.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 35

Тема: Брекети ..

Голям фен Аватара на Sladurchoo
    Град
    Бургас

Брекети ..

Здравейте

Скоро ще ми слагат брекети и имам няколко въпроса, на които ще помоля всички, които носят да отговорят.
    Знам, че е възможно да ми извадят 4 зъба (за мен това не е проблем-не ме притеснява дори и да боли).Искам да попитам според вас възможно ли е на някои хора да им отиват брекетите ? Не се влияя много от мнението на хората и все пак няма да ми е хубаво да ми се подиграват .. Приятелите ми казват, че на много хора им отиват и все пак доста се притеснявам как ще ми стоят
    Също искам да попитам за едни ластици .. чувала съм, че всеки, който носи брекети може да си избере какъв цвят иска и да си ги сменя примерно всеки месец .. тва вярно ли е ? и ако да .. какви цветове ви харесват да носите ?

Моля Ви отговорете ми на въпросите .. наистина някак много се притеснявам за тея брекети ..

ако си як принципно едни брекети няма да те развалят, споко. аз мойте брекети ги намирах за доста симпатични. ластиците ми ги дадоха много наведнъж, доколкото си спомням,така че всеки месец не съм сменяла цветовете, бяха зеленички. ама да, много цветове имаше май, така че сиурно ше можеш да си избереш и по-незабележими.

То вярно , че аз нямам този проблем , но защо някой трябва да те подиграва за нещо такова? Повече за подигравка са хора , които се обличат в скъпи дрехи , но ходят с криви зъби . Нямам предвид самите криви зъби , а това , че не предприемат нищо за да ги оправят , макар да имат възможност . Брекетите не трябва да те притесняват . Мисли за крайният резултат и колкото и неприятени да са нека тази мисъл да те крепи . Не трябва да се притесняваш за глупости !
    Живей един път , но както трябва, слънцето няма цяла вечност да те радваа.... Греби със шепи , обичай всеки , краят не тежи ако дните ти са леки....

Супер фен Аватара на breathless
    " ако си як принципно едни брекети няма да те развалят " напълно правилно
    Аз не нося брекети / все още /, но една приятелка като ходи да и ги стягат или нз си к'во и сменят ластиците всеки път.И всеки път са в различен цвят.Зелените са хубави. (:
    And I will never hurt you or desert you,
    love you from the very day your mama birth you

Град
    На стадиона за бягане.
    Носех брекети от 6-ти до 8-ми клас и точно преди да отида в гимназията ми ги махнаха. Беше голяма мъка, голяма болка за мен, никой не ми се подиграваше и ми отиваха. Не бях с цветни ластици, няма смисъл да се привлича внимание към зъбите, ако те притесняват Трудностите ти ще се състият в миенето по 15 минути 3 пъти дневно с 3 вида четки зъбите, жабуренето с някви разтвори и така нататък а също и болката понеже мойте зъбки бяха бая кривички, а в момента веч 2 години изминаха без брекетите са идеално прави като от реклама и някви страшно бели. Няма да сбъркаш с брекети и е много по-удачно от колкото шините)))
    Running is my drug and I am overdosed ..

Съжалявам за въпроса,но колко горе-долу излиза този лукс примерно само на долното чене
    Иии да не би тези 4 зъба,които може би ще ти вадят да са мъдреци?

Град
    На стадиона за бягане.
    Не знам за вадене, на мен лично не са ми вадили нищо.
    Моето цяо лечение излезе 2500
    Running is my drug and I am overdosed ..

Град
    Бургас
    мерси много на всички за отговорите

а на мен ми излиза 3000 лв. (цялото лечение) ..
    и да четирите зъба са мъдреци .. ако не се бъркам

Е аз се сетих на 20 години да слагам брекети....ама карай
    Не съм виждала човек, на който да му отиват. Но съм виждала хора, на които грам не им пука от железата в устата им и са ебати пичовете. Толкова зверски много исках брекети, че грам не ми пука вече как стоят. В началото е тегаво само. Иначе е вярно, че ако си хубаво същество попринцип...едни брекети няма да те развалят особено. Крепи ме светлата идея за след две години-хубави зъби най-накрая!

На мен ми вадиха един зъб само и най-много от цялата история с ваденето боля упойката :d
    На мен ми струва 1100 евро.

Супер фен Аватара на ElinoOor
    Град
    Варна
    аз преди няколко години имах два криви зъба и мама искаше да ми слага брекети ама аз не
    всеки ден си натисках зъбчетата навътре докато не влезнаха където треябва.. и сега нямам нужда от тях

та по темата: естествено че брекетите няма да те загрозят бла-бла
    тва са си кварталните слухове
    според мен ще е по-добре да слагаш някакви по-неутрални цветове ( става въпрос за ластиците)
    Kaname senpai <3
    Kpop & Kdrama![Jrock,J-pop,Cpop,Mandopop,Cantopop] <3
    Цитирай Първоначално написано от FapFapINC
    Обичам Елинор :с

По едно време много исках да нося,ама зъболекарката ми каза,че не можело,когато нямам нужда ;DD Все пак ми мина...

Иначе,да,на някой им стоят добре,но има някой,които стават още по-зле...

Нося брекити от 1 год. и половина не се притеснявай като ги слагат хич не боли. Значи тези ластици са едни дето правят брекитите да изглеждат цветни а и трябва да ги има попринцип може цветни и безцветни но по-добре зветни си земи. Аз първия път бях с редуващи се розово и лилаво всички като ме видяха и ...искам и аз да нося брекети --много хубаво си си ги направила и така пробвай ..и после спидели как мина ти какви сложи
    you say im going nowhere
    and thats what keeps me dreaming
    you wish i would just shut-up
    and thats what keeps me screaming ;d

Абе кво жабуркане с разтвори кви четки кво чудо Дават ти една четка за междозъбни пространства около брекитите и една като обикновенна и си се миеш към 3 минути ...но съвестно и боли само първия ден като ти ги сложат след това защото вече почват да ти се местят зъбите можеш да пиеш обизболяващо ако не издържаш но не е толкова страшно и кажи на майка ти първия ден да ти направи супа или нещо такова да не дъвчеш много. БТВ после не усещаш дори че са ти в устата
    you say im going nowhere
    and thats what keeps me dreaming
    you wish i would just shut-up
    and thats what keeps me screaming ;d

Re: Брекети ..

.........

Град
    Бургас
    Мерси многооо на всички

Цитирай Първоначално написано от happyfacex
    Абе кво жабуркане с разтвори кви четки кво чудо Дават ти една четка за междозъбни пространства около брекитите и една като обикновенна и си се миеш към 3 минути ...но съвестно и боли само първия ден като ти ги сложат след това защото вече почват да ти се местят зъбите можеш да пиеш обизболяващо ако не издържаш но не е толкова страшно и кажи на майка ти първия ден да ти направи супа или нещо такова да не дъвчеш много. БТВ после не усещаш дори че са ти в устата
    Четките трябва да са три! Една за междузъбното пространство, а другите обикновени четки за миене на зъби.Трябват ти две, защото когато миеш зъбите четката остава мокра.Използваш втората на следващото миене и така ги редуваш нали на 24 часа.Четката трябва да е суха, защото на всеки три секунди микробите образуват нови...после пак и пак и пак...на мен скоро ми вадиха мъдрец и доктора ми каза, че трябва да е суха четката...сега не си спомням, но е свързано с микробите в устата, затова се препоръчва
    Щастието на човека е в малките събития..!

абе няма от какво да се притесняваш...дори и да има отрицателни отзиви за брекетите не слушай какво ти казват сиг съм че ще свикнеш с тях и няма да ти правят впечетление след 2 седмици

Град
    Бургас

Супер фен Аватара на flowerlina
    Град
    Plovdiv
    Аз носих от 7-9 клас. Извадиха ми 2 зъба/май четвъртите бяха/. Спомням си, че в началото като ми ги сложиха ме болеше, но за след това нямам спомени. Аз бях с ластици с цвета на брекетите, за да се набиват по- малко на очи. А и дори и да не си доволна от това как ти седят, важното е, че наистина дават резултат

На мен ми ги сложиха лятната ваканция преди 8 клас (в 9 зимата ми ги махнаха) и понеже щях да бъда в ново училище ми беше притеснено дали няма да съм смешна и така нататъка ,ама никога не е имало някой ,който да каже нещо лошо за брекетите, а за ластичетата-тя зъболекарката ме питаше какви искам ,но предпочитах винаги прозрачни и ми ги сменяше всеки месец без да ме пита дали искам или не(незнам дали беше нужно)
    Не се притеснявай как ще ти стоят и дали някой ще ти се подиграва, гледай си да са ти прави и здрави зъбите

Град
    Бургас
    flowerlina мерси

MissInd3p3nd3nt мерси и на теб за мнението .. и да кажа, че и аз сега ще съм 8 клас (в ново училище) и и аз като теб се притеснявам дали няма да съм смешна и някви такива

ами аз носих 1 година и половина брекети .. и да много ми ходиха .. на всеки 4овек му ходят не 4е са кой знае колко ... както казва бат ми "имаш в устата си ламарина за 1000 лв. "
    вярно си разбрала ти сама си избираш цвета на ластиците .. и когато на три месеца (поне при мен бе6е така ) ти сменят дъгата с по силна .. мисля 4е сменят и ластиците ... но един съвет.. не си избирай няккфи фрапиращи цветове ...
    винаги има две мнения .. -моето и грешното ..

Град
    Бургас
    sladi4ka_qni4ka мерси и на теб за мнението
    и на мен ми казват, че ще ги нося година и половина, но все пак никога не мога да бъда сигурна .. много се надявам и на мен да ми ходят .. все пак за да те харесват другите трябва и сам да се харесваш .. дано да се възприемам добре с тях .. а за ластиците смятам да е нещо по-незабележимо .. светло розово например

Аз също нося брекети . Нося ги от 1 година и 3 месеца . Първоначално изобщо не ги харесвах, даже ги мразех . Но всичките ми приятели ме подрекпяха и ми казваха , че много добре ми стоят , и така постепенно ги заобичах ,и то много . Ластиците ги има всякакви - зелени,жълти,червени,черни, безцветни . Аз слагам само безцветни . За цена - дотук брекетите ми излизат около 800 лева , защото нося само на горната челюст . Смятам , че стоят сладко

Град
    Бургас
    sasheto0o мерси за мнението
    аа аз предполагам, че ще ги нося година и половина някъде ..
    най-много искам да има подкрепа от приятелите .. .. много се надявам да не ми се смеят и да ми казват само хубави неща .. все пак за това са приятелите
    а за ластици смятам да си сложа нещо по-незабележимо .. светло розово например ..
    а на мен брекетите са ми 3000 лв.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си