Цитирай Първоначално написано от mitternacht
Цитирай Първоначално написано от amk933
Цитирай Първоначално написано от love_enrique
Цитирай Първоначално написано от mitternacht
800 бяха, наистина.
Колкото до новото правителство-още е рано, но имам чувството, че и те ще ни е*ат.Нормално.Никой няма да сложи за управляващ някой, който може реално да оправи държавата.Един път, в миналото, един човек е успял да вземе властта и да оправи държавата си след криза, пък после едвам са го спрели да не завладее целия свят Ако дойде някой като него, тогава ще кажа, че вярвам, че ще България ще просперира!
И мойта реакция е

България няма нужда от втори Хитлер. Ти добре ли си? Някакъв психопат, един патологичен случай на мозъчен фалит! Не, мерси...А и няма кой да го допусне това.
Хората сложили Бараката наистина няма да го допуснат, защото този път може и х'Америката да усети що е то справедливост за един определен народ, който се занимава предимно с кражби, фалшификация и измами.
Всъщност, браво, добри деца, знаете историята и знаете кой е спасил държавата си от невиждана криза и я е издигнал до ниво почти да владее три континента!
Сега ако спрем да гледаме пропагандни филми и се замислим над историята, цена няма да имаме
На 3 континента в продължение на 2 години, НО за сметка на какво после? Една мижава държава репресирана от СССР и Англия, Франция и Америка. Голям успех няма що! Добре че се е самоубил този кретен, като си е видял действията. Само ми е чудно защо се е гръмнал? Сигурно е бил доволен и горд от себе си и се е радвал на зашеметяващия си успех или по точно на успеха на наближаващия крах.

Само за едно съм съглсен с теб. Спри да гледаш пропагандни филми промити от неонацизъм и анти-американската СССР пропаганда и верно се замисли над историята, не комунистическата и фашистката, ами онази другата.