.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11
    Мега фен
    Град
    <3

Възпитанието ни и още нещо...

Мислите ли че това което сте сега се дължи на това как са ви възпитавали като малки (а и не само) и от това в каква среда сте отраснали? Имам предвид като харектер...или просто с времето сами сте го изградили?
    Аз нампример никога през живота си не съм чула и 1-на псувня от майка ми или баща ми... Като никой от тях не ми е казвал примерно "Не е хубаво да псуваш,да правиш тва и онова.." ...просто съм гледала един вид от тях дори съвсем неосъзнато като малка...сега например не мога да псувам като каруцар (добре де мога но на ум ^)...добре де...мога но просто ми е неудобно Оо И...ненужно най-вече...
    А сега като гледам днешните деца...направо се дразня Оо Псуват...пият от малки и пушат...(говоря като пенсионер и си се дразня малко ама си е вярно ^) Поня моето детсво и с радост си спомням за него...тогава изобщо не ми е било до компютри ии всичката простотия която я има днес... помня даже как си правех тортички от кал,треви и всякакви боклуци ама ми беше забавно Оо Помня че си играехме на подаръци,криеница и кви ли не такива игри...имах си кукли,играехме си на семейство ^^ абе беше хубаво...а сега...днешните кретенчета (щото са такива от малки повечето >.<) не можеш да кажеш че имат детство...нямам думи ...
    Вие какво мислите? ^
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Мега фен Аватара на PurpleDream
    Град
    ....in the rain...
    ии и аз съм си правила торти от кал възпитанието има значение,но до едно време,защото всеки се променя,някои се променят до толкова,че забравят и възпитание и родители и всичко...възпитанието ти помага като си по-малък,но вече като поотраснеш не може да не се промениш,и аз преди не се карах с майка ми,но вече на ден по няколко пъти и то все за дреболии
    Залагате ли?! Спечелихте ли?!
    Че аз умирам, а вас ви презирам!

Мега фен
    бе и домашното възпитание е важно, но средата и съзнанието на детето си казват тежката дума. то може ваще да ти говорят, ама ако не възприемаш, ква е файдата?
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Повече от фен
    Мисля, че говориш като лелка... Не, сериозно. Днешните "кретени" имат детство.С нищо по-лошо от моето, от твоето и от на не знам си кой. Всеки ден минавам през един парк-пълен е с деца-играят точно с кофички, с лопатки, на гоненица, на криеница.Не казвам, че няма такива, които стоят предимно пред компютрите, но те са изключение. А относно това за пиенето и пушенето-и аз се дразня, да, но не мога да променя никой.Всеки родител е отговорен за възпитанието на децата си.Когато живот и здраве стана майка ще се старая да възпитам децата си добре чрез личен пример и повече контрол, но не мога да се занимавам с околните.Няма да ги променя.Не искам да се превърна в онези вечно мърморещи госпожи, не мерси.
    Две хубави очи. Душата на дете в две хубави очи-музика, лъчи. Не искат и не обещават те...

Винаги характера на един човек се игражда главно от условията и мястото на което живее.Смятам че съм достатъчно добре възпитана...вярно с голямо отсъствие на баща ми защото пътуваше, но майка ми баба ми и дядо ми са се справили отлично..харесвам се такава , умееща да отстоявам позиций,да защитавам себе си и да помагам винаги когато мога,за годините си съм достатъчно начетена ...аз също правех торти но от мокър пясък и така нататък,със съседите ми правехме лекарства от треви а и да не забравя играехме на "досиетата Х"
    дано по-малките от мен з амалко се отлепят от тези компютри и да иживеят едно истинско детство..за всичко си има време

Голям фен Аватара на CTOMAHA
    Град
    МОМЧЕ СЪМ
    Това,че псувам или се държа като олигофрен родителите ми нямат никаква вина.Сам съм се научил или от приятелите ми най-вече от околните наван.

Голям фен Аватара на CTOMAHA
    Град
    МОМЧЕ СЪМ
    Това,че псувам или се държа като олигофрен родителите ми нямат никаква вина.Сам съм се научил или от приятелите ми най-вече от околните навън.

Град
    из източната част
    това в какво се превръща даден човек не е точна формула всеки е различен даже на повечето им е генетично заложено кви ше са напремр майка ми и баща ми никога не са нарушавали закони не са правили никакви далавери и сега аз имам наследена тяхната съвест и аз немога даже като си хвърлям боклука гледам да е в точния кош и средата влия а на някои индивиди средата е 100% показател какви са те и тва е .
    това за който го мързи ,да бе

Зависи и от възпитанието, и от приятелите, с които се събираш.

Аз мисля, че родителите много влияят на децата. И аз съм много възпитано дите Предполагам, че от тях съм го наследила. бтв и аз обичах да си правя супи от листа в детската градина

мисля че в днешно време средата (компанията) няма никакво значение защото повечето са лицемери...мисля че родителите имат голямо значение...дори и да съжеляваш примерно сега че ти викат или не те пускат...после ще разбереш че са ти го казвали за добро...поне от личен опит го казвам

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си