Присетих се за една стара моя мечта.. да скоча с бънджи. И се замислих колко навършени години трябваха за да те пуснат? 16 ли бяха?![]()
Иначе, някой скачал ли е с бънджи? Как беше? Как е усещането, спомена, цялата идея?![]()
Мммм вече имам направени 3 скока.![]()
Не е нужно да имаш каквито и да е навършени години, поне не и във Варна, на моста.Само трябва да си вземеш лична карта, но и без нея пак може да се мине.
![]()
Чувството е неописуемо, с думи няма как да ти го обясня. И няма да съжаляваш изобщо ако скочиш.Най-готино е, когато тъкмо си скочил, не усещаш нито въжето, нито парапета на моста... а си просто във въздуха. За частица от секундата чувстваш нещо невероятно. Ако искаш някакъв съвет или въпрос, ще ти отговоря с удоволствие.
Само питай.
![]()
To strive, to seek, to find, and not to yield...
Супер трудно....![]()
Щото той човека, като ми слагаше ластиците супер много ме шашнаАз му викам некво такова стреснато - Амиии до сега късало ли се е въже? И онзи ми отговаря - Ами да. Преди 2 седмици...
И братче аз в тоя момент изтрещяхИ му викам, ама човека умря ли?!
И оня ми вика абе споко бе, то предпазни въжета има, тва онова
И най-важното е, когато се качиш на парапета, и когато човека ти каже "Скачай!" ти трябва да скочиш, без да се замисляш, щото замислиш ли се, отиде 2 часа няма да скочиш
Аз така той ми вика - скачай, и аз малко се тутках ама като викна малко по-силничко да скачам и аз се метнах
![]()
Като малък, като кажех 'някой ме накара' и майка ми ми викаше 'ако ти каже скочи от покрива ше скочиш ли?'.. вече ше й казвам 'ДА!'![]()
Първоначално написано от EarthShaker
![]()
![]()
![]()
![]()
Една приятелка ме офертираше за витиня мааа не си представям да скоча от 110 метра![]()
Аз от Витиня искам! Ама много искам!
Извинявам се...че питам в тая тема, но може ли да скачат двама души едно временно? Примерно с приятел, двамата, прегърнати..?![]()
Нея целуваш нали и
нея лъжеш ти
както мене лъжеш ти
Щом дo мене той заспи
знам, че искам да си ти
трябва да реша ... трябва да реша...
Ох, стискайте ми палци за 16тия рожден ден да ме пуснат да скоча![]()
Голяма мечта ми е това.. ама съм 118% сигурна, че скоча ли веднъж после ни'моеш мЪ спрешш'се мятам кат' побъркана
![]()
Ооу, там ще е супер страшноПървоначално написано от Spider4eto
![]()
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
Хаха... вярно е...Първоначално написано от InnchetO
един път почнеш ли, трудно ще се спреш...
![]()
И някой, който е скачал знае ли дали могат да скачат двама заедно..?![]()
Нея целуваш нали и
нея лъжеш ти
както мене лъжеш ти
Щом дo мене той заспи
знам, че искам да си ти
трябва да реша ... трябва да реша...
Аз съм скачала... обаче не мога да ти кажа, дали е възможно да скочат двама заедно...не се бях интересувала, обаче, аз съм на мнение, че поне първият път, човек трябва да скочи сам.
Да направи крачката и да се престраши сам да направи това нещо.
![]()
Ще скачам и азззззззззззАма не знам кога .. август ще е 100 на 100, баща ми обещава от миналата година сори
![]()
Running is my drug and I am overdosed ..
Аре да ходиме заедно, че аз искам пак!Първоначално написано от DarkKisss
пък на никой не му се идва с мене...
![]()
Да,има скокове по двойки.Даже на някфа реклама по тв имаше.
Аз съм скачала само сама,ама от Клисура.Ся ше хойм на Витиня,ама и ше сбирам пари за парашути...