- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Каква любов, какви 10 лева
Качвам се в трамвая и гледам момче и момиче влюбена двойка се целуват. Момчето вика слизаме на следващата спирка, че ще ходим еди къде си...момичето не е съгласно и се скараха..той я удари..и тя се разрева...той си слезна, тя си остана в трамвая да си пътува...някои и вика да го зареже..а тя вика - обичам го, не мога...
Качва се една позната при един и той я закарва в една гора и я питал дали ще духа..тя казала, че не иска и той я изхвърлил от колата посред гора едвам се прибрала до тях 6 часа пеша, че било в отдалечена местност ..
Та да ви попитам защо момичетата си падат по лошите момчета? Защо е необходимо такива неща да се случват? Вместо едно момиче да си хване стабилно момче като ментя се хваща с най-неподходящия и най-ужасния, които може да съсипе изцяло живота й
Питай бившата ми!
Ревеше за оня дето я биеше,а се дразнеше за почти всичко с мен.
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Защото не знаят какво искат, не разбират от любов, обичат да ги бият, и поради други странни психо причини![]()
01001000011000010110100001100001001000000111000001 1100100
11001010110001101100001011010110110000100100000011 1001101100101
Що пак пускаш същата тема ама с друго заглавие?
И отделно кеф ли ти прави да пораждаш безсмислени спорове?![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Идиоти!
Днес ги гледам двама двойка...през цялото време си викаха,крещяха,сърдиха,бих шамариголям смях беше
за кво са заедно само да правят скандали
![]()
Това се нарича мазохизъмПървоначално написано от Sun4o19
И не можеш да съдиш за това от отделни случаи,така че не му придавай масов вид
Абе ще ги бият докато им дойде акъла в главата. Щом се налага![]()
01001000011000010110100001100001001000000111000001 1100100
11001010110001101100001011010110110000100100000011 1001101100101
Първоначално написано от Sun4o19
![]()
![]()
смятай как се излага момичето...ей тфа се казва да нямаш никакво достойнство!И аз немога да разбера момичетата дето си падат по батковци дето ги бият
![]()
![]()
![]()
Мале мен ако момче ме удари голям ще го яде!!
![]()
![]()
![]()
![]()
Чудя се как си позволяват да стоят с хора,които само ги тъпчат...?!![]()
![]()
98% от младото поколение слуша чалга!
Ако си от онези 2% които я мразят, сложи това в подписа си!
Първоначално написано от Nam3less3
мда то няма да бият момичета с акъл ми тея дет го нямат
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
знайте ли кога някой ще ме удари... никога... ще има ляв, прав, десен и след т'ва центрирано...и точно никога няма да уставя някво си нищожестео, което се мисли за мъж ма всъщност не е да ме удря... тва са улигофрени с комплекси за величие които имат нужда някой тях да ги посмлати... а тва пак да ме свали от колата примерно за тва, че не искам да му духам... ми после кто го хвана и си е подписал смуртният акт... както казах по горе, това неможе да се нарекът "мъже"... като жените са по крехки това не значи, че трябва да бъдем тормозене бити и т.н... всяко нормално момиче с мозак ще си намери свястно момче което да я обича, уважава и да не я тормози, а да бъде мил с нея, не поредният комплексиран улигофрен...
п.п: жал ме е много за такива хора... жалко, че всичко това е истина... макар и грозна...![]()
Напълно съгласна съм с теб.Ще ме удари ама друг пътПървоначално написано от DeViLgIlrL16
![]()
Но и като има прости момичета, ще има и момчета, които да ги трепят
![]()
![]()
![]()
![]()
Като жена не съм била удряна от момче никога и се надявам да не ми се случи , но немога да бъда с момче , което ме удря , при простата причина че неможе да изпитва нещо към мен и да ми забие един шамар.Такива връзки са без преспектива , точно , ама точно никога няма да търпя такова говедо около мен , пък камоли да живея под един покрив с него , и да се самозалъгвам , че го обичам.С боя се охлаждат само и единствено чувствата и води до омраза.
А пък скандалите са неизбежни в една връзка , хората са различни следователно има много противоположни становища,тъй че постоянно има за какво да се драпаш с някой.![]()
![]()
Нали тряа се напрай...тряа да е гъзаркаПървоначално написано от Sun4o19
![]()
![]()
Еми като е проста, така ще е![]()
Никое уважаващо себе си момиче няма да търпи някой глупак да я удряНе бих могла да обичам човек, който ми причинява болка!
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
И заради тая любов треа да те биятПървоначално написано от Sun4o19
![]()
Това се случва само на безхарактерни пикли!Ако дадеш на един мъж още от самото начало да разбере, че не може да те удря и няма да му духаш насред гората, няма да стане иначенякои жени просто нямат себеуважение
![]()
Първоначално написано от rozovsluncho
++++
![]()
Мъжете удрят, защото се мислят за велики ама нека моля ви не забравяме че мъж - жена го е родила така че... никога не бих позволила някой да ми посегне говоря за гадже ...просто е недупостимо ,пък само някой да посмее да ми посгне тогава жална му майка защото баща ми ако разбере става лошо(никой баща не бил оставил дъщеря му да страда).Въпроса е там че мъжете когат нещо не им изнася го изкарват с бой,комплексарчета.Пък и кой знае преди години кви поплювковци са били...![]()
![]()
![]()