- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Каква любов, какви 10 лева
Еми да,харесваме ги,по-интересно е като има екшън и момчето не ти се поднася на тепсия,освен това повечето сме си глупави и действаме първосигнално,нещо друго да питаш?
Не мога да разбера що ги пускате тея теми.Айде да зема ся аз да пусна една тема да ви питам що харесвате кухи превзети кифли,ще получа ли смислен отговор?И 10000 поучителни теми да напишете ние ще продължим да си харесваме злите грубяни,а вие кухите лейки,не променяш света с мнението си.
98% от младото поколение харесва чалгата!
Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си.
Maybe I'm addicted, I'm out of control,but you're the drug,that keeps me from dying...
all I really know is,you're the only reason I'm trying...
Жалко е това ,което си написал за край , направо се стърпях да напиша , че ти си жалък,,
Това момиче /случката в трамвая/ , може да се е влюбило във въпросното момче преди той да бъде такъв.Нещата се променят , представи си , че са заедно от 3-4 години как просто да си тръгнеш.Някой неща са по - сложни от колкото ни изглеждат на пръв поглед.И на мене така ми говорят 'защо го обичаш още след като мина толкова много време пък и той те заряза' , еми защото съм го обичала преди да стане такъв какъвто е , не е лесно да се откажеш от някой просто , защото е станал по - лош .. Мисля , че е безсмислено това .. Няма лоши и добри за едно влюбено момиче..
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
Малки и глупави... Никое момиче което уважава себе си няма да допусне такова отношение. Колкото и да обичам някого няма да търпя такова отношение. Да ме удря и да ме засрами така пред толкова много хора.Това вече не е обич, а мазохизъм. Баща ми не ме е удрял никога, няма шанс да позволя на някакъв си да го прави.
Различни хора, различни принципи. За някои това може да е обич,за мен не е.
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
Първоначално написано от kobrichka
Съгласна съм с изключение за това с многото хора.Не мисля,че ще ми пука въобще за това,какво ще си помислят другите!Ще ме е срам не от това,че ме е ударил а да остана с него при положение,че ми е посегнал.Дори после да реве и да се тръшка - веднъж позволи ли си да те удари, това ще се повтори!
98% от младото поколение слуша чалга!
Ако си от онези 2% които я мразят, сложи това в подписа си!
пресили нещата... тъпа тема
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]
Такива момчета са си,явно,доста комплексирани,че удрят момиче.Да ходят да се мерят с "големите" ,като са толкова "мъжаги" ..апф,тва не е мъж ами помияИ още повече,трябва да си куха лейка,че да търпиш такова отношение..ми нали,ако имате примерно по-натам деца..и тях ще ги тормози..абееее гадна работа..
![]()
Кой както си постели.Ценностна система или по-точно липсата й.
Докато сам си втълпяваш,че нещо е правилно или позволяваш да бъдеш убеждаван,и Господ не може да ти помогне.
Именно - двамата си приличат - по слабохарактерността.Само,ч е при единият и другият се изразява по различен начин.
Просто и ясно - животът е такъв.Аз не мога да бъда нито съдник,нито помощник.Само наблюдател,не желая да си надвишавам правата.
Така е и с момчетата те искат да ходат с красиво момиче, което разбирасе притежава някакво самочувствие, но много често се "сере в устата на гаджето си", така че не говорете само за момичетата.
А по темата: Момичетата просто обичат да се чувстват сигурни и си хващат момчета, към които имат някакъв респект и не смеят да им се отворат, колкото и самоуверени да са всъщност!
Когато започнеш да приемаш една жена като даденост, бавно но сигурно я губиш!!!
бой ебанье и сръбско за тия ..
Единствения начин жена да иска мъж.
Единствения начин да я имаш в ръцете си.
Ако искаш да задържиш момичето до края на живота си...
просто и разбий сърцето.
Минутка за реклама ...Първоначално написано от Sun4o19
![]()
![]()
Сега по темата: Това не са "лоши момчета" а селяндури ... има разлика ...![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Секи с интересите и предпочитанията си![]()
Всеки има право на избор и това,че някъде има момичета,които са с момчета,които се държат по този начин с тях си е чисто тяхно решение.Извинявай,но лично аз никога няма да търпя някой да ме бие,дори да го обичам много силно.Ако той ме обича,няма да се държи така и да ми прави сценки за това,че не съм искала да отида някъде си...![]()
![]()
![]()
You belong to me,I belong to you,fire from my heart,burning just for you...
![]()
Задай този интелигетен въпрос на някоя кифла. Да ти кажа, тия случаи са рядкост. Аз поне съм виждала много малко такива. Повечето момичета имат бая по-сериозно самоуважение.
При мен това няма да се случи. Ако някой тръгне да ме бие, това би бил краят между нас.
хаха някой ще те удари ии като няма какво да прави ще тръгне да звъни да се извинява тцтц наистина каква любов а момичето тъпа да е била няма да е пак с него но тя го обича лелел заблуден народ
"Стилът никога не излиза от мода !!!"
мм не разбирам какво удоволствие доставя на "мъжете" да бият приятелките си?!...да не би да се чувстват много горди,че са хвърлили един бой на момиче...
също така как момиче ще продължи да казва колко "обича" приятеля си...след като е бие...
леле ако мен някой ми посегне....в момента ...в който го направи всички чувства ще се превърнат в омраза и отвръщение...![]()
And when your fears subside..and shadows still remain..We still can find a way.. because nothin' lasts forever
Подкрепям на 100%Първоначално написано от bog4eto
ASL - 22 M PLOVDIV
# # #
Първоначално написано от momchence_89