- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Един въпрос
Здравейте
Значи имам приятел от 3 седмици сме заедно,но преди да тръгнем му бях казала че не съм девствена,авсъщност съм.Сега той иска да правим секс.Ще разбере ли,че съм девствена?
вероятно . . . кажи му ИСТИНАТА !![]()
wсичkо заwиси от гLeднаta toчка . . . !
Един въпрос към госпожа Мария Илиева..
Как така вие сте в София, а гъза ви е в Севлиево?
По темата: Ще разбере, разбира се.. Ако текне кръв, или ако те боли.
ITG - Because it's easy to be a 6 foot 4 Olympic powerlifter and streetfighting god, from behind the confines of a keyboard.
емии леко да..затова не трябва да се лъже и още от началото да се оплиташ в някви интриги..просто не се прави на мн интересна..какво от това че си девствена ?!![]()
Да, по принцип на повечето момчета им харесва да спят с деТствени и сигурно ще се впечатли, че ти ше си му първата.Първоначално написано от mariqqqqq
ITG - Because it's easy to be a 6 foot 4 Olympic powerlifter and streetfighting god, from behind the confines of a keyboard.
Прост народ.. не му казвай, недей!!! Кажи му че си се шибала с 20 човека, за да те помисли за голяма работа и че си много отворена... тай му кажи, слушай ме, минимум 20 човека и 2 пъти, че си правила 3-ка със 2 момчета!!!
Щото иначе ако разбере, че си девствена на 15.. ще ти се смее целия град, слушай ме няма да сгрешиш.
момиче не си го причинявай!!!!!!!!!!!!!!! Кажи му, че си девствена... за да е по-внимателен... не че нещо ама ако ти го ръгне набързо ще отидеш до луната от болка...Първоначално написано от InaaM
ще се окаже, че и той е девствен и няма да посмее да ти каже нищичко![]()
кажи му истината...
и да е малоумен пак ще разбере![]()
![]()
"Don’t go,” he said, and his eyes, those shining gems, shut and I could feel the shallow breath of sleep from him."
И какво ще стане ако му кажеш истината.Толкова ли се срамуваш от това,че си девствена...Нямам думи![]()
Уморих се да издирвам оправдания!
Претръпнах от обичане и от копнеж.
Спи ми се-дълго и без сънища.
Спи ми се! А пия кафе...
Не съм на 15 , а не 17 и може би затова го излъгах , повечето момичета на моята възраст са го правили.Не съм искала да се правя на интересна ... както и да е , няма да се обяснявам тук. Мерси за отговорите.
Ем,ще разбере...от трудното влизане или от самата болка докато ти влиза и ако текне кръв тогавааа на 100% ще разбере...![]()
С риск за санкция, ще кажа, ти си идиот, освен, ако не се шегуваш. Да се направи на курвентия, така ли смяташ, че ще му се издигне в очите.Първоначално написано от epizod
![]()
![]()
Идиот!!
![]()
![]()
Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген
Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!
ХахаАз бях девствена ии не бях казала на моят приятел(не е ставало за въпрос,не съм го лъгала) и правихме секс без проблеми.Той беше нежен,боля ме(малко),тече кръв(малко,имах само по гащичките после) ии така.Така че спокойно може и да не те хване.Но по-добре му кажи
- Винаги давай на света и на хората около теб най-доброто,което можеш и имаш..въпреки всичко!
Е какво като са го правили? Дай и ти като тях.. ето и ти ще го направиш, но повярвай ми-искаш да му кажеш истинатаПървоначално написано от InaaM
После да не съжаляваш. Не мисля ,е ще стане кой знае какво..нямаш ли му доверие? Пък и много лесно му се даваш. После да не съжаляваш, ей.
![]()
оф, добре или аз съм странна или не мога да го разбера това... за такива неща не се лъже, просто истината винаги излиза наяве, дои да не си от момичетата при които има кръв и ги боли, пак ще си проличи от липсата на опит и несигурността какво да направиш ( да не говорим че ти не знаеш от кой тип организми си...) кажи му какво като си на 17 това даже си е повод за гордост че не си като тези, които описваш... няма нищо срамно в това, а ако момчето е свястно ще те разбере, ще бъде по-внимателно и т.н.... само полза ще имаш ако му кажеш... успех
+1Първоначално написано от u3BaH3eMeH
![]()
Да,защото ще трябва да е по-внимателен с теб първия път.А след като не го знае може и да не е чак толкова нежен и внимателен.И няма нищо срамно да си признаеш.
Според мен той още повече ще се зарадва че си девствена![]()
Summer 09' <33
Tи си идиота, щото не разбираш кога има сърказъм и кога няма..Първоначално написано от Ilikeliljon