- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Контактни лещи
Искам да попитам тези от вас,който носят контактни лещи,бързо ли свикнахте да си ги поставяте?
Дам аз нося от средата на 6ти клас (сега съм за 8ми) .. да мине максимум един месец и се свиква.. отначало ме беше страх да си бъркам в окото и ползвах огледало и кърпа (за да не ми падат лещите случайно на земята).. сега за 1 сек ги махам а за 2 ги слагамспокойно свиква се
![]()
If you're leaving close the door.
I'm not expecting people anymore.
Hear me grieving, I'm lying on the floor.
Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.
Нося лещи от 14 април. Ми свикнах бързо някъде за 2 седмици и вече си ги поставях от първия път. По-голям проблем е ако ти се наврът някъде в окот или ако ти паднат. За щастие на мен не ми се е случвалоЕто ти едно видео http://www.vbox7.com/play:3d5d54fe ако имаш задруднение при поставянето можеш да пробваш и по този начин
![]()
мерси
а постоянно ли ги носите или само от време на време ?
Аз лично ги нося когато излизам, а когато съм си в къщи ги свалям..![]()
If you're leaving close the door.
I'm not expecting people anymore.
Hear me grieving, I'm lying on the floor.
Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.
Сутрин като стана веднага ги слагам и преди да си легна ги свалям![]()
Аз с моите свикнах на втория ден и досега не съм имала проблеми...Слагам ги когатоизлизам и вечер, преди да си легна ги махам.
Бързо свикнахи аз като останалите ги нося цял ден и вечер преди лягане ги махам
![]()
дамм бързо се свиква ама не заспивай с тях че после трябва да ги махаш с нокти щото залепват за окото ;D
И аз бързо свикнах.Сутрин ги слагам,вечер ги махам.От 2г. ги нося.Много са удобни,но жалкото, е че изтъняват ириса .(и не само)![]()
Ако съдбата ти е обърнала гръб,просто я изчакай да се наведе!!!
http://www.nahrani.com/