.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 52

Един въпрос

Здравейте
    Значи имам приятел от 3 седмици сме заедно,но преди да тръгнем му бях казала че не съм девствена,авсъщност съм.Сега той иска да правим секс.Ще разбере ли,че съм девствена?

Град
    Ниско под тополите . . . ;d
    вероятно . . . кажи му ИСТИНАТА !
    wсичkо заwиси от гLeднаta toчка . . . !

Супер фен Аватара на l0lz
    Един въпрос към госпожа Мария Илиева..
    Как така вие сте в София, а гъза ви е в Севлиево?

По темата: Ще разбере, разбира се.. Ако текне кръв, или ако те боли.
    ITG - Because it's easy to be a 6 foot 4 Olympic powerlifter and streetfighting god, from behind the confines of a keyboard.

емии леко да..затова не трябва да се лъже и още от началото да се оплиташ в някви интриги..просто не се прави на мн интересна..какво от това че си девствена ?!

Цитирай Първоначално написано от mariqqqqq
    емии леко да..затова не трябва да се лъже и още от началото да се оплиташ в някви интриги..просто не се прави на мн интересна..какво от това че си девствена ?!
    Да, по принцип на повечето момчета им харесва да спят с деТствени и сигурно ще се впечатли, че ти ше си му първата.
    ITG - Because it's easy to be a 6 foot 4 Olympic powerlifter and streetfighting god, from behind the confines of a keyboard.

Прост народ.. не му казвай, недей!!! Кажи му че си се шибала с 20 човека, за да те помисли за голяма работа и че си много отворена... тай му кажи, слушай ме, минимум 20 човека и 2 пъти, че си правила 3-ка със 2 момчета!!!
    Щото иначе ако разбере, че си девствена на 15.. ще ти се смее целия град, слушай ме няма да сгрешиш.

Цитирай Първоначално написано от epizod
    Прост народ.. не му казвай, недей!!! Кажи му че си се шибала с 20 човека, за да те помисли за голяма работа и че си много отворена... тай му кажи, слушай ме, минимум 20 човека и 2 пъти, че си правила 3-ка със 2 момчета!!!
    Щото иначе ако разбере, че си девствена на 15.. ще ти се смее целия град, слушай ме няма да сгрешиш.
    Абсолютно...

Град
    Пловдив

Re: Един въпрос

Цитирай Първоначално написано от InaaM
    Здравейте
    Значи имам приятел от 3 седмици сме заедно,но преди да тръгнем му бях казала че не съм девствена,авсъщност съм.Сега той иска да правим секс.Ще разбере ли,че съм девствена?
    момиче не си го причинявай!!!!!!!!!!!!!!! Кажи му, че си девствена... за да е по-внимателен... не че нещо ама ако ти го ръгне набързо ще отидеш до луната от болка...

Повече от фен Аватара на YourPoison
    Цитирай Първоначално написано от l0lz
    Един въпрос към госпожа Мария Илиева..
    Как така вие сте в София, а гъза ви е в Севлиево?

По темата: Ще разбере, разбира се.. Ако текне кръв, или ако те боли.
    прав си беее

ще се окаже, че и той е девствен и няма да посмее да ти каже нищичко

Град
    Пловдив
    кажи му истината...
    и да е малоумен пак ще разбере
    "Don’t go,” he said, and his eyes, those shining gems, shut and I could feel the shallow breath of sleep from him."

Супер фен Аватара на sladkalady
    И какво ще стане ако му кажеш истината.Толкова ли се срамуваш от това,че си девствена...Нямам думи
    Уморих се да издирвам оправдания!
    Претръпнах от обичане и от копнеж.
    Спи ми се-дълго и без сънища.
    Спи ми се! А пия кафе...

Не съм на 15 , а не 17 и може би затова го излъгах , повечето момичета на моята възраст са го правили.Не съм искала да се правя на интересна ... както и да е , няма да се обяснявам тук. Мерси за отговорите.

Ем,ще разбере...от трудното влизане или от самата болка докато ти влиза и ако текне кръв тогавааа на 100% ще разбере...

С риск за санкция, ще кажа, ти си идиот, освен, ако не се шегуваш. Да се направи на курвентия, така ли смяташ, че ще му се издигне в очите. Идиот!!
    Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген

Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!

Защо се лъжете не мога да разбера

Хаха Аз бях девствена ии не бях казала на моят приятел(не е ставало за въпрос,не съм го лъгала) и правихме секс без проблеми.Той беше нежен,боля ме(малко),тече кръв(малко,имах само по гащичките после) ии така.Така че спокойно може и да не те хване.Но по-добре му кажи
    - Винаги давай на света и на хората около теб най-доброто,което можеш и имаш..въпреки всичко!

Град
    ВаРнАаАа
    Цитирай Първоначално написано от InaaM
    Не съм на 15 , а не 17 и може би затова го излъгах , повечето момичета на моята възраст са го правили.Не съм искала да се правя на интересна ... както и да е , няма да се обяснявам тук. Мерси за отговорите.
    Е какво като са го правили? Дай и ти като тях.. ето и ти ще го направиш, но повярвай ми-искаш да му кажеш истината После да не съжаляваш. Не мисля ,е ще стане кой знае какво..нямаш ли му доверие? Пък и много лесно му се даваш. После да не съжаляваш, ей.

оф, добре или аз съм странна или не мога да го разбера това... за такива неща не се лъже, просто истината винаги излиза наяве, дои да не си от момичетата при които има кръв и ги боли, пак ще си проличи от липсата на опит и несигурността какво да направиш ( да не говорим че ти не знаеш от кой тип организми си...) кажи му какво като си на 17 това даже си е повод за гордост че не си като тези, които описваш... няма нищо срамно в това, а ако момчето е свястно ще те разбере, ще бъде по-внимателно и т.н.... само полза ще имаш ако му кажеш... успех

Цитирай Първоначално написано от u3BaH3eMeH
    +1

Да,защото ще трябва да е по-внимателен с теб първия път.А след като не го знае може и да не е чак толкова нежен и внимателен.И няма нищо срамно да си признаеш.

Според мен той още повече ще се зарадва че си девствена
    Summer 09' <33

Цитирай Първоначално написано от Ilikeliljon
    С риск за санкция, ще кажа, ти си идиот, освен, ако не се шегуваш. Да се направи на курвентия, така ли смяташ, че ще му се издигне в очите. Идиот!!
    Tи си идиота, щото не разбираш кога има сърказъм и кога няма..

Супер фен Аватара на ThisIsMe
    кажи му истината,иначе като знае че не си девствена може да подходи невнимателно към теб,а на теб ще ти е доста неприятно.Ти защо го излъга?нима се срамуваш от факта ,че си девствена,ако е така за мен си ТЪПА.

Цитирай Първоначално написано от qn1to0o1
    Цитирай Първоначално написано от u3BaH3eMeH
    +1
    +2

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си