Ок хубаво за теб моите доказателства и факти са безмислени - за мен твоите. Ето ти двете страни на барикадата пак. Аз уча американска история по учебниците на Дискавъри, които в България не стигат и чета едно, ти четеш съвсем друго. За мен са между 5 400 000 и 6 100 000 избитите евреи, защото толкова е показало преброяването на евреите след края на войната. За мен са толкова, защото един от съдените генерали (само един) е признал, че под неговите заповеди са избити над 1 000 000. Ок? Моята истина и тази на САЩ и Европа е една, соц-комунистическата и нео-нацистката е друга. Това не значи, че не съм чел и т.н. Напротив даже чел съм и то много. Казах ти прочети Night и виж за какво става въпрос. 140 страници малък формат е - не е дълга, но за сметка на това доста интересна (поне за мен). Нас ни учат, че Хитлер е изрод, в семейстовото ми също е така. Губил ли си хора в геноцид? Знаеш ли какво е? Аз, да. (не съм евреин) И ми е пределно ясно. Няма как да смятам един човек за достоен след като е избил милиони хора. Естествено е, че такива идеи няма как да се толерират дори в демократични държави, за каквато уж се води и България. Нека тоя спор спре, вече! Ясно е, че няма да се промени ничие мнение и никой няма да стане по нетвърдоглав.