.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 29 от общо 29
    Аз от година ползвам хининова вода.Не мога да кажа,че растежът ми се забърза с някаква супер скорост,но косата ми спря да цъфти толкова много колкото преди,като си имаш на предвид,че я третирам с преси,маши и т.н.

еееееее то и аз искам ама не става така ако пробваш с екстейшън ...
    ама 10 сантиметра,.,.,.,.,.,.,.
    So get down move your body,
    Move your body all night long
    Body, body all night long
    Move your body all night long
    Ooh, ooh …

kati03
    Guest
    Еми да ви кажа подстригах си косата късо,но после ми писна и реших да си я пусна чух че хининова вода помага купих си,но нямаше ефект. После си купих бадемово масло.Да ви кажа доста ми помага мажа се с него от няма месец и косата ми порасна с 1 см .Аз бадемовото масло си го мажа вечер преди да си легна и така спя цяла нощ.Сутрин измивам косата с шампоан.Също съм чувала от много хора,че вързаната коса също помага.

Много хвалят конските шампоани, но все още не се осмелявам да ползвам конски шампоан, но съм ползвала тривитаминол. Помага, но много омазнява и не трябва да се ползва много дълго време.
    Сега ползвам комплект, който се казва Конско чудо, но не е конски шампоан. Комплекта съдържа билкови продукти – шампоан, маска и лосион. Обожавам ги – http://www.foryoubg.com/products.php?id=884
    Съдържат наистина невероятна комбинация от билки

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си