- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- малко помощ
Лекичко да се вмъкна в дискусията ви и да подкрепя позицията на харитов.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
1.Първоначално написано от haritov
Именно за това говоря че ако не поговори с преятеля си относно това което изпитва към бившата му приятелка,може да го нарани както и ще стане.А ти го съветваш точно това да загуби приятеля си заради едно момиче,с което не може да си сигурен колко време ще искарате.Някои връзки са кратки,но приятелството е вечно.
2.Не,ще се сърдя защото приятеля ми не е споделил с мен какво изпитва към бившата ми приятелка и не го ебе дали все пак аз още не я харесвам.Първоначално написано от haritov
3.Не може да си сигурен че го обича.Това пък къде го измисли.Може да прави напук.Първоначално написано от haritov
Отменям анатемата!Първоначално написано от valdesbg
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Възможни са много неща. Може любовта им да е вечна.Първоначално написано от Sh@d0w
Та бившото ако му е фр ще го разбере,не може да му забрани да обича.
Забрави да копнеш,че не им е шеф!
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
И аз съм на мнение,че трябва първо да поговориш с приятеля си.С две ръце подкрепям мнението на Шадоу.То бива,бива егоизъм ама така най-много да си умреш сам...
Ахъ и ако не е съгласен приятеля му,няма да е с тази която обича.Първоначално написано от kindergarden
Както и да е явно и двамата разбираме приятелството по различен начин.Аз съм на мнение че ако са приятели нигога единия не би тръгнал с бившето гадже на другия без да се допита до него.А ти си на мнение че ако са приятели дори единия да се хване с бившата му той трябва да си трае отстрани.Странно разбиране но както и да е.
Край.
ОБЕСНЯВАМ КАТО ЗА ТУРБО ИДИОТПървоначално написано от Sh@d0w
ЪЪЪЪЪЪЪЪ е след,като са скъсали с бившото значи не са заедно.Следователно тя не му е длъжна.Следователно той не може да и забрани да тръгне с най-добрият и приятел.
Хубу де постави се на мястото на бившото!
Ако не си съгласен какво ще кажеш?
Тръгнеш ли с нея не съм ту приятел!
И имаш ли право им забраниш?
Оф човек незнам кой е идиота но ми кажи едно нещо-КЪДЕ СЪМ КАЗАЛ ЧЕ ПРИЯТЕЛЯ МУ МОЖЕ ДА МУ ЗАБРАНИ ДА ИЗЛИЗА С ГАДЖЕТО?Първоначално написано от haritov
Отговорът е никъде.Казах просто да се изяснят,да поговорят за да няма после караници и побоища.Все пак той ти е приятел и трябва да знае какво изпитваш към бившата муе приятелка,пък после ако ще да е съгласен или не.НО КЪДЕ ПОДЯВОЛИТЕ СЪМ НАПИСАЛ ЧЕ ТРЯБВА ДА МУ ИСКА РАЗрешеНИЕ?Ако той все още изпитва чувства към нея все някой ще отстъпи,но е кофти да не знаеш нищо и на другия ден да видиш гаджето си с твоя фр.
Първоначално написано от Sh@d0w
Значи ще се сбиеш с някой твой приятел,за дето е тръгнал с бившото ти без да говори с теб?![]()
АНАТЕМАПървоначално написано от kindergarden
а престани бе дразнител...кат бебе се държишПървоначално написано от haritov
![]()
АНАТЕМАПървоначално написано от kindergarden