- Форум
- По малко от всичко
- Политика
- Какво Ви е мнението за новото правителство?
Веднага ти казвам един филм на нео-нацистката пропаганда:"Zeitgeist"
Пълна лъжа. Имало е и работни лагери, но е имало и extermination/death camps (не го знам на български). Има една книга, казва се Night и е написана от Elie Wiesel. Прочети я и после ми говори глупости. Имало е точно определени лагери, в които са избивани както Auschwitz например и е имало такива, в които само са работели. Сега се сещам за Buschenwald. Отиди веднъж в живота си до Auschwitz, да видиш историята очи в очи! Никак не е толкова просто, колкото на думи в един форум!По тая логика и евреите са виновни, че са набутани по трудовите (не са други) лагери!
Аз казвам, че е виновна България и управата в България по това време. Не хората. В нито една държава хората не са виновни за некадърните решения на царя, още повече, че той не е избран, ами по наследство. Но да точно царя и управниците са виновни за това, че България е бомбардирана. Като лижеш гъза на един нацист и се подмамваш по благи обещания си носиш последствията!Първоначално написано от mitternacht
П.С: Лично мнение
Amk933, не се хаби да спориш с нео-нацисти като mitternacht, няма смисъл - те винаги ще ти изнесат някакви си техни доказателства колко е велик Хитлер и колко е бил добър към България и как ни е бил върнал земите и как нямало да ни избие след войната и колко е бил прав като е избил милиони невинни евреи и за ''великите научни постижения в областта на медицината'' на Менгеле и Хайм и колко по-ненормален е Сталин и колко по-добър би бил живота ако Хитлер беше спечелил войната и така нататък и така нататък до безкрай. Няма здравомислещ човек, экойто да не осъжда действията на нацистите.
Ами прав си gigaherz! Проблемът е там, че фанатичният неонацизъм обхваща голяма част от българското общество и за жалост се толерира и в този форум! Аз мразя Хитлер и Сталин по равно, но Хитлер определено е най-големият идиот в човешката история! Добре, че Русия, Англия, Франция и САЩ са го смазали. Жалко само, че една атомна не са стоварили и в Гермния. Добре поне, че днескашните немци ги е срам от Хитлер. Какво повече има да говорим след като собствената му държава се е отрекла от него? В крайна сметка нищо не е постигнал, за да му се отделя толкова внимание. Един луд гений, който не е с всичкия си!? Много интересно...![]()
Хората го поддържат, защото ако беше спечелил войната, страните-победителки(Германия, България също и други) биха се облагодетелствали за сметка на загубилите страни(Англия, Русия и т.н.), и вместо да ни режат от територийте, щяхме да сме по-силна държава. Поне на теория де, а не да бъдем под опеката на СССР. То всъщност Германия си беше в пълното право да започне тази война, провокирана беше доста време от Великобритания и компания.
01001000011000010110100001100001001000000111000001 1100100
11001010110001101100001011010110110000100100000011 1001101100101
Неймлес не бъди толкова наивен!Първоначално написано от Nam3less3
Ако Хитлер беше спечелили войната нас нямаше да ни има, за да има Lebensraum за Арианската раса. Ако Хитлер и Япония бяха завладяли света да не мислиш, че нямаше и нас да нападнат. Щеше да стане като междусъюзническата война и ние щяхме да гризнем дръвцето.![]()
Някакво доказалство по темата да дадеш ?
Аз се отказах да споря, защото никой не желае да се заема с кауза пердутаОще повече, приятеля с Бараката на аватара не се е заел с домашното си а говори наизуст наученото от тъпите филми за войната
От всичките които съм гледал има максимум 1-2 реални.
![]()
Само нещо да вметна, не говори глупости, че току някой ще повярваЦайтгайст-нео-нацистки филм?! Сега наистина откривам, че приятелчето се майтапи и всяко негово изречение трябва да се приема като опит за шега
Цайтгайст е със съвсееем различна насоченост, като се мъчи да извади вече известни сензации плюс някоя и друга глупост.Както и да обори религията...
нео-нацисткиами да!Та това е "Триумф на волята" ама цветен!!!
![]()
(Триумф на волята е хубав филм и няма лошо който се интересува да го изгледа)
Пишете грамотно, на кирилица!
Пийте си млякото редовно!
Слушайте мама и тате!
Чудно защо ли и аз заради това не отдавам огромна важност на такива разговори. То да спориш с привърженици на Хитлер е като да спориш с болните в Курило - ни приемат, ни предават.Първоначално написано от mitternacht
![]()
Name3less, случайно да си чувал, че Константин Муравиев през септември 1944 официално обявява война на нацистка Германия? Очевидно не. Пък и е пределно ясно, че Хитлер след войната и нас е щял да избие, ама нео-нацистите не го осъзнават и си знаят само тяхното. Кога най-накрая ще разберете, че се е съюзил с Япония и Италия само за да спечели по-лесно войната - след известно време и тях е щял да нападне. Той е искал света за себе си, за арийците и за никой друг. И да - Сталин е бил много голям боклук, но е бил по-малкото зло. Възхищавам му се, че е отблъснал немците при Сталинград - все пак немската армия е била най-добре оборудваната и най-добре обучената по това време. И не мога да разбера защо Германия имала право да започне война. Никой не ги е провокирал.
Не съм сложил снимката на политик като аватар, нито пък на герб на определена държава, нито нищо... за разлика от някой друг.Сеш' сеПървоначално написано от amk933
Всъщност има голяма вероятност да си един друг, който се подвизаваше по подобен начин, само че с него ставаше по-голям майтап.. "демократос" ли какъв беше...искаше да раздава демокрация насам-натам...
![]()
Слушайте мама и тате!
Естествено, че знам, но това е към краят на войната, когато вече е ставало ясно, че Германия може да загуби. Но кои са арийците? Май и самият Хитлер не е знаел, или е имал друго предвид. Не мисля, че е щял да "унищожи" света, просто същата работа, каквато стана след края на втората световна, но държавите, които загубиха, щяха да са победителки и да се облагодетелстват за сметка на другите. Немската армия, подобно на Наполеон, явно не е могла да се справи с климата и народа на РусияПървоначално написано от gigaherz
Ако проследиш историческите събития от преди началото на Първата Световна и началото на Втората, ще разбереш, че Германия си е имала доста причини и поводи за тези войни, както и останалите държави. Просто те бяха първите, които нападнаха, ако не бяха те, щеше да е някой друг, и за това сега всички ги мислят за "лошите". Не са по-империалистични от Великобритания, например.
01001000011000010110100001100001001000000111000001 1100100
11001010110001101100001011010110110000100100000011 1001101100101
Абе mitternacht, абе спри да се излагаш бе човеко. Разбрахме, че си нео-наци и с тебе не може да се спори нормално. На тебе и епикризата на Хитлер от личния му психиатър да ти дадем, пак няма да повярваш, че е луд.
Седнали да спорят някакви, дето идея си нямат за какво иде реч, но да се намесят - да покажат знания.
Първо. Хитлер е най-добрия управляващ в близката история и това е неуспорим факт. Той успя да изправи Германия на крака след целия й бум и цялата контрастираща система, която се беше създала в нея. Вземете и почетете, преди да плюете по него. А как изкарал той до крах Германия не пишете, че вече ми ставате смешни. И израз като "нео-нацизъм" не съществува изобщо, още продължавате да се излагате.
Пък другите, дето явно са националсоциалистите тук, спрете да спорите с будали. Толкова ли не ви увират главите, че това е идеология, която се разбира ЕДИНСТВЕНО и само от хора заслужили с нивото си на развитие да я разберат.
Има една поговорка, че когато спориш с глупака от страни не се различавате. Затова и продължавам с иронията към такива като amk. Тези хора не заслужават да си губите времето.
Хората, които заслужават да си отделиш времето за разговор и спор - си проличаха отдавна. Пък и дали ще успея или не в убеждението няма голямо значение. То като човекът е достатъчно израстнал и интелигентен няма много голямо значение от формата.
Толкоз` от мен.
Редакция:
Само не разбрах едно - какво изобщо намесихте Хитлер в темата?Лудата му глава няма нищо общо с новото правителство.
Парадоксално е. Български патриоти и националисти, а по аватарите червени знамена със свастики, по описанията немски цитати... Срамно е!
Абе mitternacht, абе спри да се излагаш бе човеко. Разбрахме, че си нео-наци и с тебе не може да се спори нормално. На тебе и епикризата на Хитлер от личния му психиатър да ти дадем, пак няма да повярваш, че е луд.
Първоначално написано от bulgarian1878
Точно щото си имам на идея ми се щеше да покажа истинските причини и за войната и за кой е "лошия", но от друга страна си прав, че всеки има право да тъне в заблуждения колкото си желае.
Точно и затова "отидох да стискам камъни да пускат вода" щото е далеч по-лесно от това, да обясниш нещо на някого, след като мозъците на повечето народи са облъчвани с противоположната идеология и абсолютни простотии под формата на пропагандни измишльотини.
Оставих няколко неща за проучване и въпроси за отговаряне, ама другите хем на идея си нямат от тях, хем нямат и желание да прочетат нещо.
И към другия приятелСега не е модерно да се твърди, че Хитлер е луд
Сега е модерно да се твърди, че има един тестис, спи с племенницата си и има сключен договор с Дявола, който договор, представи си бил намерен! С представи си-неговия подпис! и представи си всички учени веднага го потвърждават за автентичен!
Всеки нормален човек може да си направи изводите![]()
Слушайте мама и тате!
Първо в ''Тялото на Адолф Хитлер'' изрично се споменава, че личния лекар на Хитлер му е прегледал гениталиите и е установил, че има два тестиса, а за другите глупости, които изобщо не съм ги чувал, но те си звучат достатъчно зле, тях няма да ги коментирам.
То си личи кой тъне в заблуждение. След като вярвате на един фанатизиран идиот, една грешка на човешката природа, един човек който при други обстоятелства е щял да смачка и собствената ви държава няма какво да се спори с вас. Още повече, че го изкарвате най-успешният политик.![]()
![]()
Много успешен да сринеш собствената си държава със собствената си агресия и виждайки лайната сътворени от болния си мозък да зарежеш всичко в най-критичния момент и да се гръмнеш! Да ви имам идеалите! Много по успешни политица за Удроу Уилсън, Кенеди, Уинстън Чърчил, ако щете от едно време - Александър Македноски! Но Хитлер е просто под всякакъв коментар...
![]()
Племенницата му се е самоубила заради него, драги, не просто е спал с нея!![]()
mitternacht написа:
И интересно е, какво е това мислене-Хитлер довел държавата до крах
Ти гледал ли си исторически кадри как хората масово просят за хпана от американски и съветски войници. О не, чакай забравих - и това е съветска пропаганда. Сигурно и плана ''Маршал'' е американо-съветска пропаганда. Аз обичам Германия и Австрия, смятам да следвам и да заживея в една от тия две държави, но истината не може да се отрича. Германия е признала чудовищните извращения на нацистите и сега плаща огромни репарации на Израел, но не - вие все ще намерите оправдания. Няма абсолютно никакъв смисъл да се спори с вас.
Аз както казах, достатъчно показателно е, че самите немци ги е срам от този период на историята. Няма какво повече да го комнтирам. Собствената му страна я е срам от него.Първоначално написано от gigaherz
![]()
Първоначално написано от amk933
И един мармот завива шоколада в станиол
) Ей, да знаеш, самоубила се е щото е научила за договора му с дявола!Или е открила, че той е марсианец с пряка родствена връзка с Дракула и Юда Искариотски!
![]()
Оо ама то и Уилсън е правил оргия с Кенеди и Чърчил![]()
![]()
Нека сега помислим разумно и да разберем защо е невъзможно Хитлер да е спал с племенницата си
Отказах се да споря, вече казах-имате правото да тънете в заблуждения
Жалко само за Македония и териториите ни в Сърбия и Гърция, че и Турция...
Слушайте мама и тате!
Предста'яш ли сиПървоначално написано от amk933
![]()
Достатъчно показателно е че по целия свят има национал-социалисти барабар в х'Америката и най-вече бившите социалистически страни...
Слушайте мама и тате!
Ооокейй... може би трябва по-опростено да започнем...Първоначално написано от gigaherz
Имало едно време Първа Световна Война.Тя е започнала поради имперските желания на мноого държави по целия свят.За съжаление нашите съюзници загубили войната и своите територии, които по правило принадлежат на райха (за справка-потърсете къде се е разпростирал райха навремето).Имало един чичко Хитлер, който направил армията на Германия силна и решил да вземе свои територии, които по право принадлежат, все едно да си вземем Македония.Това обаче не се харесало на разни други чичковци по целия свят, които не могли да признаят една силна държава, която евентуално ще ги отупа кат' стой та гледай.Тези чичковци обявили и започнали война.Чичко Хитлер отначало се справял много добре, но останалите чичковци били много и по целия свят и за жалост чичко Хитлер загубил, както и ние сме си загубили новопридобитите полагащи ни се територии.
Тогава много фъркащи неща, наречени самолети, летели над Германия и сривали много къщи и блокове на цивилното население, предизвиквайки погром, смърт и разрушения и то-напълно ненужно над една капитулираща(ла) държава.Имало и много железни самоходни неща наречени танкове, които правили общо-взето същото.Тогава немците за жалост били изгонени на улиците, инфраструктурата била унищожена и те гладували.
Чичко Хитлер може и да е имал вина за гладуването на своите хора и тя е, че за жалост не е успял да унищожи всичките летящи нещица на съюзниците както и да окупира техните територии напълно.Но, както казах, за жалост-не успял.
Сега достатъчно ясно ли е или да се пробвам още по-описателно?
Слушайте мама и тате!
Да и точно тези съшите барабар в х'Америка са партия нон-грата и никой не ги пита за нищо.Първоначално написано от mitternacht
А и това, че има такива партии нищо не значи. И аз мога да си направя партия и никой да не я знае. Факт е, че немците ги е срам, пък който идиот каквото партия иска да си прави все тая.
![]()
Много ясно, че няма да я признаят?!?Та те повечето управляващи се изпускат в гащите като видят свастика или чуят за Хитлер, ти искаш да признаят национал-социалистическа партия!Та тогава нали ако вземе властта половината бизнесмени в Ню Йорк ще заминат да чукат камъни?!
Поправка-всъщност всичките![]()
Слушайте мама и тате!