- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- как най-лесно да спечеля пари от наще ; д
хах , ето ви една разкрепостена тема![]()
нека действаме .
кажете как най - лесно да спечеля пари от наще![]()
помоощ !![]()
Е не можеш ли да ги питаш дали ще ти дадат пари за каквото там ти трябва..![]()
кво й е разкрепостеното на темата?![]()
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Пречукай сестра си и я отвлечи. После искай подкуп от вашите..![]()
ITG - Because it's easy to be a 6 foot 4 Olympic powerlifter and streetfighting god, from behind the confines of a keyboard.
о йеа , не съм толкова перверзнаПървоначално написано от l0lz
![]()
Ако става въпрос за тва, исках да кажа да я пребиеш под "пречукаш", не да я.....Първоначално написано от silwinka
![]()
ITG - Because it's easy to be a 6 foot 4 Olympic powerlifter and streetfighting god, from behind the confines of a keyboard.
Първоначално написано от ToniStoraro
+1![]()
по-добре да пречука баща си и да му искаПървоначално написано от l0lz
![]()
в тоя ред на мисли пречукай цялата рода и ще си милионер/ка![]()
http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук
Според мен ако се държиш добре,помагаш вкъщи,слушаш ги(например прибираш се навреме) ще ти дават пари за каквотопожелаеш,стига да имат.Но това трябва да го правиш продължително време и най-добре завинаги да го правиш и не мисля,чеще имаш сериозни проблеми с родителите си.Аз съм така и винаги ако имат пари ми дават за каквото поискам(е не искам самолет или ненужни неща като 2(или пък 3-тапреса за коса).Разбираме си се супер.
Първоначално написано от anity92
това е тъпо![]()
помагай на родителите си без пари!
то направо си е изнудване.
аз вкъщи като мия чиниите и оправям не го правя, за да ми заплащат хахаха
кажи им за какво са ти парите и ако не са за някоя глупост ще ти дадат
при мен така става![]()
I gotta feeling that tonight’s gonna be a good night (:
Просто ги попитай дали ще ти дадат ..
Кво сложно има.... Много е тъпо да им вършиш услуги и да искаш пари... На мен лично ми е неудобно,пък и наще нямат кой знае какви финансови възможности,че да ми плащат като измия чиниите![]()
Ако ще помагаш-помагай за да е по-леко на ваще,а не за пари...![]()
Друг е въпроса ако парите ти тряят за няква глупост и затва не искаш да ги питаш направо....
аз вчера изгладих всички дрехи, подредих и моя гардероб и на майка ми. нямаше какво да праяи мама после ми даде 2лв ' за доброто желание'
![]()
а ти спечели ли нещо досега?
http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук
Емм разтреби и изчисти навсякъде и после им поискай някой лев.. може да стане![]()
www.album.bg/bonbon4eto_vr
Обичам р0зи, караМфиЛи
0бичам всИчките цвеТя
н0 най 0бичаМ мИли
в г0рата с теб да ги беРа. ;ддДдДд
... Inna - AmaziNg (music)(dance)
Съгласна съм с МониПървоначално написано от mochsis
![]()
I'd come for youu .. <3
Аз попринцип не обичам да искам пари и затова те сами ми дават, когато могат и когато се сетят. А иначе ако ми трябва нещо им казвам... най-често![]()