- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- .........
.........
И моята коса не е дълга.Пяна не помага,ама то даже и топирането нищо не прави.Както каза след 5 минутки и вече няма и следа от прическата..![]()
![]()
^ Остава ти нещо в шишенцето от лак, затова.![]()
Иначе, авторке, явно си си взела пяна с по-малка фиксация. Или просто марката пяна е скапана. Пробвай с друга. Аз, колкото пъти съм ползвала пяна, после косата ми като бетонирана е стояла.
еми първия път беше много бухнала после не ...кфо стаана![]()
` бтв зелената на шварцкоп аааа как се казваше![]()
![]()
you say im going nowhere
and thats what keeps me dreaming
you wish i would just shut-up
and thats what keeps me screaming ;d
На мене пък винаги ми действа...Ама това може да е защото по принцип косата ми си е чуплива и си е обена... така че
не очаквайте, ако имате права коса, от пяната за коса да има голям ефект.
![]()
To strive, to seek, to find, and not to yield...
щото не я нанасяш както трябва,а най-вероятно и не тупираш (ако тупираш) правилно
//може пяната да е с ниска фиксация,де.
we're flying high,we're flying right up to the sky![]()
![]()
на мен не ми се получава също , но майаз съм си виновна понеже не я правя правилно. Някой може ли да обясни как точно да се направи хубав обем с пяна? (косата м ие подстригана на черта - малко над раменете)
Къпеш се, след като си се изкъпала, ако косата ти е много суха може да сложиш някой балсам само в краищата. След това, без да разресваш, с кърпа подсушаваш и я наместваш с пръсти. Докато косата е още влажна, но не да капе вода от нея, слагаш малко пяна в шепата си, обръщаш си главата надолу и почваш много здраво да си мачкаш косата. Колкото е по-силна фиксацията на пяната, толкова по здраво ще държи, но ако искате обем, а не мокър ефект ви препоръчвам пяна с по-малка фиксация. След като я намачкате и разрошите много хубаво, взимате сешоара, слагате дифузер, и почвате с него да сушите. Най-добре е да не сушите изцяло косата с него, а само да наместите и доуформите вече косата. Като приключите със сешоара, слагате някакви фиби или доуформяте до желаната форма и чакате косата да изпръхне напълно и да изсъхне преди да сте излезли някъде.Първоначално написано от DeNNichkA
![]()
Надявам се съм помогнала.![]()
Спрей за обем на Wella ползвам аз за обем отдавна се отказах от пяната![]()
...установих, че тези, които докоснаха душата ми, не успяха да пробудят тялото ми, а онези, които докоснаха тялото ми, не успяха да достигнат до душата ми…
Мерси многоПървоначално написано от stefity
Обаче проблема при мен е, че когато слагам пяна на морка коса и я мачкам , и суша с дифузер ми се начупва супер много, а аз искам да е права, но с обем - как да го постигна с дифузера без да я мачкам?
Аааа вие искате да ви е права... Хмм ами това с дифузер няма да станеЗначи, може да пробваш пак на мокра коса, слагаш много пяна и разресваш с някоя четка или хубав гъст гребен за да се отдели по възможност всяко косъмче. След това взимаш сешоара, обаче не с дифузера, ами с една друга приставка, която служи за изправяне. И грабваш една четка и почваш всяко едно кичурче от косата го захващаш с четката и със сешоара отгоре сушиш, след като се изсуши напълно отдолу на самото кичурче малко лак може да сложиш, за да седи обемно. Доста бавно става, но мисля, че се получава така обемна коса с пяна и сешоар. Вече другият вариант е както всички знаем с много топиране и много лак.
![]()
Ми моята коса си е права и от пяната за коса има ефект..Косата ми става по-обемна..Първоначално написано от stefity
Ползвам пяната на Тафт
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
ползвам пяна за коса на Интеса.. косата ми е дълга и ми става хубаво... държи ми два дена..като се има на предвид,че косата не ми е къдрава ^^
And when your fears subside..and shadows still remain..We still can find a way.. because nothin' lasts forever
Слагай повечко пяна и за по-силна фиксация.
Пробвай синята на тафт.