Цитирай Първоначално написано от amk933
Цитирай Първоначално написано от mitternacht
Дадох ви домашно, да се позаинтересувате.Лепенето на етикети изобщо не е печеливш подход към спор.

Не знам от къде си видял Хитлер на аватара ми, но ти си просто някакъв забавен чуждопоклонник и то на държава, от която сме виждали само злини, както и почти целия останал свят.

Ако си изпълните това домашно, ще ви дам и такова за напреднали.
Абе ти като какъв се изживяваш, извинявай? Бил ни дал домашно...

Ако искаш да ти дам бележника да ми напишеш, че не съм си го написал...А това, че ти от САЩ нищо хубаво не си видял си е твой проблем. Аз съм видял и то много. Най-малкото онзи изрод Хитлер е изритан от Африка основно благодарение на САЩ и Япония капитолира пак основно благодарение на САЩ, Германия също се възстановява благодарение на кредитите от САЩ след кризата...И точно ти не ми говори за добро и лошо, защото не си от хората, които правят разликата между двете... А и в последните ти постове логореята яко тресе...Липсата на каквито и да е било аргументи също. И като ще си даваме домашни... ти прочети ли Night? Запозна ли се с операции Desert Shield, Desert Storm, Ирано-иракската война, Иракско-кувейтската война, разпределението на населението на религиозна основа и т.н. Май не?
Мазохист!
Ако четеше досега, щеше да разбереш, че говорим за Втората Световна и нашите съюзници.

Явно и заради теб ще трябва по-опростено...
Имало едно време война.Тя била мнооогоо голяма и я нарекли Втората Световна Война.В нея участвали мнооого държави от целия свят.В нея участвала и България.България била на страната на Остта.България поради това получила големи облаги под формата на оръжие, техника и територия.България е воювала срещу държави като Англия, Америка и прочее.Те бомбандирали България и избивали българи.
След повече от 50 години, странно защо идиоти се радват, че враговете на България са победили както нея, така и съюзниците и.

Момче, ако не се майтапиш с мненията си до сега, ще си помисля, че не си добре

Изживявам се като някой, който може би ще накара друг да не плещи абсолютни глупости.

Всъщност вече абсолютно сериозно се отказвам дори да погледна в тая тема, защото дори и аз започвам да се ядосвам, а това е трудно да се постигне.Но явно прекалено многото безсмислици, глупости и извъртане на историята правят чудеса!
Ако мразиш България... ще те разбера и няма да се очудя с всичките тия накачулени цигании, той и оня Демократес яде доста хубави коментари по негов адрес... ако се чувстваш американец... всеки има правото да е мръднал колкото си иска... но в такъв случай ще разбера и оправдая пълната глава с пропаганда, невъзможността за мислене както и разни други типични за тоя народ свойства.

Та!Отказвам се!Аз отдавна не вярвах, че ще се вразумиш де.... от гледане на филми така става...
Има един виц-мутра застанала срещу стена и стената паднала.Поука- по-умния отстъпва.