- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- малко помощ
Здравейте!
Искам да ви питам (защото не сам много навътре с "материала") какво точно трябва да направя.
Историята е такава:
Аз съм момче на 15 години и почти всеки ден излизаме със приятели навън.В тази компания естествено има и няколко момичета..преди около 1 година едно момиче от компанията и едно момче пак от компанията станаха гаджета.След 2-3 седмици скъсаха и сега не се харесват много.Момичето постоянно отбягва това момче.В смисъл излиза с него ама виждам че не се чуства комфортно.И ето каде идва проблема..Аз напоследък нещо съм си паднал по това момиче.Искам да знам дали ще е ОК спрямо моят приятел, а неискам да го питам защото незнам тя какво изпитва към мен
П.С. Момчето го познавам от много малък и преди бяхме много добри приятели, но сега не сме чак толкова близки.В 1 и същ клас сме и няма как да го избягвам колкото и да ми се иска.
Благодаря за отделеното внимание!![]()
ми тва момче, ако няма чувства към нея вече, не виждам проблем.
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Те са скъсали преди бая време..най-вероятно няма да има проблем. Ако ти е истински приятел, няма да застане на пътя ти.И все пак не виждам нищо лошо в това да поговориш с този твой приятел.
Ко ти пука?
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Ами замисли се малко и ще разбереш какво му пука...явно ти си нямаш компанийка в която се събирате с приятели и ти е все тая.Първоначално написано от haritov
По темата:
Според мен по-редно е да поговориш първо с приятеля ти,не директно по-добре се опитай да разбереш дали все още таи чувства към това момиче и чак след това говори с нея![]()
амми отдавна са скъсали и все пак поговори с него![]()
Ами замисли се малко и ще разбереш какво му пука...явно ти си нямаш компанийка в която се събирате с приятели и ти е все тая.
По темата:
Според мен по-редно е да поговориш първо с приятеля ти,не директно по-добре се опитай да разбереш дали все още таи чувства към това момиче и чак след това говори с нея[/quote]
И аз мисля по същия начин.![]()
Май няма да има проблем..
дам най- добре първо приказвай с приятеля си и после с момичето,успехПървоначално написано от BePoHuKa
Залагате ли?! Спечелихте ли?!
Че аз умирам, а вас ви презирам!
Говори с приятеля си и ако ти каже, че няма проблем - действай![]()
“Усмихни се.
Има хора,които никога не се разделят!"
![]()
![]()
Той не му е длъжен,както и тя ако искат да тръгнат той няма думата.Първоначално написано от Sh@d0w
Ако те не се понасят не означава,че момчето няма право да е с нея.
Ти се замисли ако обичаш някоя обаче,някой твой фр е бил с нея и сега не се понасят,какво ще направиш?
Няма да си с тази която обичаш за да не убидиш някой ли?
И не е важно какво испитва той а тя! Все пак той няма да тръгва с приятеля си!
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
"Не се понасят" е твърде относително и пресилено.Как така като не се понасят излизат заедно?Плюс това че са скъсали не значи че единия примерно все още не изпитва чувства към другия.Първоначално написано от haritov
Те са скъсали -> тя е свободна -> ти си свободен -> къде е проблема?
Ако той има недоизказани чувства и непреодолени случки и хора - това не е твой проблем. Без да питаш - директно си действай.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Абе аз ко ти написах бе четеш ли въобще?Първоначално написано от Sh@d0w
Сложи си очила!
Съветвам те ти да си сложишПървоначално написано от haritov
![]()
0.0Първоначално написано от haritov
Първо,не че е от значение де,но думата иЗпитва се пише с "З".Първоначално написано от haritov
Второ,как така не е от значение?Ако беше някой друг да,ок,но той ти е приятел трябва да се интересуваш от неговите чувства.Ако така се отнасяш ти с приятелите си,не бих искал да те познавам,камо ли да съм ти приятел.
Надявам де ме разбра този път,нищо лично.Просто осмисли какво значи думата приятелство,това не е човек с които да излизаш само да пиеш по 1 бира![]()
Хубу като те иЗпитат по математика радваш ли се?Първоначално написано от Sh@d0w
А ти би ли тръгнал с някоя,която обича някой твой фр?
Аз не,ето какъв приятел съм.
Аз останах с друго впечатление,от това което написа по-горе.Първоначално написано от haritov
Аз пък не видях отговор на въпроса ми!Първоначално написано от Sh@d0w
Ще го задам по-ясно.
Ако обичаш момиче,но то обича твой приятел ще тръгнеш ли с нея?
Нещо не намирам логика във въпроса ти,но ще отговоря.Няма как да тръгна с момиче,което харесва друг,не мога да я накарам да се влюби.Още по-малко че ми е приятел кк?Първоначално написано от haritov
Ти в началото твърдеше съвсем друго доста бързо си мениш мнението...или просто разбра че е погрешно.Друг път мисли преди да пишеш нещо![]()
Може да четеш погрешно евангелието!Първоначално написано от Sh@d0w
Обеснявам като за идиот!!!!!
Да пробва с нея! Няма какво да го пита,не са му длъжни.Важно е какво испитва тя а не той.
Нека да проследим събитията от последните 2 страници и да разберем кой "чете погрешно евангелието":
1.Автора пита как да постъпи защото харесва бившето гадже на негов приятел
2.Ти казваш че не са важни чувствата на приятеля му (може още да е влюбен),да не се интересува как ще се почувства той.В тази компания естествено има и няколко момичета..преди около 1 година едно момиче от компанията и едно момче пак от компанията станаха гаджета.След 2-3 седмици скъсаха и сега не се харесват много.Момичето постоянно отбягва това момче.В смисъл излиза с него ама виждам че не се чуства комфортно.И ето каде идва проблема..Аз напоследък нещо съм си паднал по това момиче.
3.Аз казвам че един истински приятел никога не би постъпил такаТой не му е длъжен,както и тя ако искат да тръгнат той няма думата.
4.Ти променяш мнението си и казваш че ти също не би постъпил такаАко беше някой друг да,ок,но той ти е приятел трябва да се интересуваш от неговите чувства.Ако така се отнасяш ти с приятелите си,не бих искал да те познавам,камо ли да съм ти приятел.
5.Аз слагам край на спора между насА ти би ли тръгнал с някоя,която обича някой твой фр?
Аз не,ето какъв приятел съм.
6.Ти ме наричаш идиотДруг път мисли преди да пишеш нещо Wink
7.След това пак се връщаш към първоначалното си твърдениеОбеснявам като за идиот!!!!!
Това е общо взето как ще коментираш.И бтв без флейм успокой нервите.Като няма какво да напишеш по-добре не пиши,отколкото да започнеш да нагрубяваш.Всички го можем но не мисля че е прилично.Да пробва с нея! Няма какво да го пита,не са му длъжни.
Казах обеснявам като за идиот.Не съм те наричал така.
Ама пак не ме разбра.
Така обеснявам като за мега ИДИОТ!
Постави се на мястото на бившото!
Ти я обичаш,излизате заедно,но не сте гаджета.
Твой приятел тръгва с нея без да те пита (макар да не си им шеф)
И ти ще се сърдиш и ще си наранен,защото те се обичат и са заедно,така ли?
И би искал да си нея въпреки,че тя обича него,нали?
Дано си ме разбрал сега!