Цитирай Първоначално написано от sladkish_14
Още си малка да мислиш за отслабване , както ти така и всичко останали твои наборки.В момента организма Ви има нужда от тази храна и тези килограми , развивате се.През пубертета имате нужда от енегрия , хубав сън и добро хранене.А вие какво правите - не ядете и не спите да ставате рано да тренирате.До момента във всички тези теми , които съм изчела за тези 2-3 години във този форум разбрах , че проблема ви е на психическа основа.Престанете да се лигавите , по ника ти личи ,че си на 14 знаеш ли колко много има нужда организма ти сега от енегрия ? За да израстеш ?И аз на твойте години бях пълничка , но ето сега съм в нормални килограми и не защото съм търпяла диети , а защото изтърпях пубертета си !
Мда, съгласна съм Аз сега съм качила 3 кг за една година,но просто започнах да ям повечко и усещам ,че организма се нуждае от тази храна.Винаги съм била мн против диетите,аз самата не издържам на диети... една седмица ми е било рекорд и то дори не я спазвах стриктно.Спортувах две седмици ама никъв резултат ,защото с толкова храна.Ама си се харесвам каквато съм.Не ме интересува вече кой какво мисли за мен ,а какво аз за себе си Към авторката не пази диети,а просто намали вредната храна Яж си от всичко по малко