.
Отговор в тема
Страница 5 от 5 ПървиПърви 12345
Резултати от 101 до 122 от общо 122
    Мега фен Аватара на amk933
    Град
    София
    Е, сега да не ме изкараш, че съм някакъв нацюга, ще ти кажа, че аз пък съм си патил от шефове българи. Е па всеки народ си има боклуци.
    Абсолютно съм съгласен. Става въпрос, че то и българи има нечитави и арменци има нечитави и американци пак, та и евреите не правят изключение, но ми е странно защо понасят толкова негативизъм. Не всички са лоши, но е вярно, че има и такива дето първо те гледат като продажна стока, а после като човек. Но то всеки народ си има мърша и негативи. Не са само те.

Е сега ще се опитам да ти обясня. Не знам дали ще си струва и дали ще приемеш информацията или ще я отхвърлиш, но уви - някак си имам настроение да пиша, прибрах се в доста добро настроение преди малко, хапвам си тортичка и някак си знам, че утрешния ден също ще ми бъде хубав. И така, т`ва са лични неща.

Значи. /значи е паразитна дума. И точно т`ва ме радва в нея xD/ Понеже явно с примери е най-лесно да се обяснява на хората ще го кажа така. Евреите отнасят огромен негативизъм, тъй като са едни от най-пръснатите по света. По тази причина в почти всяка страна се изгражда едно мнение за тях, имайки в предвид, че в почти всяка страна има еврейски марки като Mc Donalds, във всяка страна се ползват еврейските операционни системи като Windows и прочее примери. И така. До тук няма лошо - развили са се, преуспели са. Но! Нека стигнем до примера.
    За съжаление, нека си го кажем - Българинът е известен със своята завистливост, известен е, че все нещо му куца, известен е с това, че винаги ще има за какво да негодува и да плюе. Е, защо е известен с това? - Защото за съжаление е вярно.
    А защо евреите отнасят огромния негативизъм? Заради една голяма част от тях, които се опитват от малкия капитал да направят нещо огромно. И за съжаление са единствения народ в тоя свят, който се държи, помага си и се е организирала една огромна мафия във всички страни, където евреинът се държи, както вече написах, винаги да е над водата. Естествено! От тяхна гледна точка това е прекрасно, за тях това е супер, но аз съм от другата страна. Аз не съм евреин и за мен няма кой да се държи. Е, от моята страна на барикадата има доста такива хора. Които в един момент усещаме, че трябва да се държим ние.

И така се получава един вид анти-ционизма. Защото именно не всички евреи са такива - за тази огромна мафия не се достигат кадри - се набират утрепките от другите народи. И така в мафията влизат всякакъв вид хора искащи подкрепа по един или друг начин, за да бъдат те над водата.

Нещо такова... Не го обясних като хората.
    Парадоксално е. Български патриоти и националисти, а по аватарите червени знамена със свастики, по описанията немски цитати... Срамно е!

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от bulgarian1878
    Е сега ще се опитам да ти обясня. Не знам дали ще си струва и дали ще приемеш информацията или ще я отхвърлиш, но уви - някак си имам настроение да пиша, прибрах се в доста добро настроение преди малко, хапвам си тортичка и някак си знам, че утрешния ден също ще ми бъде хубав. И така, т`ва са лични неща.

Значи. /значи е паразитна дума. И точно т`ва ме радва в нея xD/ Понеже явно с примери е най-лесно да се обяснява на хората ще го кажа така. Евреите отнасят огромен негативизъм, тъй като са едни от най-пръснатите по света. По тази причина в почти всяка страна се изгражда едно мнение за тях, имайки в предвид, че в почти всяка страна има еврейски марки като Mc Donalds, във всяка страна се ползват еврейските операционни системи като Windows и прочее примери. И така. До тук няма лошо - развили са се, преуспели са. Но! Нека стигнем до примера.
    За съжаление, нека си го кажем - Българинът е известен със своята завистливост, известен е, че все нещо му куца, известен е с това, че винаги ще има за какво да негодува и да плюе. Е, защо е известен с това? - Защото за съжаление е вярно.
    А защо евреите отнасят огромния негативизъм? Заради една голяма част от тях, които се опитват от малкия капитал да направят нещо огромно. И за съжаление са единствения народ в тоя свят, който се държи, помага си и се е организирала една огромна мафия във всички страни, където евреинът се държи, както вече написах, винаги да е над водата. Естествено! От тяхна гледна точка това е прекрасно, за тях това е супер, но аз съм от другата страна. Аз не съм евреин и за мен няма кой да се държи. Е, от моята страна на барикадата има доста такива хора. Които в един момент усещаме, че трябва да се държим ние.

И така се получава един вид анти-ционизма. Защото именно не всички евреи са такива - за тази огромна мафия не се достигат кадри - се набират утрепките от другите народи. И така в мафията влизат всякакъв вид хора искащи подкрепа по един или друг начин, за да бъдат те над водата.

Нещо такова... Не го обясних като хората.
    Схваних ти идеята много добре. Аз не, че не ги харесвам, просто ме дразни това, че не ни признават геноцида и се мислят за уникални по този показател. Иначе изобщо не им завиждам. Вярно е, че са много сплотени. Добре де, ама тук ми изниква един въпрос. След като са разпръснати по света и те дразнят, защо те дразни ционизма, чиято основна идея е това разпиляно население да се събере на едно място? Тоест да се ликвидира тази "мрежа" или "мафия", за която ти говориш.

абе темата е за новото правителство къде отидохте на еврейте чак

shadow4, и аз това повтарях до преди два поста, ама някак си ме вкараха по течението на реката и мен... xD

Добре, явно може да водим разговор с теб, amk, което е добре.

Надявам се знаеш какво представлява на английски абревиатурата ZOG. Или казано по друг начин: Zionist Occupation Government. Това е един контрол, който се налага от тяхна страна в управлението на всяка друга държава с цел влияние на населението като пропаганда, като управление на финанси и прочее неща. Тук съм почти сигурен, че няма да успееш да се съгласиш и може би ще отречеш, но нещата не стоят въобще по този начин, както изглеждат, но нямам и много време вече, за да обясня. Общо взето радвам се, че има евреи анти-ционисти, но не се радвам, че има и българи ционисти, които подпомагат за всичко това.
    Казахме го - във всеки народ има утрепки. И като говорим по темата и свържем думите "утрепки", "новото" и "правителсто" сякаш се получава доста добра комбинация...

Но нека не прибързваме, ще видим какво ще направят и те.

Та така, това е общо взето за ционизма. Те може да се опитват да обединят всичко, но това обединение ще доведе до нещо като днессъществуващия щаб наречен Израел.
    Парадоксално е. Български патриоти и националисти, а по аватарите червени знамена със свастики, по описанията немски цитати... Срамно е!

Град
    София
    ^Дай сега да минем на темата новото правителство, като сме почнали с полтиката.

Каквото притеснява? За сега се справят добре, според мен. Ловът на злите вещици добре започна. Сега, ако вземат да опандизят Ковачки, Мургина и Доган няма да сбъркат, ама там е работата, че тия са хитреци и добре са си опекли работата. Ще мине известно време докато съберат доказателства. Но поне аз не помня друго българско правителство в историята след '89, говорим да е започвало с прокуратура и съд за минали решения. Абе много вярвам на ББ да ти кажа и не само, заради това, което говори по ТВ-то, а заради лични наблюдения. Иначе много ме дразни тоя Янев и как му се връзват една маса хора на лъжите! 50% от това дето дрънка е пълна логорея и глупости. Скоро ще си отнесе съда за клевета.

Янев и мен ме дразни. И точно, защото ме дразни гласувах за него на евроизборите. Знам, идиот съм. Както и да е, тогава честно казано се изгаврих с него, защото знаех, че няма да влезе.

Така. Новото правителство още не се е ориентирало, ако питаш мен. Харесва ми донякъде, че избраха Божидар Димитров за министър на Българите в чужбина. Но има време, ще видим кой какво ще направи. За сега примерно той се издъни по случая със Спаска Митрова.
    Другото, което ми се набива в очите за ГЕРБаджиите е, че решиха да направят една ревизия, за която намериха огромни финансови дупки и искат обяснение от предишното правителство. Това, може би ако не бях скиптик относно всеки един политик, щеше да ми хареса, но ми се струва доста успешен опит на Бойко за реклама - хем наистина трябваше да се направи, хем и генерала излезе чистия в случая.
    Пък като споменах генерала, се сетих - колко е хубаво всъщност мафиот да ни управлява? Христо Калчев, лека му пръст - добър автор, пишеше едно време хубаво за генералите, марионетките и "цигуларите", където бате ни Бойко е силно замесен.

Град
    София
    amk933 написа:

Скоро ще си отнесе съда за клевета.

Няма да го отнесе, защото има депутатски имунитет.

По темата:Вярвам в Бойко и знам, че поне малко ще вдигне държавата на крака. Вижда се, че работи усилено още от първите дни, плюс това ще си спази обещанието за метрото. =D> =D> =D>

Казвате, че Яне ви дразни, ама псувате Мургина и искате да влезе в затвора. Нима забравихте кой я разобличи?

Как да не му се дразня, когато е участвал в създаването на няколко партии, все се е дърпал и накрая успя да направи своя и се помисли за велик?

На думи доста неща ми харесват при него, но извинявай... Миналото му е същото, както на останалите. Вяра на такива не мога да имам.

не знам аз съм с големи резерви към новото правителство като знам кои са гербаджиите в моя град за да се справят с корупцията ще трябва да се самоарестуват та това ме навежда до някъде на мисълта дали пък бойко не е просто една маска на бандитите и го използват защото хората му вярват а може и да не е така може пък те да са се присламчили към неговата партия като един вид защита уж че и те са на страната на доброто не знам въздържам се за сега от оценки искам да видя бандитите в затвора и цялото им имущество придобито от престъпна дейност конфискувано пък после ще коментирам (а като издънка на новото правителство мога да посоча външният министър румяна желева (направо щях да падна като каза че сме имали интерес турция да влезе в ес ))ще помоля и останалите които ще си изкажат по темата да се въздържат от крайни мнения (още нищо не се знае )

Абе аз, че съм скиптик - скиптик съм, дето викаш трябва да се самоарестуват, но си прав - нека видим какво ще направят. Още не е минало достатъчно време, след година някъде може би ще преценим.

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от gigaherz
    amk933 написа:

Скоро ще си отнесе съда за клевета.

Няма да го отнесе, защото има депутатски имунитет.

По темата:Вярвам в Бойко и знам, че поне малко ще вдигне държавата на крака. Вижда се, че работи усилено още от първите дни, плюс това ще си спази обещанието за метрото. =D> =D> =D>

Казвате, че Яне ви дразни, ама псувате Мургина и искате да влезе в затвора. Нима забравихте кой я разобличи?
    gigaherz, много си заблуден, човече! Нищо лично, ама имунитет се смъква много лесно по искане на главния прокурор и, ако Янев не е някоя мишка и не го е страх от това, което е казал, бъдейки убеден в достоверността на информацията, няма да се крие зад този имунитет. А сам ще поиска да му го смъкнат. Ако не ще покаже що за плъх е и, че неговата дума не струва и 5 стотинки, защото той не може да я защитава и бяга от нея. И, ако не, той мандатът ще свърши, нали се сещаш? Няма имунитет после....
    А за Мургина изобшо не ми говори. Знам 5 пъти повече отколкото Янев ви каза за нея и много добре знам защо и кой седи зад нея. Не е Орешарски, много сте далече от истината, но карай. Вярвай му на Янев! Аз не му. Дори това, което казва, в което има някаква истина, не е точно така и той самият не го знае, защото просто няма как.

Иначе, аз съм оптимист, защото имам пряк поглед над някои от тези хора и това как работят. И за Бойко може да е с неясно минало, но от баща ми знам, който е работил с него, докато е бил главен секретар, че взима решенията с твърда ръка и никога не рискува излишно. Въобще в МВР не е царял по-добър ред от неговото управление.

Момент сега! По писането от теб се разбира, че съм отрекъл добрата организация и твърдата ръка на Бойко? Хич не е така! Не я отричам, напротив.

Има една приказка: В тази страна само престъпността е организирана.

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    Отрицателно настроена.Бойко хубаво погна старите мошеници,ама не е от загриженост за страната,а просто си разчиства сметките.Дори да са си вър6или добре работата,щом са от старото правителство ги махат-лов на вещици.
    Както и да е,вместо да гони митничари и да прави мръсно на Сержо,айде да оправи пътищата,болниците,моргите .
    Станахме полицейска държава....
    Цитирай Първоначално написано от FeelMyPain
    Аха и постваш въпрос във форум, защото не искаш хиляда различни мнения.Желязна логика.
    Цитирай Първоначално написано от mim4enceto00
    аз не чета толкова сериозни книги(само на 12 съм), макар че съм прочела всичките книги здрач...
    Цитирай Първоначално написано от Millionaire
    Земете си една разплута на по 20 като ви е толко кеф, пък ако ще и да е начетена като Жана Дарк.

Ние си бяхме полицейска държава. И да - пак сме.

Фен Аватара на peteto_love
    Град
    botevgrad
    Имам надежда ...Дано да направят нещо.Не очаквам нищо,надявам се на нешо по-добро..
    „Ангелите я наричат небесна радост, дяволите я наричат адска мъка, хората я наричат Любов.“

Фен Аватара на peteto_love
    Град
    botevgrad
    Имам надежда ...Дано да направят нещо.Не очаквам нищо,надявам се на нешо по-добро..
    „Ангелите я наричат небесна радост, дяволите я наричат адска мъка, хората я наричат Любов.“

Голям фен
    Въпреки целия пр който си правят и смешните самонадеяни изказвания на бат Бойко,трябва да им се признае-първите отзиви от Брюксел са много добри,а такива не сме получавали от приемането ни в ЕС
    98% от младото поколение харесва чалгата!
    Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си.
    Maybe I'm addicted, I'm out of control,but you're the drug,that keeps me from dying...
    all I really know is,you're the only reason I'm trying...

Лайнарщина !
    Sometimes the sound of goodbye is louder than any drumbeat...

Град
    София
    Не, не ми харесва и това правителство - заядоха се за сделките с розовите беемвета, но по-ватърте ако се поразровят във военните дела ще излезнат много по-гнили работи, но ги е страх.
    I want you to remember that no bastard ever won a war by dying for his country. He won it by making the other poor, dumb bastard die for his country.

Цитирай Първоначално написано от bulgarian1878
    Как да не му се дразня, когато е участвал в създаването на няколко партии, все се е дърпал и накрая успя да направи своя и се помисли за велик?

На думи доста неща ми харесват при него, но извинявай... Миналото му е същото, както на останалите. Вяра на такива не мога да имам.
    Е не съдето по миналото..

Голям фен Аватара на Wildchildd
    Много показност, малко работа...а и според мен нужда от поразравяне няма, ако мислите, че не знаят къде е гнило и какъв е проблема, много се лъжете.Просто няма политическо желание.Дано не съм прав, но поне засега виждам просто едни медиини звезди.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си