Здравейте. Знам че най-малко на всички ви е до проблемите на другите , но ако някой е имал същия проблем като моя или просто има голямо сърце моля за помощ ... Аз и моята най-добра приятелка непрекуснато сме обградени от страшно много момчета .. и тъй като тя е по хубавата от двете винаги всички са влюбени в нея . Аз нямам проблем с това защото съм приятелка с тях и нищо повече. Но насоро започнахме да излизаме с една нова компания ако мога да е нарека така . И отново всички са момчета . Първо на мен ми беше тъпо до някъде защото не ги познавах , а тези които познавах бяха от стария ми клас и си говорих само с тях. Но по едно време , след като опознах и другите, започнах да харесвам едно от момчетата. Той е точно това , което винаги съм търсила : спортна натура, готвач и най-важното винаги знае как да се държи с едно момиче и как да е разсмее. И така всичко започна .. започнахме да излизаме по-често с тях, а с него се закачаме много.. пишем си по често по скайпа и аз умирам щом го видя. Един ден бяхме на плаж , тъй като те ни поканиха с него много се сближихме , но не прекрачихме границите на приятелството въпреки , че всички ни казваха и на двамата че се харесваме и трябва да тръгнем. Ще кажете че няма проблем , но тук започва всичко . Преди много време аз ходих с едно момче дълго време и сега въпреки че той си има приятелка и аз е познавам и непрекънато бях преди с тях аз имам още чувстава към него и незнам дали трябва да загърбя всичко и да се поддам на нещо ново или да продължавам да си мисля че щом те скъсат той ще се върне при мен .. моля ви помогнете ако ви се занимава