Аз се отказах да споря, поради простата причина, че приятелчетата нито са се занимавали да прочетат нещо реално и стойностно, съответно и с липса на пропаганда, нито дават обосновани отговори и доводи, а само обиждат.Както между впрочем се водят и всички спорове в тоя сайт, но съм готов да им простя, в случая-на 15на години са и им е простено.

Единственото което ме е яд за повечето т.нар. национал-социалисти е, че някак си са изградили лошо име на скинарите.Не че съм такъв и че някога ще бъда.Но стереотипите за скинар са, че трябва да пуши, пие, бие с всеки който намери и така нататък.Ако наистина се взема пример от Адолф Хитлер, човека е бил пълен въздържател (за разлика от разните там Сталиновци, Чърчилчовци и прочее..).Както и да е...

Аз имам приятели и познати цигани, но те са абсолютно изключение от правилото и са много свестни момчета, и нямам нищо против тях.Но против разните примати из махалите неподлагащи се на дресировка-имам.Както и да е, това е друга и прекалено дълга тема.
Също се замислям, че народа си заслужава каквото търпи.Приятелчето с Бараката едва не каза, че българите са заслужавали смъртта си, като са били бомбандирани.А дори не е чувал за Списаревски, мамка му! Това също е прекалено дълга тема

5 000 000 инвалиди?!?Леле... това е една не-малка държава от инвалиди, баси! и 6 000 000 евреи, а? Тая цифра се мени всяка година до 2020 ще е поне 60 000 000

Приятелчето с Бараката-значи в Америка не е забранена тая партия, ама е забранена, щото противоречи със закона?Знаеш ли що е така?Щото нито в тая скапана държава, нито в повечето от европейските няма нещо наречено "свобода на словото".Може би... само във Финландия, Норвегия и тия, но те са на съвсем друго ниво!
За какво изобщо говорим...

Официално се оттеглям от темата, няма никакъв смисъл да се пише повече.

И допълнение към онова домашно-прочети за (ако не греша почти милион) руснаци присъединили се КЪМ Хитлер срещу червената чума.Научи и как украинците са посрещали Вермахта.Оф... е, не съм се ядосал.Трудно се ядосвам.
Останалото са просто (наистина) вицове.Дано хората не ти се връзват.

Грешка.Не почти милион а милион и половина!Току що с помощ от рускиня разбрах