- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Рекорден растеж
винаги съм имала много тънка коса..но все пак до преди 1 година я смазвах от третиране..но в един момент ме дойаля и спрях преси и всичко вредно..освен,че я боядисвах нищо друго не съм и правила..една приятелка след операция и окапа 1/3 от косата и си купи тривитаминол и и се оправи косата..и аз отидох да си го купя..обаче нямаха тривитаминол..ами нещо подобно"Виалитон"..мазах се около 4 месеца подщи на всяко къпане..и ефекта беше все едно не е моята коса..унилана стана лъскава порасна много...та аз съм много доволна от това чудо..сега със всякакви масла пак я мажа..просто преди бях с удължена коса а сега махнах тресите защото косата ми стана по дълга от тях..просто хора доверете се на тази маска..100% ще деиства..но ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ако сте с боядисана коса не слагаите водка ракия или какъвто и да е алкохол..казвам ви го от опит.като си измиете косата няма да има и помен от боята..за целта пак тривитаминол и хининова вода..може малко да се загрее на микроволнова..намазва се и слагате ако трябва 2 торби и зимни шапки от горе..и спите с нея(сега през зимата е доста приятно) просто алкохола в маските се използва за затопляне и по добре усояване на маската..та ако сте с боядисана коса като мен не рискуваите..защото само за 1 денонощие от такава маска с алкохол станах от светло кафява на светло риважа![]()
и та така успех..
![]()