Цитирай Първоначално написано от bulgarian1878
Е сега ще се опитам да ти обясня. Не знам дали ще си струва и дали ще приемеш информацията или ще я отхвърлиш, но уви - някак си имам настроение да пиша, прибрах се в доста добро настроение преди малко, хапвам си тортичка и някак си знам, че утрешния ден също ще ми бъде хубав. И така, т`ва са лични неща.

Значи. /значи е паразитна дума. И точно т`ва ме радва в нея xD/ Понеже явно с примери е най-лесно да се обяснява на хората ще го кажа така. Евреите отнасят огромен негативизъм, тъй като са едни от най-пръснатите по света. По тази причина в почти всяка страна се изгражда едно мнение за тях, имайки в предвид, че в почти всяка страна има еврейски марки като Mc Donalds, във всяка страна се ползват еврейските операционни системи като Windows и прочее примери. И така. До тук няма лошо - развили са се, преуспели са. Но! Нека стигнем до примера.
За съжаление, нека си го кажем - Българинът е известен със своята завистливост, известен е, че все нещо му куца, известен е с това, че винаги ще има за какво да негодува и да плюе. Е, защо е известен с това? - Защото за съжаление е вярно.
А защо евреите отнасят огромния негативизъм? Заради една голяма част от тях, които се опитват от малкия капитал да направят нещо огромно. И за съжаление са единствения народ в тоя свят, който се държи, помага си и се е организирала една огромна мафия във всички страни, където евреинът се държи, както вече написах, винаги да е над водата. Естествено! От тяхна гледна точка това е прекрасно, за тях това е супер, но аз съм от другата страна. Аз не съм евреин и за мен няма кой да се държи. Е, от моята страна на барикадата има доста такива хора. Които в един момент усещаме, че трябва да се държим ние.

И така се получава един вид анти-ционизма. Защото именно не всички евреи са такива - за тази огромна мафия не се достигат кадри - се набират утрепките от другите народи. И така в мафията влизат всякакъв вид хора искащи подкрепа по един или друг начин, за да бъдат те над водата.

Нещо такова... Не го обясних като хората.
Схваних ти идеята много добре. Аз не, че не ги харесвам, просто ме дразни това, че не ни признават геноцида и се мислят за уникални по този показател. Иначе изобщо не им завиждам. Вярно е, че са много сплотени. Добре де, ама тук ми изниква един въпрос. След като са разпръснати по света и те дразнят, защо те дразни ционизма, чиято основна идея е това разпиляно население да се събере на едно място? Тоест да се ликвидира тази "мрежа" или "мафия", за която ти говориш.