколко пъти.
    Но в живота ми се появи друг човек. Негов много близък приятел,които беше до мен през цялото време,като упора и ми даваше кураж да продължа... С течение на времето се сближихме повече с въпросният и се събрахме заедно. Той винаги е знаел,че аз обичам първият мъж,а с него имам силни симпатии и наистина ми е хубаво с него,но чувствата ми не са толкова силни. Но за него това никога не е било от първоначална важност. Винаги е твърдял че ме обича и другото не го интересува.
    Така стана че се бяхме малко отчуждили в последните месеци. Вече си мислех че сме разделени,понеже винаги той е бил водещият във връзката ни,а сега дори не ме търсеше. Честно казано бях доволна за него,понеже смятах че си е намерил друга жена,която да му отвръща на силната любов с такава. Така се получи че отново се събрахме,моята любов. Прекарахме 2 седмици,неотлъчно заедно. Бяхме щастливи. Толкова много че чак не мога да ви го опиша с думи...
    При което един ден неговият приятел разбрал за нас и решил че трябва отново да бaда както сам казва "на него" и го накара да избира между него и мен. А те са приятели от 6 месечна възраст. Естествено развоя на нещата ви е ясен. Той избра приятелят си,както сигурно мнозина биха направили. Въпреки че всички знаем че един ден,жена ти,семейството ти т.е. става най-важно....
    От този момент се разбрахме повече никога да не се търсим. Аз бях принудена да остана с приятелят му въпреки безуспешните ми опити да прекратя всичко. Да,хубаво ми е с него,но е само до там. Аз, не го обичам по начина както се обича един мъж. Аз го обичам като приятел,като брат... Но за него това не е от значение щом той ме обича и аз съм на "него" ...
    Преди няколко дни отново се чух с въпросният 1ви мъж говорихме си около един час по телефона. Не знам какво ме подтикна да му се обадя,но... И не съжалявам. В края на разговора ни той ми каза че ме обичал все така силно и искрено както преди..
    Скоро почивката свършва и отново се прибирам в Англия...
    Моля ви дайте ми съвет как да си го върна.Какво да направя. Без него дните ми се еднообразни,скучни,сиви. Той беше първата ми опора в тази чужда страна.Той беше най-добрият ми приятел.Светлият лъч светлина в живота ми. Искам си го обратно, И този път завинаги...
    Big mistakes lead to little miracles

Говорете,ти и двете момчета,и си изяснете всичко..
    Никой не може да те принуждава да правиш неща,които не искаш,или по-точно,да бъдеш с човек,който не обичаш...

Цитирай Първоначално написано от 0nem0retIme
    Говорете,ти и двете момчета,и си изяснете всичко..
    Никой не може да те принуждава да правиш неща,които не искаш,или по-точно,да бъдеш с човек,който не обичаш...
    Кратко,точно,ясно!

Към авторката: Успех дано всичко да се оправи Искренно ти съчувствам
    98% от младото поколение слуша чалга!
    Ако си от онези 2% които я мразят, сложи това в подписа си!

Не се занимавай с тях

Доста си се оплела и с двете момчета. Най-добре се вижте тримата, поговорете си за отношенията ви и най-важното: реши кой от двамата искаш, с кой ще се чувстваш по-добре( ти си го решила де, но им го кажи, а не те да решават 'на кой да си'..все пак това трябва да е твоят избор, а не те да те разменят като вещ)
    Забранявам си да раздавам вече себе си !
    Забранявам си да повтарям грешки правeни !
    За един и за друг променяш се,
    на един и на друг раздаваш се напразно.

Фен Аватара на DoYouLoveMe
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от CheRnoKosKaA
    Доста си се оплела и с двете момчета. Най-добре се вижте тримата, поговорете си за отношенията ви и най-важното: реши кой от двамата искаш, с кой ще се чувстваш по-добре( ти си го решила де, но им го кажи, а не те да решават 'на кой да си'..все пак това трябва да е твоят избор, а не те да те разменят като вещ)
    +1

дан0 да избереш правилн0т0 м0мче

Аз преди време бях говорила и с двамата & обясних че имам чувства единствено към приятелят ми (единственият за мен,другият ми е просто наистина като приятел). А той реши че приятелството му е по-важно.А другото момче каза че нямало да позволи да се разделим.. Много е оплетено...

За него просто е важно да съм с него,въпреки че знае,че нямам същите чувства...

Бях решила че 6те пренебрегна чувствата си. Че 6те остана с това момче,щом това го прави щастлив,но..

Не издържам вече... А и след последният ни телефонен разговор го искам повече от всичко...

Не е честно...
    Big mistakes lead to little miracles

Голям фен Аватара на RaZzer
    Събираш ги двамата и им казваш нещата каквито са... Ако 1вото момче наистина има същите чувства към теб както преди - той ще се опита да говори с приятеля си!

Град
    Някъде по вятъра разпилян
    Тоя сегашния ти е ебати отчаяния тип хаахха да иска да си с него въпреки че му е ясно че нямаш чувства към него Ама и ти си ми една умница как може да стоиш при тоя човек...да те целува...да спиш с него доста тъпо честно.Пък и ще седиш с неговия авер и ще чакаш между вас да стане нещо ехеее ще има да чакаш
    МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ

Според мен между тебе и първия има прекалено много грешки в миналото-някак си не смятам,че трябва да бъдете заедно и в бъдеще... Поведението му ми е повече от ясно-искам нещо=>получавам го=>вече не го искам... Не смятам,че този път с нещо ще е по-различен от предишните...
    Прекрасно разбирам,той ти е първата любов и така нататъка,но просто не виждам смисъл... Не смятам,че той изпитва същите чувства към теб,каквито ти изпитваш към него.. Опитай се да продължиш без него...
    Относно момчето,с което си в момента-остави го.. Щом нямаш чувства към него,няма защо да сте заедно.. Неговата теория е доста болезнена за самия него,ако наистина те обича... Аз бих полудяла,ако знам ,че човека до мен не ме обича,но е с мен заради разбирателството и приятелството помежду ни... Или може би и той не те обича,а си му нещо като фикс-идея...
    Ако имаш желание,в което се съмнявам.. Опитай да забравиш първия,и може би с времето ще обикнеш това момче... Все пак любовта се появява постепенно....
    Но най-добре продължи живота си без тях.. Ако искаш,чувайте се,виждайте се... Между вас има всичко друго,но не и любов...
    Според мен имаш нужда от нов старт...
    Знам,че моето мнение противоречи на всичко,казано до момента,но това е,което мисля.. И смятам,че то е опитимално доброто за теб.. Помисли...

Голям фен Аватара на RaZzer
    Цитирай Първоначално написано от KimBerLy1912
    Трудно е за всеки човек да се примири с факта, че трябва да зареже живота, който е водил през последните няколко години и да почне на чисто... Затова мисля, че не трябва да се прибързва, освен ако тя самата не е осъзнала, че има нужда от "ново начало"!

Супер фен Аватара на Whyniser
    Град
    Благоевград
    Като имаш чувства само към единия,другия да се примири.Живота си е твой и сама си решаваш.
    Все същия ™G-Baby™

Лудият се оплаква,
    че хората не го познават,
    а мъдрецът —
    че не познава хората.

House M.D.
    -Sometimes we can't see why normal isn't normal.

Цитирай Първоначално написано от RaZzer
    Цитирай Първоначално написано от KimBerLy1912
    Трудно е за всеки човек да се примири с факта, че трябва да зареже живота, който е водил през последните няколко години и да почне на чисто... Затова мисля, че не трябва да се прибързва, освен ако тя самата не е осъзнала, че има нужда от "ново начало"!

Има голяма вероятност да го осъзнае прекалено късно..както сега,в момента...
    Лично мнение...

Голям фен Аватара на Xitap
    Град
    Vav fitnes zalata
    Авторке... опитай с ново лице. Тогава прецени по реакцията на въпросните как да действаш. Нямат място до теб тия.

Голям фен Аватара на Aicken
    коя е родната страна на въпросния първи мъж каква националност е ?
    Единствения начин жена да иска мъж.
    Единствения начин да я имаш в ръцете си.
    Ако искаш да задържиш момичето до края на живота си...

просто и разбий сърцето.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си