.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22

малко помощ

На приятеля ми му е много крив,направо вълнообразен с една голяма глава като гъба и като правим анален секс много ме боли,кажете какво да правим,какви мазила да използваме,че след секс три дни немога да сядам от болки в дупето.

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    Мммм,не правете повече анален секс....
    Цитирай Първоначално написано от FeelMyPain
    Аха и постваш въпрос във форум, защото не искаш хиляда различни мнения.Желязна логика.
    Цитирай Първоначално написано от mim4enceto00
    аз не чета толкова сериозни книги(само на 12 съм), макар че съм прочела всичките книги здрач...
    Цитирай Първоначално написано от Millionaire
    Земете си една разплута на по 20 като ви е толко кеф, пък ако ще и да е начетена като Жана Дарк.

Е как така ами като го обичаме.

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    Еми погледни нещата така (ако темата не е ебавка.......):
    Ти не можеш да сядаш 3 дни след това.Еми да не ти стане нещо.Предлагам да минете на вагинален секс,че е да не ти стане нещо
    Цитирай Първоначално написано от FeelMyPain
    Аха и постваш въпрос във форум, защото не искаш хиляда различни мнения.Желязна логика.
    Цитирай Първоначално написано от mim4enceto00
    аз не чета толкова сериозни книги(само на 12 съм), макар че съм прочела всичките книги здрач...
    Цитирай Първоначално написано от Millionaire
    Земете си една разплута на по 20 като ви е толко кеф, пък ако ще и да е начетена като Жана Дарк.

Не е ебавка разбира се.И ние мислихме да минем само на вагинален,ама просто от аналният се възбуждам досто повече.За това питам има ли някакъв начим да си помогнем е ако не успеем ще го спрем много ясно,че да не вземе да стане някой сакътлък.

Ей толкова ли паднахте, че не можете да се възбудите без да си го навирате в задниците... Леле....

мила зарежи го аналния секс.....ако го правиш заради приятеля ти му кажи точка...ако на теб ти харесва влизаш във секс-шоп и си зимаш нещо което да не е криво...не всеки член е пригоден за анален секс нали

Цитирай Първоначално написано от AceXe
    Ей толкова ли паднахте, че не можете да се възбудите без да си го навирате в задниците... Леле....

По темата... нямам по-различно мнение от другите: Спри аналния секс
    98% от младото поколение слуша чалга!
    Ако си от онези 2% които я мразят, сложи това в подписа си!

темата си е чиста ебвака...

Град
    Таити
    Цитирай Първоначално написано от shokoto91
    темата си е чиста ебвака...
    Дано иначе ще е пълна трегедия, но ако все пак не е.... спри аналния с приятеля си и си вземи едно "приятелче" от секс шопа , с което да се забавляваш анално
    There is no right or wrong, only fun or boring

Много ми помогнахте няма що.Колко пъти да пиша,че не се ебавам?

Цитирай Първоначално написано от sexony
    Много ми помогнахте няма що.Колко пъти да пиша,че не се ебавам?
    И сто пъти да го напишеш, думите "не се ебавам" не значат наистина "не се ебавам".

Тъй ли е тогава какво означават?
    Аз си помислих,че тук ще намеря помощ,но явно съм се излъгала.

Ем... в такъв случай като искаш да правиш анален си купете лубрикант и го изтискайте целия преди да ти го..... пффф защо по-добре не спрете аналния секс..какво от това,че се възбуждаш по-лесно..нека приятелят ти се напъне и да те възбуди и от вагиналния...

Проблема не е толкова това дали трябва да прави, а защо и харесва повече от вагиналния Иначе лубрикант
    Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген

Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!

много ми е интересно как така се възбужваш повече при аналния секс при положение че после не можеш да си седнеш на задника после ? нещо не ми се връзва
    LoVe iS tHe aNsWeR

Град
    България
    странно ми е как може да се възбуждаш повече от анлния отколкото от вагиналния секс при положение че след това не можеш да си седнеш на задника..ами има 2 варианта или спирате аналния секс или ползвате лабрикант ааа или възелин
    Бъди такъв какъвто си..Никои няма право да те мачка,освен ако ти не му позволиш ;]

Супер фен Аватара на GabisiTa
    Град
    В едно сърце <3
    Ползвайте лубрикант.
    “Усмихни се.
    Има хора,които никога не се разделят!"

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    - лубрикант
    - смяна на позата
    - по-голяма възбуда
    - по-бавно проникване (най-добре първо с пръстите докато се отпуснеш и после с пениса) и по-малко резки движения
    - кажи му да не прониква целия

....................

Още начини да измислям ли?!
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

ne pravete analen sex a inache - lubrikant

Направо си намери друг с нормален кур ебати....

Цитирай Първоначално написано от sexony
    Е как така ами като го обичаме.

Като го обичате няма да се оплакваш

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си