- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Брекети ..
Аз не нося брекети, но най-добрата ми приятелка носи. Според мен важно е на теб да ти харесва как ти стоят, а не на околните. А за избора на ластици. Сменят се всеки месец ,затова спокойно можеш да изпробваш всичките цветове. Не те съветвам да слагаш безцветни ластици, защото ако пиеш например кола ластиците стават по кафеникави и не е много красиво. Аз лично бих започнала с по-севетли, например светло сини или розови.Или пък да ги редуваш. В крайна сметка направи това което е добре за теб.
Успех^^
keks4e007 мерси и на теб за мнението![]()
много се надявам да се харесвам с брекети .. а иначе за ластиците безцветни не смятам да си слагам![]()
Sladurchoo сложи си брекети няма да съжалявашказвам ти го от личен опит
. Мен в началото ме беше страх от това как ще реагират приятелите ми в училище
дори когато ми ги сложиха първия ден се опитвах като говоря да ги прекривам някакси. Но приятелите ми казаха, че ми стояли много гот и ми отивали и сега изобщо не ми са проблем, дори не искам да идва този ден, когато трябва да ги махам
.
www.tuzari.com/tuz.php?name=eli7ooo
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
Ако не искаш да си личат толкова могат да са бели, а не сиви въпреки че пак си личат де няма как.. Иначе не мисля, че е грозно имам много мои приятелки които носят, а са страшни хубавици.![]()
Първоначално написано от xcomplicatedx
брехххх смотано било....![]()
носила съм една година...целия 7ми клас.
Аз специално не исках да приковавам вниманието,към това,че като се усмихна отвътре не се подават моите си бели зъбки,а някакви телове.
Иначе ако ти самата не се притесняваш от тях,няма причина някой да ти се подиграва x]]
В днешно време толкова много деца носят брекети,че не е нещо различно и странно![]()
just be
they say learning to love yourself is the first step,
that you take when you want to be real..
face up to the fact that you are who you are
and nothing can change that belief
OneGirl ехаа твоята история е многоо хубаваискам и аз така
![]()
мерси много![]()
![]()
plamka ами всъщност няма как да са бели, тъй като те се разлепяли много бързо .. а и като пиеш нещо например кола се оцветявали.. и все пак мисля, че ако белите ми отиват, то и сивите също ще стават
.. или поне се надявам ..
мерси и на теб![]()
![]()
NeverTheSame аз предпочитам да са цветни, но не чак натрапчиви ....нещо по-светличко..
мерси![]()
![]()
Ти си добре- ще ги носиш година и половина, при мен се очертават 3 години
Колко точно са ти криви, дай пример от интернет. Мисля и аз да слагам, на "дърти години" ( е имам колега, който на 36 е слагал, така че няма възраст за брекетите явно :д )
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
На мен се пада удоволствието да съм свидетел на зараждането на Вселената, явно.