.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Град
    София

как да си оправя дупките на ушите

Ами работата е там,че не съм слагала обеци от около 1 година и нещо и сега искам пак да започна,обаче нали не искам да ми се инфектира ушото и какво трябва да направя.Примерно да намажа игла с някакъв спирт или направо обецата?

Супер фен Аватара на Sasha2k8
    Град
    San Benedetto del Tronto, Italy / Sofia, Bulgaria
    Аз имах период в който много дълго не носих обици и когато пак си ги слагах понеже не можеха да влязат си стиснах ушите (където е дупката) и излезе едно такова беличко и после си сложих обиците без проблем.
    Дано да съм помогнала
    Voglio passare il resto della mia vita con te...

Град
    София
    да де,но не излиза всичкото.Т и преди ми се е налагало така и аз направо си сложих обеците и после ми се възпалиха дупките.Затова питам

Супер фен Аватара на breathless
    Еми дезинфeкцираш иглата, гориш я и после спирт.Обецата също я мини със спирт.И дупката може. ;д И дупчиш...
    And I will never hurt you or desert you,
    love you from the very day your mama birth you

Супер фен Аватара на shell
    Град
    София
    Ако си пазиш медицинската обица,тя е заострена и с нея ,след като си я дезинфекцирала със спирт например.

Мега фен Аватара на ameli
    като толкова се притесняваш, иди да ти я продупчи друг
    http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук

Голям фен Аватара на g1rl4eto_
    Цитирай Първоначално написано от ameli
    като толкова се притесняваш, иди да ти я продупчи друг
    Най-доброто решение какво се мъчете сами и накрая да си докарате някоя инфекция
    ...установих, че тези, които докоснаха душата ми, не успяха да пробудят тялото ми, а онези, които докоснаха тялото ми, не успяха да достигнат до душата ми…

Цитирай Първоначално написано от shell
    Ако си пазиш медицинската обица,тя е заострена и с нея ,след като си я дезинфекцирала със спирт например.
    +1
    Любовта е като разтройството-където те хване-там оставаш...

като си "отпушиш" пак дупките първите няколко дни промивай сутрин и вечер с кислородна вода и след това мажи с Банеоцин. Така не би трябвало да ти се възпалят дупките, а и е важно е от какъв материал са ти обиците. Забрави всякакви тенекии и сребра поне първите 1-2 седмици.
    Fuck you You fucking Fuckers

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си