.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Hybrid View

Незнам какво да правя

Здравейте. Знам че най-малко на всички ви е до проблемите на другите , но ако някой е имал същия проблем като моя или просто има голямо сърце моля за помощ ... Аз и моята най-добра приятелка непрекуснато сме обградени от страшно много момчета .. и тъй като тя е по хубавата от двете винаги всички са влюбени в нея . Аз нямам проблем с това защото съм приятелка с тях и нищо повече. Но насоро започнахме да излизаме с една нова компания ако мога да е нарека така . И отново всички са момчета . Първо на мен ми беше тъпо до някъде защото не ги познавах , а тези които познавах бяха от стария ми клас и си говорих само с тях. Но по едно време , след като опознах и другите, започнах да харесвам едно от момчетата. Той е точно това , което винаги съм търсила : спортна натура, готвач и най-важното винаги знае как да се държи с едно момиче и как да е разсмее. И така всичко започна .. започнахме да излизаме по-често с тях, а с него се закачаме много.. пишем си по често по скайпа и аз умирам щом го видя. Един ден бяхме на плаж , тъй като те ни поканиха с него много се сближихме , но не прекрачихме границите на приятелството въпреки , че всички ни казваха и на двамата че се харесваме и трябва да тръгнем. Ще кажете че няма проблем , но тук започва всичко . Преди много време аз ходих с едно момче дълго време и сега въпреки че той си има приятелка и аз е познавам и непрекънато бях преди с тях аз имам още чувстава към него и незнам дали трябва да загърбя всичко и да се поддам на нещо ново или да продължавам да си мисля че щом те скъсат той ще се върне при мен .. моля ви помогнете ако ви се занимава

Супер фен Аватара на Whyniser
    Град
    Благоевград
    Не бива да се взираш в нещо,което е преминало вече.Затова нямаме възможността да се върнем назад във времето.Поради това гледаме само напред.Пък и от опит глава не боли (но понякога сърцето не слуша главата ) .
    Все същия ™G-Baby™

Лудият се оплаква,
    че хората не го познават,
    а мъдрецът —
    че не познава хората.

House M.D.
    -Sometimes we can't see why normal isn't normal.

Новото момче е точно това, което си търсила, а ти ще чакаш някой, който евентуално може да скъса с гаджето си .. Според мен трябва да забравиш за обвързаното момче и да пробваш с новата ти тръпка :P

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Би било много глупаво да чакаш нещо, което сигурно никога няма да ти се случи, и да си затвориш очите за отворената врата пред теб с новото момче.

Град
    Deserted town
    Цитирай Първоначално написано от kikityy
    да продължавам да си мисля че щом те скъсат той ще се върне при мен
    -ами ако не се върне при теб?Няма смисъл да го чакаш.Ти сама каза-новото момче е точно това,което търсиш.Отдай се на новата тръпка.

You belong to me,I belong to you,fire from my heart,burning just for you...

Другото момче е минало свършено...не съсипвай живота си заради нещо което не си сигурна дали ще се случи.Съветвам те да опиташ с новото момче.

Мега фен Аватара на PurpleDream
    Град
    ....in the rain...
    Цитирай Първоначално написано от Nadelina
    Би било много глупаво да чакаш нещо, което сигурно никога няма да ти се случи, и да си затвориш очите за отворената врата пред теб с новото момче.
    напълно съм съгласна,няма смисъл да го чакаш бившия си
    Залагате ли?! Спечелихте ли?!
    Че аз умирам, а вас ви презирам!

Голям фен Аватара на RaZzer
    Пробвай се с новот момче, но не бързай да правиш нещата сериозни... ако се окаже, че връзката ти с него не може да ти "избие" стария от главата - тогава, може би, можеш само да чакаш и да се надяваш, а ако можеш да продължиш напред - в това няма нищо лошо, след като и бившият ти също го е направил!

Голям фен Аватара на Aicken
    булшит!
    Единствения начин жена да иска мъж.
    Единствения начин да я имаш в ръцете си.
    Ако искаш да задържиш момичето до края на живота си...

просто и разбий сърцето.

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    Миналото е минало бъдещето предстои,живей в настоящетето!
    Каквото ще става ще става.
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Цитирай Първоначално написано от _stef_
    Новото момче е точно това, което си търсила, а ти ще чакаш някой, който евентуално може да скъса с гаджето си .. Според мен трябва да забравиш за обвързаното момче и да пробваш с новата ти тръпка :P
    +1

Животът е адът описан в Библията!

Голям фен Аватара на Sladurchoo
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от Whyniser
    Не бива да се взираш в нещо,което е преминало вече.Затова нямаме възможността да се върнем назад във времето.Поради това гледаме само напред.Пък и от опит глава не боли (но понякога сърцето не слуша главата ) .

++ :P

Фен Аватара на DoYouLoveMe
    Град
    Варна
    хващай г0твача и п0кажи на бившия, че те б0ли ханша ;]

Успех ;]

Пробвай нещо ново..

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Зарежи готиния млад момък, иди в манастир и се обречи във вечна вярност към човека, на когото не му пука за теб и който си прави кефа без да го е еня за твоите чувства и усещания.

Дерзай!

П.П.Как може да има толкова деградирали индивиди.....

Знаеш ли какво прави коня на прзна ясла - чака. И знаеш ли какво още прави - надява се. Да му дадат ядене. ама тояа обикновено не става

Взимай се в ръце хващай новия за ушите, стария го изритваш от живота ти и така

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

"никога не се спъвай в една дупка 2 пъти" надявам се ме разбра щом сте се разделили давай смело напред а и щом има ново гадже на хоризонта какво по-хубаво.
    Ама и аз какви ти ги говоря...незнам сложно е защото аз отрязах моя приятел и 1 месец по късно като разбрах че съм негова и че на този етап живота ми нямаше смисъл без него ...събрахме се но и той го искаше да сме заедно така че ....

Доста често се среща тази грешка сред нас момичетата. Когато сме обичали някого дори и тох вече да е минало ние го мислим .. гледаме варианти да сме с него.. Даже понякога ставаме жалки. Недей да гледаш назад. Той е продължил и ти го направи. Опитай с това новото момче а този бившия го заеби.. покажи му че и ти си продължила .. и просто дишай.. andd be happy ! :P

Мега фен Аватара на Hilary_
    Дай новото ... миналото го зарежи, защото само с чакането ще си останеш ..

Няма смисъл да продължаваш,да чакаш бившия си.Щом "новото" момче ти харесва действай

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си