Ягода
Който се поддава на агресията , губи достойнството си.
- Самурай Джак
епилог
Come back and set me free .. now from infinity [sun]♥ Love is a mistery , distance is killing me [music]♥[sun] You are the love i found , i feel above the ground {}~ You take me round and round {}~ ♥♥♥
Нар.
"Най-голямото невежество е да отблъснеш нещо, което изобщо не познаваш.” – Хорас Браун
реклама
И видях, и ето блед кон, и името на яздещия на него беше Смърт, и адът вървеше подире му...
апокалипсис
Come back and set me free .. now from infinity [sun]♥ Love is a mistery , distance is killing me [music]♥[sun] You are the love i found , i feel above the ground {}~ You take me round and round {}~ ♥♥♥
Самостоятелност.
"Най-голямото невежество е да отблъснеш нещо, което изобщо не познаваш.” – Хорас Браун
тахограф
Глупости правят умните хора. За останалите е ежедневие.
Фантазия.
Ясновидец
Глупости правят умните хора. За останалите е ежедневие.
Цялостност.
Тетрис..![]()
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
носорог
"Заблудите също са ценни, но само от време на време. Не всеки тръгнал за Индия е открил Америка."
Грозен![]()
Който се поддава на агресията , губи достойнството си.
- Самурай Джак
Никопол
"Заблудите също са ценни, но само от време на време. Не всеки тръгнал за Индия е открил Америка."
кръв
If you're leaving close the door.
I'm not expecting people anymore.
Hear me grieving, I'm lying on the floor.
Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.
вопъл
WindScar <3333
obesendomat (superman) <3
каруца
Спри за момент и го погледни .. Той вижда мен в твоите очи .