- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- От коя известна личност имате/искате автограф?
От никого. За какво ми е нечий подпис на хартийка ?
.!.
Аз до сега съм имала автографи на много известни хора,обаче минат един-два месеца и изгубя по някой...ся вече нямам на никoй.![]()
Имам от Коло(str8ahead) и искам от музиканта "Atlantic Connection"
Талант е да говориш много и да не казваш нищо...
Oх и азПървоначално написано от Jumbie483
Ако трябва да избирам бих искала със Сид. Или със Кори и Джеймс.Снимка едновременно със slipknot и със stone sour
![]()
Снимка е хиляда пъти по-добре от някакъв си автограф.Закво ти е някакво листче подписано от някого.То и аз мога да се разпиша и да кажа "вих това ми е от еди кой си.."![]()
Иначе и аз имам автограф на Веселин Маринов.Всъшност не аз,а майка ми ;д Не ми дава много много да й пипам касетките и да й се рушкамИ го държи на библиотеката да се вижда като идват гости ;д Голяма фенка му е леле.И покрай нея и аз съм била на 3 концерта на Веско
тоя адски се поти! И някак така се вживява,чак ми става смешно ;д
Имам и от Тони Димитрова но не го знам къде е.Пак майка ми ме караше да го взимам.
...We stopped checking for monsters under our bed, because we realized they were inside us...
Много искам от Мохамед Али амажалко .. тцтц!!
- only GOD can judge me !! ;]
Ще ми трябва нещо повече от автограф![]()
Running is my drug and I am overdosed ..
искам от Сара Мишел Гелар![]()
oт Еминем ;]]
еми искам от бони райт, волтеър, ема уотсън, том фелтън, но най-вече от бони райт...
http://nagradionline.info/vote/menace4
Гласувайте и ще получите услуга
Ще бъда и съм влюбен аз,
и така до сетния си час.
Rikh' darman derigno'h darmee
Dak'roh dendror Tha'raa zighmee...
А иначе имам от двамата от пианотрип...
http://nagradionline.info/vote/menace4
Гласувайте и ще получите услуга
Ще бъда и съм влюбен аз,
и така до сетния си час.
Rikh' darman derigno'h darmee
Dak'roh dendror Tha'raa zighmee...
Джони Деп ! <3 ама аз и други неща искам от него![]()
искам наа
Heyley Williams
Amy Lynn Lee
Chaning Tatum<3
-What are you looking at? o_o
-You, obviously. *smile*
_________
Sex.Love.Control.Vanity.. <3
taylor lautner![]()
teenproblem не е това,което беше.Сега всеки се заяжда с другия за щяло и нещяло.Аман от комплексари!
I am done!
Ммм , най-много може би от Риана.![]()
To infinity and beyond.
стиа беПървоначално написано от woshata
вЕрно ли ?
Може да съм селски бек с брада и мустак, ама си знам мястото, за разлика от тия дето летят на бабения си.
Имам автограф само от Татяна,Искрен Пецов и Веселин Маринов.От българските изпълнители искам на Преслава.От чуждестранните на Анастейша,Велвет....едва ли ще стане.
ооо Адам Родригез колко бях влюбена в негоПървоначално написано от cherinka
![]()
Искам от Heidi Range (от Sugababes), но също така и снимка заедно с нея и Amelle + Jade.
Иначе имам от... Ох, сега го забравих... Абе, един мъж, който играеше баба Дочка в едно предаване по М-сат...Преди много години беше това, бях голям фен...
Сещам се, че като го видях (всъщност снимаше епизод от въпросното предаване), почнах да скачам и да викам... Но не мога да намеря листчето вече!
![]()
— Пустинята е хубава — каза малкият принц, — защото крие някъде кладенец…![]()
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=SuNQIdKrb1g[/youtube]
![]()
![]()
![]()
![]()
Grumpy old madman