Не знам на кого да споделя... едва ли някой би ми обърнал внимание. Останах без приятели заради него, защото съм го била пренабрегвала заради тях.
Отначало не беше така сериозно. Казвах си:няма да се влюбваш. Обаче след половин година се поддадох.
Сега започнаха проблемите. Той се държи с мен както си иска. Забранява ми, изкарва си го на мен. Той излиза с приятели. Прибира се, когато си поиска. Ходи по кафета, а аз си седя в нас.
Аз съм виновна, когато някое момче ми пише. Тогава скандала става още по-лош, защото не трябвало да си пиша с други момчета. Когато му падне ми тегли майна, обижда ме.
Нямам сили вече да търпя, но го обичам толкова много. Позволих си да го направя. Имаш период, в който ако това беше станало щях да го зарежа. Обаче сега.... ами адски трудно е.
Разкъсвам се... хем знам, че не трябва да позволявам на никой да се държи с мен така. Обаче и не си представям утре да съм без него. Нямам към кого да се обърна... всичките ми приятели и приятелки ме гледат на кръв. Какво да направя.... само не ми казвайте да го оставя. Няма да го направя. Опитвам се да поговоря с него, но всеки път стигаме до скандал, в който аз оставам сама на някоя пейка, плачейки, защото той е решил че пак съм виновна. Искам съвет просто.[/b]