.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 30

Любов - Първа и последна - ..

Първата любов може ли да е и последна ?
    Имам предвид че това не ми е първото влюбване но така в никой друг не съм се влюбвала..Искам само да разбера дали според вас истинската любов е само веднъж и никога не се забравя

Град
    бълХаристан
    да! лагай да спиш спокойна вече

Мега фен
    Град
    <3
    Всичко се забравя. (Не мога да повярвам че го казвам понеже самата аз не вярвам в това сега ^^)
    Но все пак човек расте...израства...мисленето му се променя,той самия и след 10 години едва ли ще мислиш така както сега....едва ли възгледите ти ще са такива...самата аз до преди година бях съвсем различен човек от това което съм сега...от преди 2,3 и т.н също...харесвах други момчета различни от тези които харесвам сега...преди мислех по друг начин,който сега ми се вижда абсурден и глупав...
    Така че времето ще покаже дали има само една истинска любов Оо
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

единственото вечно в този живот е смъртта, всичко друго е преходно

Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL
    Но все пак човек расте...израства...мисленето му се променя,той самия и след 10 години едва ли ще мислиш така както сега....едва ли възгледите ти ще са такива...самата аз до преди година бях съвсем различен човек от това което съм сега...от преди 2,3 и т.н също...харесвах други момчета различни от тези които харесвам сега...преди мислех по друг начин,който сега ми се вижда абсурден и глупав...
    Така че времето ще покаже дали има само една истинска любов Оо
    Много точно..

първата любов мноого рядко ще е последна... тъп въпрос
    Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]

Мега фен Аватара на PurpleDream
    Град
    ....in the rain...
    Ами всички казват,че времето лекува,помага да се забрави,не смея да кажа че е вярно,защото на мен все още не ми е помогнало времето,а ми остана само на него да се надявам....
    Залагате ли?! Спечелихте ли?!
    Че аз умирам, а вас ви презирам!

благодаря ви за отговорите : )

Голям фен Аватара на Xitap
    Град
    Vav fitnes zalata
    Първата истинска и изпепеляваща любов, деца, е изгревът на слънцето... всяка следваща вече е лов на залези!

Град
    in my world!
    Ами на сестра ми първата любов и беше и последна вече са и женени... тъй че явно може
    ...It's my life and it's now or never,
    I ain't gonna live forever....

Супер фен Аватара на vampirekiss
    Цитирай Първоначално написано от Ravage
    единственото вечно в този живот е смъртта, всичко друго е преходно
    добре казано.

на авторката също така ще кажа,че след като това й е първата любов,то й е още много рано дори да й мине през главата,че това е голямата й любов.
    I'm not in love
    but I'm in love with the way you make me feel
    baby I'm not in love
    i know i lead you to believe that your the one
    but I'm sorry to say I'm not in love

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    Според мен истинската любов не е само една. А и в повечето случай си мислим, че е истинска и накрая осъзнаваме заблудата си..
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

Според мен истинската любов в живота на човек е една, т.е. има една най-силна, така мисля. Моята истинска я изпуснах (аз я чувствах така, от другата страна явно не беше така, щом ме оставиха, но както и да е) и се надявам някога да заобичам др човек, но няма да е така, което за него няма да е мн добре. Искам и мен някой да ме обича истински...
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Цитирай Първоначално написано от themusicinme
    Според мен истинската любов в живота на човек е една, т.е. има една най-силна, така мисля. Моята истинска я изпуснах (аз я чувствах така, от другата страна явно не беше така, щом ме оставиха, но както и да е) и се надявам някога да заобичам др човек, но няма да е така, което за него няма да е мн добре. Искам и мен някой да ме обича истински...
    Взе ми думите от устата
    98% от младото поколение слуша чалга!
    Ако си от онези 2% които я мразят, сложи това в подписа си!

възможно, но много много рядко

Първата любов в никакъв случай не е задължително и да е последна.

♫ Beautiful.. ♫
    Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
    Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
    че те обичам както никой друг,
    искам те, искам да си тук!
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.

звучи красиво ... /не вярвах че някога ще кажа подобно нещо /
    според мен може ноо .. мн рядко ...

Според мен първата любов е последната истинска любов.Тази,която се помни винаги и винаги остава в сърцето ти като най-истинската дори и да я загубиш поради някакви обстоятелства.
    .. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    Да, винаги се помни първата любов, но нима всички обичате все още първото си гадже??
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

ама това не ми е нито първото гадже нито първата любов просто тази я чувстам най истинска и най силна и понеже човека който обичам не е до мене и ми идва но в буквалния смисъл да скоча в морето ...

Понякога се случва първия път,в който се влюбиш да е в човек,с който се допълвате,разбирате,можете да живеете заедно като лесно се справяте с различията...иии тогава Да,може първата да е последната любов,защото си открил нещо наистина добро ...имам приятели,чиито родители са заедно от 14 годишна възраст и продължават да се обичат и да са щастливи....но това не е много честно срещан мотив
    КоГаТо РаЗсЪбЛеЧеШ дУшАтА сИ пРеД ХоРаТа, ЕдИнСтВеНоТо, КоЕтО ХоРаТа щЕ НаПрАвЯт е - Да я ИзЧуКаТ. ЗаТоВа, КоГаТо ПрАвИш ДуШеВеН СтРиПтИйЗ, ЗнАй КоГа Да СпРеШ. НаДъРвИ Ги и СпРи.

Голям фен Аватара на Aicken
    след 1 месец ще пишеш тема колко си влюбена в новото си гадже... сепак си жена/.....
    Единствения начин жена да иска мъж.
    Единствения начин да я имаш в ръцете си.
    Ако искаш да задържиш момичето до края на живота си...

просто и разбий сърцето.

Град
    ВаРнАаАа
    Ами как да ти го кажа най-кратко и най-ясно..

Ако беше истинска любов, то тя нямаше да има край!

Когато двама души са истински влюбени един в друг, никакъв спор не може да ги раздели. Никое разстояние не е прекалено голямо! Няма пречка, която да не могат да да преодолеят. Само смъртта може да ги раздели. Та.. все още не си срещнала любовта, а само обичта.

бях на 16,влюбих се бяхме щастливи вс беше мн красиво след това по стечение на обстоятелствата се разделихме,но останахме приятели и до сега,и мога да кажа,че беше първата ми любов и още го обичам макар, че сега имам страхотен човек до себе си,но Него го обичам все още макар да твърдя,че обичам и момчето с което съм сега!

Град
    Deserted town
    На този свят всичко е възможно...

You belong to me,I belong to you,fire from my heart,burning just for you...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си