естествено е че съществуват извън - земни
след като се замислих за тея паранормални неща стигнах до извода, че те 100 % и те си съществуват и даже 100 % ние се сблъскваме с тях ежедневно ( нямам в предвид същества като таласъми - така и не мога да си дам точно определение за талъсъм ) имам предвид нематериални неща.
философията на Платон много ми допада.намирам доста смиъл и поне за себе си си ги обяснявам нещата.просто човешкия мозък не е толкова развит, че да може да възприеме всичко каквото става.
даже мога да дам пример и мисля, че се вписва
преди 3 дена някаде .. с едни фр сме и по пътя се разминаваме с един мъж и си говори тихичко нещо.. таа неговата история е .. преди непомня колко години .. пътува си с влака човека..обаче влака излиза от релсите.има много жертви.той е един от малкото оцелели .. и от тогава повтаря разписанието на влака с който е пътувал.място..час,минути.. всичко .. и пак и пак .. и представете си .. вие ако пътувате с влак или автобус ( е поне аз съм така ) едвали ще прочетете разписанието повече от 1 път .. ама тфа е запомнил и от катастрофата вече колко години го повтаря ..
ама тва е друга тема която и няколко души преди мене отвориха .. за фукциите и възможностите на мозака..
вярвам в душата , ама незнам кво става с нея след смъртта на човек ..но едва ли скита насам натам между живите.. не вярвам и в неща подобни на ''шепот от отвъдното''
колкото до полтъргайсти, демони .. незнам дали съществъват ама и несикам да научавам..не и от личен опит
по скоро Демона се използва като събирателно понятие за всичко което ни навява лопши мисли и т.н... т.е. че не е материално същество - аз така си го обяснявам.
за феите и великаните - това са митове ( споменавам ги, защото някои беше казал нещо за митовете ) .. и общо взето тва е