Цитирай Първоначално написано от mArMaLaDkA
С пяните ми се слепва косата. А тези, които са по-слабите, все едно си мокря косата с вода. Не ме кефи особено ефекта.
Мачкай си косата, когато я сушиш със сешоара, или пък, ако не ползваш, след бърсането с кърпата, си намачквай косата и я оставяй да изсъхне така.
Също можеш да я начупваш с бира или пък с вода и захар - бабини рецепти, ама поне няма да ти се доизгаря и прецаква косата, и става ефектно.
Спри да я изправяш и да я мориш с всякакви химии, 'щото после ще съжаляваш.
Използвай хининова вода, ако искаш, за да ти порасне косата малко от малко, но при всеки има различно действие. А и трябва да знаеш, че косата расте до едно положение и после спира.

П.П.- Пише се кЪдраво.
ЕДИТ: Елинор, ти имаш ли си на представа как изсъхва гъстата коса? Зиме-лете, няма как да не се ползва сешоар, защото иначе се настива супер брутално. Вече не е толкова топло плюс това. Просто, ако ще ползва сешоар, трябва да го държи максимално най-далеко.
хмм не бях чувала за бира, вода и захар хубаво ли става? иии как точно трябва да си ги слагам на косата, да не прекаля нещо че като се знам аа и да, използвам хининова вода обаче имам чувството че не расте вообще..... ии сори за грешката ми Къдраво'' :P