Ама ти май въобще не четеш какво ти пиша.

Първо - когато съм казал, че не познаваш историята ни имах съвсем друго в предвид, което обаче няма да ти кажа, а ще ти оставя като задачка-закачка.
Второ - защо пак отваряш темата за Хитлер? Да му се не види, този мустак постоянно ти е в главата. Какво общо има Хитлер и евринът изобщо? Евреи е имало МНОГО преди мустакът да се роди и ще има много след неговата кончина. Стига си намесвал някого, когото изобщо дори не е искал да ги изтребва, а откачалките около него са го манипулирали /да, чети малко и ще разбереш, че вината не се крие в Хитлер, а в няколко фанатици около него/.
Трето - никъде не ти твърдя, че една нация трябва да бъде избита. Сигурен съм, че има евреин по-достоен и от някой българин. Пиша го с болка, но истината е истина. И никъде не ти твърдя, че трябва да бъдат избити. Говоря ти за ционисти, та като стана въпрос да минем на четвърто.
Четвърто - къде пък, да му се не види отново, съм написал, че под ционист разбирам евреин? Ционистът може да бъде всякакъв - българин, руснак, турчин. Педераст. И всякакъв. Именно - защото не деля хората на раси, ги наричам общо от всички такива.

А относно дали познавам лично евреи - сега нямам контакти, но съм имал що-годе трайни в миналото. Ами да, дразнеше ме и то не само мен, а целия ми клас му се дразнеше, заради високо самочувствие. Четвърти клас лапе правеше планове как да продава и препродава химикали и какво ли не. ЕМИ ИЗВИНЯВАЙ !!! И все пак, сигурен съм, че от тях също има читаци. А за шефове на познати, които също са евреи, да не говоря колко са си патили!

Е, сега да не ме изкараш, че съм някакъв нацюга, ще ти кажа, че аз пък съм си патил от шефове българи. Е па всеки народ си има боклуци.