.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

униформи на всички училища

Министърът на образованието Даниел Вълчев се обяви за въвеждането на униформи във всички училища през учебната 2008/2009 г. В момента униформите не са задължителни, но просветното ведомство се опитва да насърчава училищата да ги въвеждат, като им отпуска пари по проекти.

"Средствата за униформи ще бъдат увеличени значително, всяко училище, което кандидатства, ще получи финансиране", каза вчера Вълчев. М.г. по програмата за униформите са били финансирани 107 проекта.

Общо 234 млн. лв. ще бъдат отпуснати на МОН за финансиране на проекти за развитие на училищното образование, което е със 75 млн. лв. повече от миналата година, съобщи още Вълчев. Източник: http://www.segabg.com/online/new/art...41400040000102

Той Вълчев вече не е министър, така че споко.

Май темата не е в раздела си!

Супер фен Аватара на NqkfaNikakva21
    наще са ужасни
    Весииии

Една Любов, Една Борба, Един Отбор

Ние уж сме най- елитното училище в областта, но не се очертава да ни въведат униформи

Град
    София
    зависи от училището. от 5ти до 10ти клас бях с униформа и беше супер. състоеше се от 20 и повече различни неща /тениски, поли, блузи, бла бла/. има и някои ужасни, признавам.

Поне като трябва да нося цяла година парцали нека са безплатни не 200 лв за некви боклуци

Re: униформи на всички училища

Цитирай Първоначално написано от nikoleta93
    Министърът на образованието Даниел Вълчев се обяви за въвеждането на униформи във всички училища през учебната 2008/2009 г.
    Господин Донемайкъде вече не е министър,btw.
    Учебната 2008/2009 мина и си замина..
    Стара ти е информацията,брат.

Дааааа в моето училище въведоха униформи за което никои не съжелява дори няй големите кокони в даскалото си я носят без проблем естествено на училище не се носи цялата може само риза само сако и тн яко е когато минеш по улицата и хората с усмивка приемат че гордо носиш името на училището си

Мега фен Аватара на ameli
    само след 7ми клас искам да се носят униформи ЗАДЪЛЖИТЕЛНО. ама да не са монашески като едно време, ами яки
    http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук

Няма да има униформи.

YouCantStopMe е напълно права

♫ Beautiful.. ♫
    Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
    Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
    че те обичам както никой друг,
    искам те, искам да си тук!
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.

и на нас ни въведаха унофоми о6е миналата година и са задължителни ... няма отърване повярвайте ми
    винаги има две мнения .. -моето и грешното ..

Град
    У нас Си (=
    Нашите(на МГ, Русе) са наааааааай-грозните не в целия град, ами и в околността. Лайнян цвят за ризите, които са материя..."обрив" и тъп пуловер без ръкави, материя "от селска сергия за левче"...цвят развалени ягоди...

и в новот ми училище въведоха униформи, но ще ги носим само на празниците слава богу

Нашите униформи са отварителни - не мисля, че има по грозни. Състоят се от някаква тениска, която се води риза, само защото има яка. Същият този боклук го имаме и с дълъг ръкав. Да отблежа, че въпросните блузи са адски къси и много широки. Да не говорим, че моделите за момче и момиче са еднакви. За отгоре имаме някакви гадни суитшъри, които избеляват супер бързо и в джобовете им спокойно можеш да поместиш тетрадка малък формат. Абе, кофти работа е... А уж сме елитна гимназия. Голяма излагация е с тези униформи. И ние не ги носим много редовно....

Супер фен Аватара на Di
    2008/2009 yeah
    не се изказвай неподготвен,прасе

Нашите униформи се състоят от 2 розови ризи едната със къс другата с дълаг ръкав които за момичетата са вталени а за момчетата не,пола без подгъв отдолу, за да може всеки да си я скъсява колкото иска (цвета е син и розов),сако със син цвят иии момичетата можехме да си поръчаме допълнителни панталони които седят наистина супер готино на всяка мацка(сини)

Град
    София
    ^ звучи ми много добре

Повече от фен Аватара на ginny
    Град
    stz
    и на нас ни сложиха суичар,дънки и пола, ама са ужасни само дънките (черни ) ставар за нещо ,а суичара е на раета ( сиво и червено ), а пък полата е тип лале

п.п. да не говорим че максим горки мяза на куче на емблемата( вървях по улицата с ръка на рамото ( демек върху нея)

Град
    Там,където най-малко очакваш....
    Мии наще не са тттооооолкова ужасни ;д http://egblg.com/index.php/Uniformi.php
    If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
    do...it just means that nothing else is more important than you... )

Re: униформи на всички училища

Цитирай Първоначално написано от YouCantStopMe
    Цитирай Първоначално написано от nikoleta93
    Министърът на образованието Даниел Вълчев се обяви за въвеждането на униформи във всички училища през учебната 2008/2009 г.
    Господин Донемайкъде вече не е министър,btw.
    Учебната 2008/2009 мина и си замина..
    Стара ти е информацията,брат.
    доста старичка , ще видим новата миситърка какво ще рече

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си