- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Антидепресанти
Какво ви е мнението за антидепресантите?Някой пил ли е,помагат ли и т.н? А знаете ли нещо друго,което помага срещу депресията?
Не не съм пил. Не виждам нищо лошо в тях, ако са изписани от медицинско лице и по-точно - психиатър, психолог, невролог, бионевролог и всякакви такива доктори. Но да ги пиеш на твоя глава си е доста рисково и неоправдано. Друг е въпросът от къде ще вземеш зелената рецепта.![]()
просто се питах,макар че изобщо не искам даже и да пробвам,а някой да е чувал за някакви чайове действащи успокояващо
емоцията е нещо толкова съвършенно, прекрасно и СМИСЛЕНО... не знам как се навивате на тия медикаменти
ne iskam da razmishlqvam stava po-zle,pitah nqkoi znae li nqkakuv 4ai ili recepta,koito da uspokoqva nervite,ama da deistva sas sigurnost![]()
![]()
![]()
^Аз съм чувала, че чаят от жълт кантарион успокоява нервите, но не знам по колко пъти на ден трябва да се пие, провери в гугъл може да има нещо
.
www.tuzari.com/tuz.php?name=eli7ooo
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
от тея хапчета, хората се пристрастяват и може да се превърнат в хапчезависими![]()
![]()
http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук
Първоначално написано от ameli
nai-nakraq neshto da me razsmee
![]()