- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Неудобно ли ви е да искате пари от родителите си?
не ме е срам, но ми е кофти да взимам пари от тях...
виждам ги какви заплати взимат и че са прекалено малко за 4 членно семейство...
на сестра ми хич не й пука и тя взима и за двете ни ...
ииии не бачкампонякога работя, но някакви дребни неща и парите, които спечеля бързо свършват...
но аз по-принцип не съм от хората, които си харчат парите за глупости![]()
I gotta feeling that tonight’s gonna be a good night (:
Стига да искаш в рамките на нормалното и то за необходими неща,а не за глупости -защо да те е срам?
Не,не виждам причина да ме е.
Аз им искам само за важни и нужни нещакато храна, и ако се налага дреха, но в повечето случаи парите за дрехите ми са осигурени от баба и дядо
![]()
Не.. омг.![]()
no relationship, no emotion, just sex..
Ми това им е част от задължението според мен, но когато имам излишни няма смисал да им искам![]()
Попринцип нашите все забравят да ми оставят пари и ако не им напомня няма да се сетят. Затова се налага да искам от баба ми и ми е супер неудобно щото тя е с малка пенсия и...сещате се![]()
Недей да казваш![]()
Срещам кучка ''чука ми се,,да я черпя аз япитам...
тя ми вика ''Искам и си клати задника във ритъм"
ами и с мен е ставало тъй 1-2 пътиПървоначално написано от mArMaLaDkA
![]()
Не ест нали затова ги имам да ми помагат![]()
Че за какво да ми е неудобно ?Те са си мой родители и,ако не дават ше има
![]()
бз се бе .. Ми не не ми е неудобно,ако исках от леля ми или от някой друг роднина може да ми е неудобно ама те все пак са ми родители,ако не искам от тях пари, че от кой друг ще искам ?
![]()
Keep Smiling (sun)
Ами зависи. Понякога сами се сещат,понякога аз си имам (работя). Но понякога като поискам ми се изнервя,а няма за какво. Нали ми е майка,как ще ида на кафе без пари???![]()
Ми до сега не ми се е налагало да искам...нашите просто ми дават,толкова колкото решат и те са ми предостатъчно даже x]]
just be
they say learning to love yourself is the first step,
that you take when you want to be real..
face up to the fact that you are who you are
and nothing can change that belief
Не, изобщо.Майка ми постоянно ме бъзика и ми вика "Много си ми скъпа! "
![]()
![]()
Не,изобщо ..![]()
Не ме е срам естествено, все пак са ми родители.. Но понякога ми е кофти, особено когато парите ми трябват за нещо не чак толкова значително..
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
Не винаги,защото като поискат и аз има давам.Събирал съм от тук там,стипендии и имам и така когато искат давам.За дребни работи са ми казали взимам си направо за по-големи неща от мойте.Все пак сега те дават,като порастна аз ще давам.На 16 съм
нито ме е срам , нито ми е неудобноискам им ама не ги изтисквам много...милостив човек съм
![]()
![]()
мда![]()
![]()
![]()
Животът не се мери с броя вдишвания, които правим, а с моментите, които спират дъха ни.