Цитирай Първоначално написано от mitternacht
Дадох ви домашно, да се позаинтересувате.Лепенето на етикети изобщо не е печеливш подход към спор.

Не знам от къде си видял Хитлер на аватара ми, но ти си просто някакъв забавен чуждопоклонник и то на държава, от която сме виждали само злини, както и почти целия останал свят.

Ако си изпълните това домашно, ще ви дам и такова за напреднали.
Абе ти като какъв се изживяваш, извинявай? Бил ни дал домашно...

Ако искаш да ти дам бележника да ми напишеш, че не съм си го написал...А това, че ти от САЩ нищо хубаво не си видял си е твой проблем. Аз съм видял и то много. Най-малкото онзи изрод Хитлер е изритан от Африка основно благодарение на САЩ и Япония капитолира пак основно благодарение на САЩ, Германия също се възстановява благодарение на кредитите от САЩ след кризата...И точно ти не ми говори за добро и лошо, защото не си от хората, които правят разликата между двете... А и в последните ти постове логореята яко тресе...Липсата на каквито и да е било аргументи също. И като ще си даваме домашни... ти прочети ли Night? Запозна ли се с операции Desert Shield, Desert Storm, Ирано-иракската война, Иракско-кувейтската война, разпределението на населението на религиозна основа и т.н. Май не?