- Форум
- По малко от всичко
- Пълнолетник
- Свръхестествено, Духове, Таласъми, Демони, Митове и Легенди
http://www.realghostvideos.net/hoste...l-jackson.html
Не вярвам в такива работи , но въпреки това винаги се плаша като гледам Supernatural
![]()
Вече има все по - малко и по- малко теми , на които си струва да се пише...
Да, и аз малко се плаша от тоя сайт, но май нещата там са истински.![]()
Това че не сте виждали не значи, че ги няма, нали се сещате ...
Сви заједно ко један, само здрави у глави против Система!
Знам, че съществуват, няма да коментирам от къде съм толкова сигорна.![]()
Не ПрОщАвАм И зА нИщО нЕ сЪжАлЯвАм.С вИсОкО вДиГнАтA гЛаВa ВиНаГи ПрОдЪлЖаВаМ! На ниКой нЕ пОдРъЖаВаМ и СеБе сИ оТсТоЯаВаМ! ТъПиТе кУ*Ки Не ПрИзНаВаМ,а ГоЛеМиТе НаДуВкИ с НаДсМеШкА оТмИнАвАм!!!
Сигурна съм че духовете и извънземните съществуват!
Жалко ,че Ванга умря! .. Тя щеше да го докаже,рано или късно!
Случвали ми са се много неща .. като например нещо да падне и да се счупи от нищото , как е възможно това ?! Просто трябва да вярваме!
Първоначално написано от AZBEHORA
![]()
За Извънземните съм 10000000 % че съществуват. Нагло е да мислим че от 265 милиарда планети (открити сигурно има и повече) ние сме единствената планета със живот на нея. Духове таласъми и други неща от това естество съм крайно скептичен
+Първоначално написано от kristo
![]()
![]()
![]()
Green DayBaffaLsc
TFK
![]()
NarutoDarker Than Black
Fullmetal Alchemist
D Gray Man
Избухлива съм, лесно раздразнителна, имам голямо его.. кво да се прави.
Амии..не съм много убедена,че има,но това си е мое мнение де..![]()
Green DayBaffaLsc
TFK
![]()
NarutoDarker Than Black
Fullmetal Alchemist
D Gray Man
Избухлива съм, лесно раздразнителна, имам голямо его.. кво да се прави.
Яко 'простодушно' мнение. Религия ≠ Църква.Първоначално написано от Verminaard
по този въпрос май подкрепям Verminaard..що се отнася до суперстрашния сайт с видеоклиповете, половината от тях са с лошо качество, другата половина са нагласени.. просто хората фантазират много..! =D
Ограничен човек е този , който с лека ръка отрича неща , които не разбира.Не може просто защото не вярваш в духове да заявяваш , че те не съществуват.Като израз на лично мнение е вече друго нещо.Значи аз лично вярвам в духове и демони , четенето на документални филмчета за подобни явления ми се оформи като един вид хоби в последните години.Абе , общо взето може да се каже , че ме влече мистериозното![]()
Аз да ви препоръчам да гледаме сериалчето ''supernatural'' - естествено тия които се интересуват от подобни неща.Много як сериал![]()
Аз не вярвам.Може и да съществуват.За инвъземните съм сигурен,че има,просто е твърде "нахално" да смятаме,че ние сме единствените интелигентни същества във Вселената.Винаги съм се чудил защо учените винаги търсят вода когато търсят извънземни.Малко глупаво е да се приема,че щом на нас ни е нужна вода за да оцелеем,че и на другите същества във Вселената им е нужна.![]()
Всичко зависи само от теб,никой друг просто ти...
Отговарям на човека който написа, че съществъването на душата е насадено от религията.
Определено религията е политика още от време оно, когато е трябвало да бъдат приобщени славяни и прабългари и това с помоща на религията за да няма дискриминация и разногласия... Та, да се върна на темата, доказано е че човешкото тяло олеква с 21 грама в момвнта в който настъпи смъртта, също така е доказано, че около земята съществува " информационно поле" в което се съдържа информация за минало, бъдеще и настояще.
За Ванга се знае, че се свързва с душите или както тя ги наричаше "онзе", чрез своатя епифиза, това е закърнял орган в човешкия мозък, който се намира между двете полу-кълба, хората с развита епифиза умат дарбата да бъдат медиуми, в някои случай да местят предмети само с мисъл. Малко се заплеснах, ще извинявате, но има доста неща които са доказани научно, с апаратури, техники и т.н. Само един консервативен човек можа твърдо да каже " Няма такива работи"
Доста научна информация има в Книгите на Ернс Мулдашев, руски учен, издал множество книги, предимно свързани с предишните цивилизации които населявали планетата ни, но из цялата информация има и куп други интересни неще.
По-здрави![]()
Днес точно одобрявах един отговор точно по тази тема. Дано не се сметне за спам - http://kakvomislish.com/za-paranorma...m#comment-3507
Аз лично не вярвам в такива неща, но аз съм си странна птица, така че...
Аз вярвам и ме е много страх от такива същества. спомням си, че когато баба ми умря до 40 дни се чуваха ужасни звуци в апартамента и ми се превиждаха спранни работи като сянки и тем подобни. Вярвам в духове определено. Също и в извънземни, но за останалото не знам.![]()
естествено , че има духове. като умрем какво става с душите ни. да не са пара, че да се изпарят... а сега кажете, че и души нямаме... преди някой да го е казал,ще защитя тезата си. Невъзможно е да се извърши машинално нещо като чувствата, различните мнения, избора, свободната воля, усещанията на човека към света. Невъжможно е според мен това да се случи чрез мозъка... нали на всички е еднакъв, работи по един начин, защо тогава всички са различни ? Как може мозъка да те накара да обичаш някой, да цениш и уважаваш друго, да плачеш от радост и тъга? В извънземни също вярвам. Прочетох добри причини , така че няма пак да ги пиша. Талъсъми... звучи несериозно. Има измислица, има и истина. Както всяко нещо във вселената - трябва да има хармония.
Vsqka gre6ka e 4ove6ka. 4ovek ponqkoga gre6i No 4esto malkata gre6ka golqmo 6tastie ru6i!
Оу и забравих да кажа, че религията и вярата са 2 различни неща. Религията са каноните, а вярата.. би трябвало всеки да я има. Господ е в сърцето ти , ако ти го оставиш да е там. Никоя църква неможе да направи това.
Vsqka gre6ka e 4ove6ka. 4ovek ponqkoga gre6i No 4esto malkata gre6ka golqmo 6tastie ru6i!
със сигурност вярвам в духове,защото съм ставала свидетелка на това,как по стълбите в една къща се чува ходене,а няма никой там..малко стряскащо,ама се свиква![]()
Абе,че има нещо,има,ама какво е..май няма да разберем.Пък и по-добре да не разбираме,аз съм с лабилна психика,пък за вас не знам..
![]()
"A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."
сега като сте написали тези коментарчета се сещам за един филм "Свръхестествено" там ги има и то многоо![]()
Ами за мен съществуват всички тези свръхестествени неща дори и да не съм виждала до сега....всеки сам избира дали да вярва или не
![]()
Ł
Няма да разберем, защотот сме тъпи и ограничени задници. Вярваме на каквото ни се каже и което ни изнася най-много. Всички сме така. Ужас. Понякога самата не се понасям заради това ^ .
http://save-darina.org/
ПРОДАВАМ бижута по 2лв !!! -> http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=362666