.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Тема: Косата ..

Голям фен Аватара на Sladurchoo
    Град
    Бургас

Косата ..

Здравейте

Искам да ви попитам две неща ..
    Значи първо става въпрос за една прическа (ето я и нея: http://momi4eto.com/images/stories/downdos-a840.jpg ) искам да помоля да ми препоръчате някаква маша за коса, с която да си направя такива къдрици .. ако може да кажете и цената
    и също ако някой може да обясни по-добре как да си я направя тази прическа

Ии второ да ви попитам кой бретон ви харесва повече .. не става въпрос за цвета, а за формата ..
    http://www.picvalley.net/u/36/8885_181.JPG или http://media.photobucket.com/image/%.../hairstyle.jpg

Надявам се някои да си направят труда да отговорят .. Благодаря Ви

Повече от фен Аватара на mar7inaaa
    аз лично бих си направила първия
    а отностно машата не мога да ти помогна..
    ще се намери някой друг след мен ;д

Мега фен Аватара на mynichka
    Цитирай Първоначално написано от mar7inaaa
    аз лично бих си направила първия
    а отностно машата не мога да ти помогна..
    ще се намери някой друг след мен ;д
    взе ми думите
    http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

Голям фен Аватара на joannalof
    На мен ми харесва втория вид бретон,понеже по-добре на мен ми седи . Останала съм със впечатление,че за да ти отива такъв вид, трябва да имаш голямо чело. Относно машата - аз ползвам една стара,стара, от едно време още и ми върши чудесна работа. А прическата,която показваш е много проста - изправяш си бретона и надолу с машата къдриш.
    Животът е като огромно виенско колело - върти се,нови хора качват се и слизат. Първо си долу, после горе. И изпитваш страх от височините, и от долините. Но въпреки всичко винаги носиш тръпката и желанието за живот в себе си. <3 (h)

Цитирай Първоначално написано от meche95
    off i az se 4ydq dali da se topiram i da iam syper qk obem noo moje o6te ot 1viq den da biq na o4i?

Първия бретон ми харесва повече, а прическата е много проста. Изправяш бретона, а надолу с маша, но по голяма.
    Stay up all night with the stars *

Трябра ти обикновенна маша за коса но от по дебелите трябва ти и лак за коса пръскаш кичура увиваш го и после го пусклаш и той е къдрав...за да седи отгоре така назаде може малко с лак да я обърнеш косата си назаде и това е ...
    като цяло и двата бретона ми харесват сега съм с подобен на първия а преди бях със ъщия като 2-рия

Град
    Бургас
    мерси на всички за отговорите

joannalof незнам аз се колебах, но мисля, че и на мен втория ще ми седи по-добре .. .. нямам голямо чело, но мисля, че по-добре ще седи .. незнам защо .. може би защото лицето ми е по-продълговато .. а на мен ми отива по малко и закръглено а с бритона изглежда така ..

mysticinsidе мерси и на теб за мнението

Аа искам да помоля някой да пусне снимка на някаква маша от по-дебелите .. че не мога да намеря такава и ако може да каже и цена (можете да видите в сайта на техномаркет там има много маши за коса обаче незнам кои са от дебелите ..)

ии да попитам според вас отживелица ли е бретон като втория .. и да си направя ли такъв ? и ако си направя ако не ми харесва какво мога да го направя ?

Аз лично също предпочитам първия бретон. Втория също е много секси и не е отживелица, но пък той е по-специфичен и не на всеки отива. Трябва също и фризьорката ти да е кадърна, за да ги направи както трябва.
    Ако не се харесваш ще трябва 2 месеца да носиш фибички, ленти и диадеми ии малко като порастне може да го преобразиш във втория. Аз съм била и с двата вида. Сега съм с първия

втората прическа е най-яка.
    So if you're pissed like me
    Bitches, here's what you gotta do
    Put your middle fingers up in the air
    Go on and say "Fuck you!"

www.myspace.com/panda_massacre

Мега фен
    Град
    <3
    И двата не са лоши,но втория не на всеки ще прилича...
    А за къдриците...аз си правя такива и без маша О.о Изглеждат само маалко по-малки от тези на снимката инече стават много хубаво ^_^
    Правя си ги с хартийки докато ми е още влажна косата,стоя с тях известно време и ги махам ^_^ Така поне не си горя косата и става много хубаво ^__^ Ако не знаеш как става и се интересуваш ще обясня ^^
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Град
    Бургас
    DeNNichkA да и аз така мисля трябва да имам много добра фризьорка, че да не го сгафи а иначе аз съм била с подобен и много хора ми казаха, че ми стои добре .. а този незнам .. мисля, че даже ще стои още по-хубаво .. и все пак ако не стои ще нося фибички и диадеми ама не чак 2 месеца .. в смисъл на мен бързо ми расте а и ако сложа хининова вода още повече мерси за мнението

pandaMASSACRE ммда така е

ShtrudeL ако може обясни

Мега фен
    Град
    <3
    За хартииките Еми...трябва косата да е влажна,защото като е мокра,като ги махнеш не стои и се разваля...
    А самите хартиики...взимаш примерно лист от обикновена тетрадка и си откъсваш продълговато средношироко листче,след което го нагъваш да заприлича на нещо като пръчица...колкото да не се скъса след това...та взимаш го това както е вече като пръчица и почваш да навиваш кичур коса на него след което като я навиеш самото листче го завързваш лекичко колкото да стои...или просто го защипваш с една от онея черните обикновени фибички ^_^ И така си правиш цялата коса,стоиш известно време и ги махаш и стават много сладки буклички ^__^ На мен като не ми се занимава много ии става на 5-6-7 кичура,инече можеш да си играеш колкото си искаш,съответно ще станат и по мънички къдрици ^_^ Това е...После не ми трябват и лакове и други мазила,но зависи и от косата...Дано сте ме разбрали понеже не съм много по обясненията ^_^
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Супер фен Аватара на aloveyou
    Град
    Русе
    Аз използвам маша за коса на Ровента...Незнам колко струва,защото ми е подарък..

А за бретона-повече ми харесва втория,т.е. кривия

може да погледнеш и този форум за правене на къдрици,без маша
    Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
    Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
    Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.

Град
    Бургас
    ShtrudeL 10х за подрообните обяснения

aloveyou мерси много и на теб

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си