Е сега ще се опитам да ти обясня. Не знам дали ще си струва и дали ще приемеш информацията или ще я отхвърлиш, но уви - някак си имам настроение да пиша, прибрах се в доста добро настроение преди малко, хапвам си тортичка и някак си знам, че утрешния ден също ще ми бъде хубав. И така, т`ва са лични неща.
Значи. /значи е паразитна дума. И точно т`ва ме радва в нея xD/ Понеже явно с примери е най-лесно да се обяснява на хората ще го кажа така. Евреите отнасят огромен негативизъм, тъй като са едни от най-пръснатите по света. По тази причина в почти всяка страна се изгражда едно мнение за тях, имайки в предвид, че в почти всяка страна има еврейски марки като Mc Donalds, във всяка страна се ползват еврейските операционни системи като Windows и прочее примери. И така. До тук няма лошо - развили са се, преуспели са. Но! Нека стигнем до примера.
За съжаление, нека си го кажем - Българинът е известен със своята завистливост, известен е, че все нещо му куца, известен е с това, че винаги ще има за какво да негодува и да плюе. Е, защо е известен с това? - Защото за съжаление е вярно.
А защо евреите отнасят огромния негативизъм? Заради една голяма част от тях, които се опитват от малкия капитал да направят нещо огромно. И за съжаление са единствения народ в тоя свят, който се държи, помага си и се е организирала една огромна мафия във всички страни, където евреинът се държи, както вече написах, винаги да е над водата. Естествено! От тяхна гледна точка това е прекрасно, за тях това е супер, но аз съм от другата страна. Аз не съм евреин и за мен няма кой да се държи. Е, от моята страна на барикадата има доста такива хора. Които в един момент усещаме, че трябва да се държим ние.
И така се получава един вид анти-ционизма. Защото именно не всички евреи са такива - за тази огромна мафия не се достигат кадри - се набират утрепките от другите народи. И така в мафията влизат всякакъв вид хора искащи подкрепа по един или друг начин, за да бъдат те над водата.
Нещо такова... Не го обясних като хората.