Мислите ли че това което сте сега се дължи на това как са ви възпитавали като малки (а и не само) и от това в каква среда сте отраснали? Имам предвид като харектер...или просто с времето сами сте го изградили?
Аз нампример никога през живота си не съм чула и 1-на псувня от майка ми или баща ми... Като никой от тях не ми е казвал примерно "Не е хубаво да псуваш,да правиш тва и онова.." ...просто съм гледала един вид от тях дори съвсем неосъзнато като малка...сега например не мога да псувам като каруцар (добре де мога но на ум ^)...добре де...мога но просто ми е неудобно Оо И...ненужно най-вече...
А сега като гледам днешните деца...направо се дразня Оо Псуват...пият от малки и пушат...(говоря като пенсионер и си се дразня малко ама си е вярно ^) Поня моето детсво и с радост си спомням за него...тогава изобщо не ми е било до компютри ии всичката простотия която я има днес... помня даже как си правех тортички от кал,треви и всякакви боклуци ама ми беше забавно Оо Помня че си играехме на подаръци,криеница и кви ли не такива игри...имах си кукли,играехме си на семейство ^^ абе беше хубаво...а сега...днешните кретенчета (щото са такива от малки повечето >.<) не можеш да кажеш че имат детство...нямам думи ...
Вие какво мислите? ^