- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Кои кецове са по-качествени?
Адидас или Найк? Не говоря за вкусови предпочитания, а за издръжливост и т.н. Е?
Мисля да събирам пари и да си купувам.![]()
Адидас...
Всеки миг е още един шанс... да се усмихнеш
От личен опит ли говориш? И двете ли марки си изпробвала?
П. П. Аз първо едно малко проучване да направя, защото яко се прецаках с конвърски за 90 лева. Та да знам следващия път да внимавам.
Аз съм имал/имам DVS, Globe, Circa, Puma, Alexander McQueen и Dolce&Gabbana. Ако те интересува за някоя от тях мога да дам мнение. Иначе имал съм много отдавна маратонки Найк и бях много хубави и издържаха доста.![]()
Глупави са тези неща.
Мойте Адидас ги нося вече 4та година и не са мръднали ( и зимата карам с тях), а на приятеля ми се съсипаха на 5тия месец.
Същото е и с Найк-а с едни кара 3 години, други заминават за месеци.
Така, че.. не е въпроса в марката.
In the grace
Of this love
We rise in pain
And death is not far away
And soon we'll sleep
And never wake up again
nike,rbk
За кецове найк, а за маратонки съм много доволна от Адидас, още си бягям с тях и печеляАз пък мога да ви кажа, че за 40 кинта Рънърс кецове са най-мощни
![]()
Running is my drug and I am overdosed ..
ами за кецове не знам, но съм имала маратонки от двата вида и май предпочитам NIKE![]()
Адидас според мен. до момента се оказват най-издържливите, поне при мене е така![]()
Попринцип съм за Пума,но от посочените НАЙК![]()
Какво им има на конвърските бе? Аз тъкмо мислех да си вземам такива ...Първоначално написано от Bianca
![]()
![]()
Абе късмет си е.
Някои издържат години,други се скапват на втория месец.
Аз ти казвам Найк...
ама други са доволни повече от Адидас.![]()
оо зависи от модела на самия кец , аз съм фен и на двете марки .. и двете са супер извесни .. собствеен вкус .. аз имам на НАЙК - 2 години ги нося , нищо им няма .. и на АДИДАС - имам само дет са ми нови , ама супер си издържат ..![]()
Аз съм за Адидас. Имам в момента и двете, като Адидас са по старите, пък са по здрави. Според мен Адидас са по-издържливи
еммм моите адидаски изкараха 1 година.
на приятелката ми найковете- също.
![]()
зависи как се..отнасяш с обувките сиаз мойте ги правя на гз обикновено,в смисъл че ритам с тях,скачам с тях,минавам през локви,спуквам се от ходене...
![]()
we're flying high,we're flying right up to the sky![]()
![]()
Всъщност, Bianca, аз като голяма фенка на Nike, ще Tи кажа, че не се чете нито НАйк, нито Найки. Оригиналното име на марката идва от името на старогръцка богиня, носеща името Нике. (( с ударение на Е )) Обаче тъпите американци не могат да произнесат Нике, казват Найкиии... Не е истина колко правилно го четат бабаите и дядовците ни.
Така, че.. 2 ръце за Нике.
И аз харесвам техните модели повече.
(Аз винаги съм го чела Найк....)![]()
Нике-тата са си ЯКО РАП, мани ти, просто са несравними с никоя друга марка.Иначе като почнеш Nike Air Force, Nike Dunk, Nike Terminator, Nike Air Assault, Nike Blazer.. Джорданките също. А от Адидас се сещам за точно 1 готин модел. Пък и във всички филми с танци Нике-тата преобладават... и надделяват.Пък и от опит го казвам.
Найк винаги ми е харесвало много повече от Адидас.
Адидас-а в България стана ужасно комерсиален с тези псевдо-оригинални анцузи. А Найка си е класика.
Аз кецове имам на Рийбук, ДиВиЕс, Ванс и Етнийс. И едни псевдо-конвърс (от Германия). От всички съм страшно доволна. Белите Рийбук (въпреки че не съм ги носила от около година) ги носих 5-6 месеца и са в идеално състояние.
Следващите ми кецове ще са Найк. Но да дочакаме началото на зимата.![]()
още един глас за найк
а тея горните са баси яките!!
Много са готини. Иначе, моите са такива --> http://www.bergdorfgoodman.com/produ...BGN0GEL_mf.jpgПървоначално написано от koshtramba
![]()