.
Отговор в тема
Страница 3 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 122

Hybrid View

Град
    София
    Оф отивай да се молиш на бог Хитлер с ръка върху ''Mein Kampf'' и престани да се правиш на знаещ, защото верно ставаш смешен.

Мега фен Аватара на amk933
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от mitternacht
    Много ясно, че няма да я признаят?!?Та те повечето управляващи се изпускат в гащите като видят свастика или чуят за Хитлер, ти искаш да признаят национал-социалистическа партия!Та тогава нали ако вземе властта половината бизнесмени в Ню Йорк ще заминат да чукат камъни?!

Поправка-всъщност всичките
    Не просто в Америка населението има мозък и тя партията не е забранена, а отхвърлена от обществото. Там няма кретенизирани нео-нацисти или поне не достатъчно, за да направят нещо!

Голям фен
    amk933,тук има хора с безвъзвратно промити мозъци,с които просто не може да се спори-те не чуват и не разбират нищо,различно от фанатизираните речи на Хитлер (може би си ги слушат за лека нощ).Съмнявам се че изобщо са способни на трезва преценка на каквато и да е историческа личност или събитие
    98% от младото поколение харесва чалгата!
    Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си.
    Maybe I'm addicted, I'm out of control,but you're the drug,that keeps me from dying...
    all I really know is,you're the only reason I'm trying...

Цитирай Първоначално написано от gigaherz
    Оф отивай да се молиш на бог Хитлер с ръка върху ''Mein Kampf'' и престани да се правиш на знаещ, защото верно ставаш смешен.
    Това е най-желязния довод, с който обори всичко казано досега.
    ЪЪ... вие поне 15 годинки имате ли?Да знам дали да си хабя клавиатурата.
    Те малко децата така... нямат доводи или нещо разумно да кажат и тръгват да говорят глупости
    Пишете грамотно, на кирилица!
    Пийте си млякото редовно!
    Слушайте мама и тате!

Цитирай Първоначално написано от amk933
    Много ясно, че няма да я признаят?!?Та те повечето управляващи се изпускат в гащите като видят свастика или чуят за Хитлер, ти искаш да признаят национал-социалистическа партия!Та тогава нали ако вземе властта половината бизнесмени в Ню Йорк ще заминат да чукат камъни?!

Не просто в Америка населението има мозък и тя партията не е забранена, а отхвърлена от обществото. Там няма кретенизирани нео-нацисти или поне не достатъчно, за да направят нещо!
    Поредния виц от този майтапчия с негърче за аватар и чуждопоклоннически подпис
    Моля, не говори глупости, защото не мога постоянно да съм тук да те поправям!
    Разбира се, че партията е забранена от закона!Дори е забранено да мислиш за тази част от историята в повечето държави Дори ако посмееш да се усъмниш в най-малкото от тогава те опандизват.
    Приятелю, запознай се С ПОНЕ НЕЩИЧКО по шибаната тема и тогава говори!
    Слушайте мама и тате!

Цитирай Първоначално написано от love_enrique
    amk933,тук има хора с безвъзвратно промити мозъци,с които просто не може да се спори-те не чуват и не разбират нищо,различно от фанатизираните речи на Хитлер (може би си ги слушат за лека нощ).Съмнявам се че изобщо са способни на трезва преценка на каквато и да е историческа личност или събитие
    и с това направо ме затапи
    Бетър лък некс тайм, девойче!

Вметка-всъщност, ако някой от вас НАЙ-НАКРАЯ каже нещо сериозно, умно и достоверно-звучащо, то тогава би имало смисъл да се говори сериозно с него.Съжалявам че ви разстройвам, просто имам навика да не съм съпричастен към дрънкащите абсолютни безсмислици и обичам сарказма.
    Това което прочетох до сега-Хитлер е лош (не е ясно що).Хитлер е скапал държавата си (не е ясно що и как, при все че съюзниците са скапали Германия).Ти си нацист!(пак не е ясно що, явно видяхте свастиката за аватар, цитат на Хитлер в подписа ми или нещо от сорта).Ех, само ако можехте да помислите малко...

Ако желаете, понеже съм в добро настроение, можем да поиграем една игра!

Ъъъмм... Рузвелт е лош!Рузвелт е спал със цялата си рода!Рузвелт е зъл, откачен, маниак, имал е три тестиса (това е, за да е по-забавно) и е наследник на Салазар Слидерин и 5ти братчед на Лестат!
    Никой не може да ме обори, щото иначе сте гадни Рузвелтопоклонници, които го смятат за бог и се кланят на портрета му!
    Слушайте мама и тате!

Град
    София
    Да на 15 навършени години съм. А ти май не си чел дотука постовете ми и на amk933, в които оборихме твоите глупости, ама ти не щещ да слушаш и си знаеш твоето. То си личи кой говори разумно и кой - не.

Да на 15 навършени години съм. А ти май не си чел дотука постовете ми и на amk933, в които оборихме твоите глупости, ама ти не щещ да слушаш и си знаеш твоето. То си личи кой говори разумно и кой - не.
    Ясно.Извинявам се, че до'ся се майтапих с вас.Да приемем, че след време ще се осъзнаете, ще прочетете малко книжки, ще проучите как са нещата, ще се заинтересувате от политика и прочее...

Пък аз си мислех, че ще си поиграем една хуубава игра шанс...
    Слушайте мама и тате!

Супер фен Аватара на XceSS
    Град
    Бургас :)
    Поне това което дават по ТВ, за разкриване на сделки и т.н. ми харесва, ама засега тва е замазване на очите на хората.Напразно да ми приказват, че некъв мазен, дърт олигофрен откраднал 15-20 мил., а нищо да не му правят.
    Когато вкарат някой от тея боклуци в затвора, тогава вече ще повярвам на това правителство.
    Цитирай Първоначално написано от AnincetoSexy
    Дърпаш кредит .. Водиш я на Слънчев бряг ,там на ресторант .. после на бар ,и към 4-5 сутринта в хотелската стая на 'Чаика' я събличаш .. Ако ти откаже ,значи мнооооого си се прецакал ..

защото верно ставаш смешен.
    Айде бе, кой ставал смешен.

mitternacht, не си хаби клавиатурата, аз от сега ти го казвам. Споря единствено с големи хора на по над 30, даже и 40. Оборил съм повечето комунисти, които познавах, защото си личеше, че имат ОБЩА култура, а не са като тия лапетии /то може и да са ми набори де, знаеш ли, ама на акъл хич ги няма горките/, личеше си, че са чели и имат опит в живота, видели са доста повече от тях и можех, когато им дам пример да знаят нещо и да го осъзнаят. А за тия не си струва да даваш примери. Има ред книги писани от социалисти и демократи. Пропагандата си е ясна. Пък и ти сам им го каз - няма какво да им говорим с години и факти, щото глупавите им мозъци знаят само едно "вие сте промити", р`ъйш ли ние сме промитите, щото не искаме глобализация. Все едно. Та така, ти им го каза - да се замислят защо изобщо цялата тази тема е забранена дори в демократичните страни, където свободата на словото уж беше приоритет... Но не се хаби, пак ти казах.

Ти взе, че ми направи обаче добро впечатление, не си като другите тъпаци, дето се водят за националсоциалисти, че чак ме е срам от тях.

България преди всичко и всички!
    Парадоксално е. Български патриоти и националисти, а по аватарите червени знамена със свастики, по описанията немски цитати... Срамно е!

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от amk933

Поредния виц от този майтапчия с негърче за аватар и чуждопоклоннически подпис
    Моля, не говори глупости, защото не мога постоянно да съм тук да те поправям!
    Разбира се, че партията е забранена от закона!Дори е забранено да мислиш за тази част от историята в повечето държави Дори ако посмееш да се усъмниш в най-малкото от тогава те опандизват.
    Приятелю, запознай се С ПОНЕ НЕЩИЧКО по шибаната тема и тогава говори!
    Смешко, в Америка няма забранени партии! Вскакви партии има, но Републиканците и Демократите са двете основни (разбираемо), а останалите са за кофата (грубо казано). На нито една партия не и е забранено да съществува и да проповядва своята идеология, стига да не предприема действия противоречащи на закона, а нацистки са точно такива във всяка нормална държава! И този мой профил не е случаен драги! Замисли се какво може да е...Животът ми е много силно обвързан с Америка и сега и за вбъдеще...

Да Хитлер е ненормален фанатизиран дебил, грешка на природата, урод и олигофрен, защото няма нормален човек, който да избие 67% от евреите в Европа или приблизително 6 000 000 и още 5 000 000 инвалиди, славяни, украинци, руснаци и т.н. Няма нормален човек, който ще обрече собствената си държава на провал в плен на болните си амбиции да завладее света и да избие половината "недостойни суб-раси", защото няма втори урод, който ще каже" избивайте всички славянски поляци, които срещнете по път" (цитат от Хитлер), защото няма добър лидер на този свят, който ще зареже собствената си държава на ръба на краха, когато сам я е докарал до там.

Точко по въпроса. Ако си тъп и в главата ти не прониква информация не е мой проблем. Няма нормален и трезвомислещ нехитлерист и НЕнеонацист, който да не знае защо Хитлер е шибано говедо. Ако не знаеш какво е история време е да се запознаеш с нея. В нея ясно пише какво е правил въпросния субчовек или говедо (както искаш го наречи). Ако беше избивал твоите прадядовци, надали щеше да го защитаваш толкова упорито. Това е от мен.

С извинение за повторния въпрос искам да вметна нещо на бързо.
    Обичам си Родината. И ще я обичам. И народа си ще обичам, верен ще бъда, но заради такива убитаци като тия ме боли. И знаеш ли защо?
    Една стара история:

Нямам особено отношение към циганите в страната ни, ако не правят проблеми и живеят нормално. /което пък с други истории може да се докаже, че нормален циганин НЯМА. Той или просто не е циганин, или просто е някакъв единствен индивид/ Но зачестиха случаите цигани да крадат чантите на старите жени и изобщо да бъркат в чантите на хората по спирките в една част от града ми. Аз и един приятел решихме да направим що-годе добро на хората, когато отидем там, чакаме момента да видим, когато някоя циганка или циганин джепчийства и да се намесим.

Така и стана. Отидохме, чакахме, стояхме и пуфтяхме, докато не се хванаха за една възрастна жена, която отиде към автобуса и в навалицата чакаше да се качи. През това време една черна гнусна ръчичка се намърда в голямата чанта на жената. От там нататък знаете. Е, когато се намесихме циганинът започна да се оправдава, след като изяде един юмрук и един ритник /леко залитна, но не успя да падне/ и посегнах за втори удар от моя страна - същата бабичка ме спря и започна да ме хока пред всички, че съм нямал възпитание и прочее глупости.
    Тя много добре знаеше защо тръгнахме да го бием, даже имаше хора, които също видяха ръката на мангалската утрепка. Първи случай.
    Втория беше подобен, на третия изядох шамар от един човек на възраст от около 40 години. И не ми пука за шамара, бой съм ял и ще ям много още - но ме заболя вътрешно.

От тогава си казах следното: като народа спи, да ги крадът. Аз няма да се правя повече на герой, защото обичам народа си. Обичам го, защото съм възпитан в родолюбие, но като са глупави и заблудени - няма да се хабя. Е те затова и няма да си губя времето да ви обяснявам. Или го разбирате сами, или си тъните в мизерията, за жалост в която ще тъна и аз заради тъпите ви кратуни.

И все пак късмет в живота!

И между другото, не съм някой глупав скинар, за какъвто може да ме помислите. И не бия цигани безволно, както също ще си помислите. Неведнъж съм спасявал цигански мусури от стабилен бой, защото не са правили нищо. Тва не го казвам като оправдание, а да ви обясня, че един патриот и национал социалист не трябва да бъде като онези малоумници, които предполагам знаете вие. Но друга тема.

Редакция:

или приблизително 6 000 000 и още 5 000 000 инвалиди,
    Олеле!!!

АКО СЕГА НЕ СЪМ СЪБУДИЛ СЪСЕДИТЕ СЪС СМЕХА СИ - НЕ ЗНАМ КОГА !
    Парадоксално е. Български патриоти и националисти, а по аватарите червени знамена със свастики, по описанията немски цитати... Срамно е!

Град
    София
    Редакция:

Цитат:

Олеле!!!

Браво! Много полезна информация, която точно обори това:
    И между другото, не съм някой глупав скинар
    Хубаво е човек да знае какво е оксиморон. Като гледам при теб е от личен опит.

Град
    София
    Цитат:
    Редакция:

Цитат:

Олеле!!!

Браво! Много полезна информация, която точно обори това:
    Цитат:
    И между другото, не съм някой глупав скинар

Хубаво е човек да знае какво е оксиморон. Wink Като гледам при теб е от личен опит. Cool

+1

Ти обаче успяваш да ме изумиш с всеки следващ пост и по някакъв странен начин успяваш да ми докажеш колко си ми заблуден.

Хайде тогава ми обясни какво е "скинар" /щото ползвах доста глупава и несъществуваща дума, за която можеше да ме контриращ, ама невежеството ти явно не го позволява /? И що е то "скинхед", да ти помогна на първия въпрос?

А, и още нещо. Смехът ми "опровергал" нещо си. Как? С това, че се излагаш постоянно?

Освен смешния ти аватар. xD

А за думата "оксиморон" - добър начин да се опиташ да покажеш интелекта си, ама нали знаеш - най-умния не е този, който има най-добри оценки. Глупостта ти бие от далеч, пак ли да спомена аватара ти... Бил обвързан с Америка. ООООХ! Не ми остава въздух от смях.

Град
    София
    ^Внимавай да не се задушиш само от толкова смях и простотия, че няма как да намерим толкова кух ковчег, отговарящ на умственото ти съдържание в скинарската тиква!

П.С: Иди в някой музей - рядко прост си, а такава находка не се губи лесно.

Аз се отказах да споря, поради простата причина, че приятелчетата нито са се занимавали да прочетат нещо реално и стойностно, съответно и с липса на пропаганда, нито дават обосновани отговори и доводи, а само обиждат.Както между впрочем се водят и всички спорове в тоя сайт, но съм готов да им простя, в случая-на 15на години са и им е простено.

Единственото което ме е яд за повечето т.нар. национал-социалисти е, че някак си са изградили лошо име на скинарите.Не че съм такъв и че някога ще бъда.Но стереотипите за скинар са, че трябва да пуши, пие, бие с всеки който намери и така нататък.Ако наистина се взема пример от Адолф Хитлер, човека е бил пълен въздържател (за разлика от разните там Сталиновци, Чърчилчовци и прочее..).Както и да е...

Аз имам приятели и познати цигани, но те са абсолютно изключение от правилото и са много свестни момчета, и нямам нищо против тях.Но против разните примати из махалите неподлагащи се на дресировка-имам.Както и да е, това е друга и прекалено дълга тема.
    Също се замислям, че народа си заслужава каквото търпи.Приятелчето с Бараката едва не каза, че българите са заслужавали смъртта си, като са били бомбандирани.А дори не е чувал за Списаревски, мамка му! Това също е прекалено дълга тема

5 000 000 инвалиди?!?Леле... това е една не-малка държава от инвалиди, баси! и 6 000 000 евреи, а? Тая цифра се мени всяка година до 2020 ще е поне 60 000 000

Приятелчето с Бараката-значи в Америка не е забранена тая партия, ама е забранена, щото противоречи със закона?Знаеш ли що е така?Щото нито в тая скапана държава, нито в повечето от европейските няма нещо наречено "свобода на словото".Може би... само във Финландия, Норвегия и тия, но те са на съвсем друго ниво!
    За какво изобщо говорим...

Официално се оттеглям от темата, няма никакъв смисъл да се пише повече.

И допълнение към онова домашно-прочети за (ако не греша почти милион) руснаци присъединили се КЪМ Хитлер срещу червената чума.Научи и как украинците са посрещали Вермахта.Оф... е, не съм се ядосал.Трудно се ядосвам.
    Останалото са просто (наистина) вицове.Дано хората не ти се връзват.

Грешка.Не почти милион а милион и половина!Току що с помощ от рускиня разбрах
    Слушайте мама и тате!

Град
    София
    Аз се отказах да споря, поради простата причина, че приятелчетата нито са се занимавали да прочетат нещо реално и стойностно, съответно и с липса на пропаганда, нито дават обосновани отговори и доводи, а само обиждат.Както между впрочем се водят и всички спорове в тоя сайт, но съм готов да им простя, в случая-на 15на години са и им е простено.

Единственото което ме е яд за повечето т.нар. национал-социалисти е, че някак си са изградили лошо име на скинарите.Не че съм такъв и че някога ще бъда.Но стереотипите за скинар са, че трябва да пуши, пие, бие с всеки който намери и така нататък.Ако наистина се взема пример от Адолф Хитлер, човека е бил пълен въздържател (за разлика от разните там Сталиновци, Чърчилчовци и прочее..).Както и да е...

Аз имам приятели и познати цигани, но те са абсолютно изключение от правилото и са много свестни момчета, и нямам нищо против тях.Но против разните примати из махалите неподлагащи се на дресировка-имам.Както и да е, това е друга и прекалено дълга тема.
    Също се замислям, че народа си заслужава каквото търпи.Приятелчето с Бараката едва не каза, че българите са заслужавали смъртта си, като са били бомбандирани.А дори не е чувал за Списаревски, мамка му! Това също е прекалено дълга тема

5 000 000 инвалиди?!?Леле... това е една не-малка държава от инвалиди, баси! и 6 000 000 евреи, а? Тая цифра се мени всяка година до 2020 ще е поне 60 000 000

Приятелчето с Бараката-значи в Америка не е забранена тая партия, ама е забранена, щото противоречи със закона?Знаеш ли що е така?Щото нито в тая скапана държава, нито в повечето от европейските няма нещо наречено "свобода на словото".Може би... само във Финландия, Норвегия и тия, но те са на съвсем друго ниво!
    За какво изобщо говорим...

Официално се оттеглям от темата, няма никакъв смисъл да се пише повече.

И допълнение към онова домашно-прочети за (ако не греша почти милион) руснаци присъединили се КЪМ Хитлер срещу червената чума.Научи и как украинците са посрещали Вермахта.Оф... е, не съм се ядосал.Трудно се ядосвам.
    Останалото са просто (наистина) вицове.Дано хората не ти се връзват.
    Научи се да четеш, не да сканираш, а да четеш. Казах 5 000 000 инвалиди+поляци+цигани+рус аци+украинци. Ти не забелязваш ли разликата? Няма по страшно нещо от неаргументирането и логореята. Не прочетох нищо смислено и нито един аргумент срещу това, което казах против Хитлер. Аз не уча комунистически-промитата българска история, просто, защото не уча в българско училище. Така че тоя Списаревски не го знам кой е, но ще се поинтересувам. И никой не съм обиждал, просто във форума се пръкват разни кухи скинарчета като онова бългериън1878 и се мислят за много остри, ама хумора не им се отдава много много, но по-лошото е, че си вярват и си позволяват квалификации. И още нещо свързано с четенето:

Приятелчето с Бараката-значи в Америка не е забранена тая партия, ама е забранена, щото противоречи със закона?
    Прочети ми абзаца относно това и го осмисли, пък дано се сетиш какво написах. Партията и легалните и действия не са забранени, а нелегалните действие и хитлеристката пропаганда, както би трябвало да е във всяка нормална държава. И не ми бъркай свобода на словото тук. Да пропагандираш за целите на Хитлер е все едно да пропагандираш за целите на един сериен многомилионен убиец - кое му е нормалното? А после искате ред да има?

Айде, наистина последно мнение.

5 000 000?Така ли?За инвалидите ме съмнява, защото това звучи като солидна пропаганда на победителите Поляци също изключвам като огромно число, защото Полша е била сгазена съвсем набързо и лесно, поради разликата в техническото развитие.Да речем, че е капитулирала почти безкръвно.Мързи ме да търся данни, пък и не се знае колко ще са точни.Цигани.... куул!Жалко, че не е успял повече!Руснаци и украинци-прави разлика между тях, моето момче.Голяма разлика има!От украинците да речем, че са се срещали партизани и прочее, които с пълно право и по военния закон могат да бъдат направо екзекутирани.Руснаци-виж, там ще да има повече жертви, наистина.Въпреки многото пленени, от гореизброените най-много жертви ще да са руснаците от червената армия, а.... да не казвам колко ми е "мъчно".Кадърните руснаци са били от правилната страна.

Легални действия?Нали това е смисъла, да се направи национал-социалистическа партия!Ама никой никъде няма да позволи поради хиляда измислени причини и от страх!

Сериен многомилионен убиец?Ахааа.... като Сталин, Чърчил, Рузвелт, Буш и сега ставаме свидетели на Обама.И като политиците в Израел?Мдаа.....
    Слушайте мама и тате!

Град
    София
    Айде, наистина последно мнение.

5 000 000?Така ли?За инвалидите ме съмнява, защото това звучи като солидна пропаганда на победителите Поляци също изключвам като огромно число, защото Полша е била сгазена съвсем набързо и лесно, поради разликата в техническото развитие.Да речем, че е капитулирала почти безкръвно.Мързи ме да търся данни, пък и не се знае колко ще са точни.Цигани.... куул!Жалко, че не е успял повече!Руснаци и украинци-прави разлика между тях, моето момче.Голяма разлика има!От украинците да речем, че са се срещали партизани и прочее, които с пълно право и по военния закон могат да бъдат направо екзекутирани.Руснаци-виж, там ще да има повече жертви, наистина.Въпреки многото пленени, от гореизброените най-много жертви ще да са руснаците от червената армия, а.... да не казвам колко ми е "мъчно".Кадърните руснаци са били от правилната страна.

Легални действия?Нали това е смисъла, да се направи национал-социалистическа партия!Ама никой никъде няма да позволи поради хиляда измислени причини и от страх!

Сериен многомилионен убиец?Ахааа.... като Сталин, Чърчил, Рузвелт, Буш и сега ставаме свидетели на Обама.И като политиците в Израел?Мдаа.....
    Аз Сталин не го оправдавам. Той е идиот номер 2 в ранглистата на топ кретените.Но Чърчил и Рузвелт специално са напълно оправдаваеми. Както и Хари Труман. Много се учудвам, че го изпусна. Те са били нападнати. Ти какво ще направиш, ако някой нападне твоята държава? Ще оставиш да зибият населението ли? На дали? Буш и Обама също ги оправдавам. Ти запознат ли си с цялата история на Кувейтско-Иракската война, на Ирано-Иракската, на операции "Desert Shield" и "Desert Storm"? Какво се е случвало в тези държави, разпределението на населението и така нататък. Запознай се първо с тях и може да разбереш защо се води тази война в момента. За Авганистан не е нужен и коментар. Ти знаеш ли, че в България има данни, че Al Qaeda действа? И ти го казвам от източници, до които обикновенните хора няма как да се доберат. Тогава ми говори за Буш и Обама. И в твоята държава да бяха избили 3000 души туко-така, нямаше да останеш доволен.

А това за 5 000 000 избити, освен евреите е само в концентрационни лагери. И най-много поляци има избити там. Наистина погледни историята от другия ъгъл и виж за какво става въпрос. Военните жертви са съвсем отделно нещо от множеството хора избити из extermination лагерите. Там не мога да цитирам точни цифри, но не са никак малко. Военни жертви е едно. Да избиеш 11 000 000 души мирно население е съвсем друго. Пак ти казвам прочети книгата Night на Elie Wiesel. Ако си умен, ще мислиш малко по-различно след това. И пак ти казвам представи си, че на теб се беше случило да изгубиш някой в Холокоста?

Ти пък точно недей казва кой какво да чете, че се излагаш като пет годишен отишъл в Стани Богат. Личи си кой не е чел достатъчно.

Айде спрете по темата, не сте ли разбрали, че няма да се оборите един-другиго? И не разбрахте ли, че няма смисъл дори. И темата, ДА МУ СЕ НЕ ВИДИ, е съвсем друга!

Голям фен
    Ей,аз пък си мислех,че в другата тема вече сме разяснили въпроса с глобализацията,ама не...Някой като няма аргументи все едно си знае и повтаря. А сега обсъждаме дали Хитлер е бил велик човек,пред който трябва едва ли не да се прекланяме WTF стана с тоя форум
    98% от младото поколение харесва чалгата!
    Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си.
    Maybe I'm addicted, I'm out of control,but you're the drug,that keeps me from dying...
    all I really know is,you're the only reason I'm trying...

Аз се отказах, защото не получавам абсолютно никакви доказателства Все едно да споря с пацифист за видовете хладни оръжия през средновековието.Примерно.Н яма логика и е пълно губене на сили.
    Знаеш ли, че единственото "реално" "физическо" доказателство за всичките неща срещу евреите е дневничето на Ане Франк?И знаеш ли, че е доказан фалшификат, който просто не може да е истина и заради мастилото ползвано на някои места и заради изпипания изтънчен стил, непосилен за малко лапенце?Да де и заради самопризнанията на фалшификатора
    Деца, вземете ПРОУЧЕТЕ нещата преди да спорите по тях!

Сега и аз призовавам да се говори по темата, иначе най-лесно е да се помоли модератор да метне мненията в нова тема в която да се води (ама супер безсмислен) спор.Мнение по темата за нашето правителство изразих отдавна.

България на две морета и до Охридското езеро!Да живеят арийските нации!
    Слушайте мама и тате!

Град
    София
    Абе, идиот прост, за отричанe на Холокоста в Германия ще те опандизят бе. Гледай Der Sturm и замълчи за малко бе. Тая поредица от филми е направен само от немци и се разпитват немски очевидци от Аушвиц и изобщо от цялята война. Няма място за шибаната съветско-американска пропаганда, от която се оплакваш. Вземи да погледнеш малко кадри във Vbox или в YouTube. Само попадни в ръчичките на Менгеле и друга песен ще запееш. Как изобщо можеш да казваш, че ''Задната къща'' е фалшификат бе. Вземи да прочетеш цялата биография на Ане Франк и се засрами.

А България нито ще стигне две нито три нито сто морета, а ще загине заради такива като тебе.

Абе, идиот прост, за отричанe на Холокоста в Германия ще те опандизят бе. Гледай Der Sturm и замълчи за малко бе. Тая поредица от филми е направен само от немци и се разпитват немски очевидци от Аушвиц и изобщо от цялята война. Няма място за шибаната съветско-американска пропаганда, от която се оплакваш. Вземи да погледнеш малко кадри във Vbox или в YouTube. Само попадни в ръчичките на Менгеле и друга песен ще запееш. Как изобщо можеш да казваш, че ''Задната къща'' е фалшификат бе. Вземи да прочетеш цялата биография на Ане Франк и се засрами.

А България нито ще стигне две нито три нито сто морета, а ще загине заради такива като тебе.
    Абе, глупак тъп, нали точно досега това говорихме?!Че няма никъде свобода на словото!Ти какво прави до сега и не чете!!!
    ААахаааа.... яссснооо... още сме на ниво вяра в невероятните еврейски доказателства

Окей, окей.Сега-тихо, чети книжки ИЛИ говори по темата.
    Слушайте мама и тате!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си