- Форум
- По малко от всичко
- Политика
- Какво Ви е мнението за новото правителство?
shadow4, и аз това повтарях до преди два поста, ама някак си ме вкараха по течението на реката и мен... xD
Добре, явно може да водим разговор с теб, amk, което е добре.![]()
Надявам се знаеш какво представлява на английски абревиатурата ZOG. Или казано по друг начин: Zionist Occupation Government. Това е един контрол, който се налага от тяхна страна в управлението на всяка друга държава с цел влияние на населението като пропаганда, като управление на финанси и прочее неща. Тук съм почти сигурен, че няма да успееш да се съгласиш и може би ще отречеш, но нещата не стоят въобще по този начин, както изглеждат, но нямам и много време вече, за да обясня. Общо взето радвам се, че има евреи анти-ционисти, но не се радвам, че има и българи ционисти, които подпомагат за всичко това.
Казахме го - във всеки народ има утрепки. И като говорим по темата и свържем думите "утрепки", "новото" и "правителсто" сякаш се получава доста добра комбинация...
Но нека не прибързваме, ще видим какво ще направят и те.
Та така, това е общо взето за ционизма. Те може да се опитват да обединят всичко, но това обединение ще доведе до нещо като днессъществуващия щаб наречен Израел.
Парадоксално е. Български патриоти и националисти, а по аватарите червени знамена със свастики, по описанията немски цитати... Срамно е!