- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- 142 или 138
Моля ви помогнете - трябва да избера между 142 ПГИЧЕ и 138 СОУ. Чудя се,защото директорката на 142 ме е харесала, обаче за 138 имам добри отзиви..... направо вече нз....
Ако някой модератор реши, нека изтрие темата!
ПП. За София става на въпрос.
Моля ви помогнете ми, защото трябва да реша до няколко часа.![]()
![]()
Пхахахха толко ли нямаш собствено мнение? Такива теми се лок !
Ти не беше ли в 18-то оО.
виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
с протегнати стъпала
и шалове
обсипани с ориенталски фалшиви монети.
^Те нали съобщиха,че има мноооого свободни места и ако не се заемат ще вземат всеки,който подаде документи.
Както и да е.
Аз не мога да ти помогна в случая.Не съм от София,ама това,че те е харесала директорката какво значение има? ;д
Пък и толкова ли не можеш да се посъветваш с майка,баща..познат?
онче..бончеее
ааа
падна се 138
отивай там!
Чесно да ти кажа за 142-ро нищо не знам .. обаче в 138 повярвай ми не е добре .. почти всеки пропаднал от кв-то ми учи там .. така че смятай .. смисс зависи за какво отиваш .. но определено не е добро даскалото !![]()
142 е супер тъпото училище.
ако не възнамеряваш да учиш-в него.
за другото не знам нищо,но едва ли е по-зле от 142ро.
we're flying high,we're flying right up to the sky![]()
![]()
142 ми изглежда симпатично число,за училище незнам..
не се изказвай неподготвен,прасе
Не знам за 142-ро, обаче 138-мо е много зле според мен. Ходила съм няколко пъти там и имам няколко познати, който казват, че като цяло е забавно да си там, но обучението и не е от най-добрите.
Много благодаря на вс за мненията (освен на в*****н). В карайна сметка се записах в 138.... Още веднъж много благодаря и някой модератор ако може да изтрие темичката.![]()
![]()
НЕДЕЙ В 142 !! 7 години съм учила там и останах с впечатлението,че там има само простаци.По-добре отиди в 138 !
![]()
Kazali sa mi 4e 142 gimnaziqta NE v nikakav slu4ai,za 138 NzZ.
142->daskal0t0 e syper,ama pgi4e-to ne e.p0sly6ai me.Daje i daskalkite g0 kazwaTt...![]()