- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- как да си оправя дупките на ушите
Ами работата е там,че не съм слагала обеци от около 1 година и нещо и сега искам пак да започна,обаче нали не искам да ми се инфектира ушото и какво трябва да направя.Примерно да намажа игла с някакъв спирт или направо обецата?
да де,но не излиза всичкото.Т и преди ми се е налагало така и аз направо си сложих обеците и после ми се възпалиха дупките.Затова питам
Еми дезинфeкцираш иглата, гориш я и после спирт.Обецата също я мини със спирт.И дупката може. ;д И дупчиш...![]()
And I will never hurt you or desert you,
love you from the very day your mama birth you
Ако си пазиш медицинската обица,тя е заострена и с нея ,след като си я дезинфекцирала със спирт например.
като толкова се притесняваш, иди да ти я продупчи друг
http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук
Най-доброто решение какво се мъчете сами и накрая да си докарате някоя инфекцияПървоначално написано от ameli
...установих, че тези, които докоснаха душата ми, не успяха да пробудят тялото ми, а онези, които докоснаха тялото ми, не успяха да достигнат до душата ми…
+1Първоначално написано от shell
![]()
Любовта е като разтройството-където те хване-там оставаш...
като си "отпушиш" пак дупките първите няколко дни промивай сутрин и вечер с кислородна вода и след това мажи с Банеоцин. Така не би трябвало да ти се възпалят дупките, а и е важно е от какъв материал са ти обиците. Забрави всякакви тенекии и сребра поне първите 1-2 седмици.
Fuck you You fucking Fuckers