.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 30 от общо 30
    Цитирай Първоначално написано от SunShinePearl
    Ами на сестра ми първата любов и беше и последна вече са и женени... тъй че явно може
    Това е най-важното .. :P

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...

Re: Любов - Първа и последна - ..

Ако си попаднала на точния човек,естествено че може.

Супер фен Аватара на lipsvashh_mi
    естествено ,че е възможно...аз засега на тоя свят невъзможни неща не съм чувала да има,така че какво пречи...

зависи колко силна е била първата любов.. нооо срещаме различни хора.. имаме различни връзки .. общо взето не се знае кво може да стане.. днеска се влюбваш,утре ти е безразлично.. може даже да срещнеш "последната си любов" и да го осъзнаеш чак след време.. вариантите според мен са мноооогоо..

Град
    Там, където е сърцето...
    Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL
    Всичко се забравя. (Не мога да повярвам че го казвам понеже самата аз не вярвам в това сега ^^)
    Но все пак човек расте...израства...мисленето му се променя,той самия и след 10 години едва ли ще мислиш така както сега....едва ли възгледите ти ще са такива...самата аз до преди година бях съвсем различен човек от това което съм сега...от преди 2,3 и т.н също...харесвах други момчета различни от тези които харесвам сега...преди мислех по друг начин,който сега ми се вижда абсурден и глупав...
    Така че времето ще покаже дали има само една истинска любов Оо
    Напълно съм съгласна, хората се променят адски много. Възгледите им, начина им на живот... всичко... и ако сега си влюбен в някого, то след 10 години това може да ти се струва най-глупавото нещо в живота ти... а може и все още да си влюбен...
    Просто единственият начин да разбереш е да изчакаш... всичко идва с времето си...
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си