- Форум
- По малко от всичко
- Пълнолетник
- Свръхестествено, Духове, Таласъми, Демони, Митове и Легенди
Щом е тръгнало от някъде едва ли е измислица.Честно казано не искам да знам нищо по този въпрос.Поредните психоатаки!Първоначално написано от Sun4o19
![]()
Духове и демони съществуват!!! Никой не може да ме убеди в противното! Дори в Библията го пише. Мога да ви препоръчам един филм, който уж е по действителен случай.. въпреки че малко не ми се вярва всичките неща във филма да са се случили наистина.. Казва се Paranormal Activity. Има и втора част от тази година,но още не е излязла. Гледайте го и после споделете впечталенията си![]()
може би и аз мъничко вярвам .....защото за ми се случвали странни неща даже доста
![]()
Знам, че сега всички ще ме нападнат, че се ебавам, но всеки да си мислки к'вот си ще. . .Случвало се е не 1 телевизора да се пуска и спира без причина. . .Звукът да се намалява и увеличава от мин на мах и от мах на мин ;х Да се палят и гасят лампи. . .Да се правят опити за отваряне и бутане на врати. . .Снощи цяла вечер водата на тоалетната шуртеше. . .О.о?!? А до преди 15 мин чувах отваряне и затваряне на вратата на тоалетната (понеже е от плъзгащите се и се чува мн яко) а да не забравя че още от както майка ми и баща ми са се нанесли в апартамента от горния етаж НЕПРЕСТАННО се чуват звуци от местене, тропане, скачане и тем подобни по цял ден и нощ.Чувал съм ги от 12 на обяд до 7 сутринта. . .А мама и тате са живяли тук от горе-долу 15-17 години ;х Всичко това ми звучи тръде измислено и смешно ДОРИ И НА МЕН wtf?!? Оня ден майка ми с еизбазика защото видях нещо червено като комар ама червено и голямо и тя каза ,,хаха тебе не те е страх от оня дет ще ти изяде гъзЪ ми от комарите рофл'' Но все пак аз вярвам че дори и да има нещо такова то никога не би наранило човек най-вече защото няма защо да го прави. . .Вие какво мислите по вапроса?
|DC -Wild#Cat!!♥
Да допълния и това, че забравих.Преди около месец майка ми остана многоо. . .Как да го кажа. . .Случая беше в 10 сутринта.Аз спах до 11-12 когато майка ми ме попита какво сам искал да я питам.Аз се учудих за какво става въпрос и тя ми каза че когато си лежала чула влизане в стаята и след това на бързо излизане и когато чула че някой излиза от стаята погледнала през отворената врата но видяла само МОЯТ гръб WHAT THE FUCK?!? После станала погледнала в мойта стая видяла ме че спя и до там а КОЙ ДА Е*А е бил това не знам, но не съм бил аз!!! wtf?
|DC -Wild#Cat!!♥
мн филми човек всичко тфа е плод на въображението ти и преиначаване на ситуацията като става тфа всяка вечер взимай гсм и почни да снимаш филмно ме съмнява да е така
![]()
Някои от вас са безнадеждни.
За други има малко светлина в тунела.
По темата: Ти как мислиш? Щом толкова време хората говорят за това о, 0![]()
Няма да ти разкривам всички хах
Да ве мн ясно . вчера играх ЦС със Баба Яга , Турбалан и Лили Иванова.
само във извън-земни и таласъми,всичко друга е измислицаПървоначално написано от SWASTIKA
![]()
ако искаш доказателство напиши "Real Aliens във YouTube
Някои неща не могат да се обяснят , така че и да сме виждали например нещо странно или си мислим , че ни се привижда или не можем да осъзнаем и да повярваме на това което се е случило.Просто нашето съзнание не е подготвено за такова преживяване.Мозъците ни не са толкова развити.
Бих дала пример с философията на Платон за двата свята - света на тъмнината , и на светлината.
И в двата свята живеят хора,но разликата е че в тъмнината хората са оковани и живеят в някаква пещера , виждат само сенки , чуват само звуци.
В другия свят - извън пещерата хората виждат не само сенките,а и техните притежатели,чуват не само звуци,а могат и да говорят.
Таа аз мисля,че ние живеем в този свят на тъмнината и виждаме само сенките на онези създания,които ни надминават по разум и знания , чуваме само звуци,а всъщност те ни говорят.
Мисля,че хората, които имат някакви свръхестествени способности живеят в нашия свят - на тъмнината, но могат да говорят и да виждат хора и създания от другия свят - света на светлината .
Може да кажете,че съм луда да мисля по този начин , но трябва да има и такива хора все пак , да размишляват върху нещо странно :]
" Народа прост , живота тежък , скучен . "
Мммм, който вярва ще види, който не - няма. Радвам се, че няма да видя :>
хЪх...
Както казвах в предната тема- не мога да гадая, нямам доказателства съществуването и несъществуването на такива създания / илюзии .
Заемам неутрална позиция.
http://save-darina.org/
ПРОДАВАМ бижута по 2лв !!! -> http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=362666
Платон е прав донякъде, света на тъмнината може да се каже, че е нашата реалност, а другият свят е всичко отвъд нея, до което почти нямаме достъпПървоначално написано от DrunDrum
![]()
Иначе всички тия неща съществуват, но не под формата, под която си ги представят повечето хора(инспирирани от филми, книги и игри). Примерно какво е демон? В духовните среди е символ на злите мисли и страсти, а в игрите рогат звяр, което е подходящо за визуализиране на нещо лошо по разбираем за хората физически начин. А иначе реално какво представлява, къде и как съществува, е въпрос на разбиране на световете отвъд нашия. За това се говори примерно в окултизма.
01001000011000010110100001100001001000000111000001 1100100
11001010110001101100001011010110110000100100000011 1001101100101
естествено е че съществуват извън - земни
след като се замислих за тея паранормални неща стигнах до извода, че те 100 % и те си съществуват и даже 100 % ние се сблъскваме с тях ежедневно ( нямам в предвид същества като таласъми - така и не мога да си дам точно определение за талъсъм ) имам предвид нематериални неща.
философията на Платон много ми допада.намирам доста смиъл и поне за себе си си ги обяснявам нещата.просто човешкия мозък не е толкова развит, че да може да възприеме всичко каквото става.
даже мога да дам пример и мисля, че се вписва
преди 3 дена някаде .. с едни фр сме и по пътя се разминаваме с един мъж и си говори тихичко нещо.. таа неговата история е .. преди непомня колко години .. пътува си с влака човека..обаче влака излиза от релсите.има много жертви.той е един от малкото оцелели .. и от тогава повтаря разписанието на влака с който е пътувал.място..час,минути.. всичко .. и пак и пак .. и представете си .. вие ако пътувате с влак или автобус ( е поне аз съм така ) едвали ще прочетете разписанието повече от 1 път .. ама тфа е запомнил и от катастрофата вече колко години го повтаря ..
ама тва е друга тема която и няколко души преди мене отвориха .. за фукциите и възможностите на мозака..
вярвам в душата , ама незнам кво става с нея след смъртта на човек ..но едва ли скита насам натам между живите.. не вярвам и в неща подобни на ''шепот от отвъдното''
колкото до полтъргайсти, демони .. незнам дали съществъват ама и несикам да научавам..не и от личен опит
по скоро Демона се използва като събирателно понятие за всичко което ни навява лопши мисли и т.н... т.е. че не е материално същество - аз така си го обяснявам.
за феите и великаните - това са митове ( споменавам ги, защото някои беше казал нещо за митовете ) .. и общо взето тва е
“Обичта е лукс, който можеш да си позволиш едва когато всичките ти врагове са
унищожени. Дотогава всеки, когото обичаш е заложник, който саботира куражът ти и
покварява преценката ти.”
- Орсън Скот Кард, "Империя"
от както баща ми умря в нас се чуват странни звуци.на горния етаж се чуваше една вечер как гардероба се отваря и затваря а етажа е заклучен и стъпки се чуваха.и като отидохме да проверим нямаше нищо.![]()
jivota e kato decka dreha..kas i naakan
Вярвам в извънземни. Както няколко човека споделиха мнението си и аз мисля че е много егоистично да мислим че от толкова много планети и галактики ние сме единствената форма на живот. А що се отнася до духовете и т.н вярвам. А това за баба Яга и кумчо Вълчо са за да плашат децата ;д![]()
![]()