- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ами... бебе об6о взето
Не мога да разбера каква ще е тая връзка с 14 годишна разлика.Та той може да ти е баща едва ли неЗа мене това е абсурдна работа
И аз да кажа малка си![]()
да и аз мисля, че в някой ваш чат повече ще го впечатлиш ако пишеш правилноПървоначално написано от ShtrudeL
нищо лично, но е така
![]()
14 години разлика.. празни раоти ..![]()
Първоначално написано от PurpleDream
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
+1000Първоначално написано от SuperBadSuperFresh
Ако съдбата ти е обърнала гръб,просто я изчакай да се наведе!!!
http://www.nahrani.com/
Хммм ,няма да те нападам за правописа ти ,защото без това сигурно ти е писнало от 3 страници "неграмотна си" ,но ще ти кажа, че вярвам ,че не можеш да пишеш просто на компютър.
Та по темата . . 14 години не е малко.Не се унизявай ,да му показваш ,че на всичко си готова дори само за целувкаще му паднеш в очите, а и не само за него.Просто го остави малко.Той ти е казал ясно и просто ,че те има за малка.Ако не му се натрапваш обаче ,може би имаш процент шанс
![]()
Надявам се ,че си достатъчно голяма и да знаеш какво искаш да стане между вас с това момчеИ ако си наистина малка, повярвай ми ,че той има съвсем други идеали и идеи. . няма да ти говоря за секс и тн, но може да си има последствия тази връзка . .
Може би е за добро ,че нищо не става.А за теб той няма да е нито последният ,нито първият ,в който ще се влюбиш
Малко звуча като някоя загрижена майка ,но . .Смятам ,че малко мнение от тези по-горе ще ти помогнат
![]()
И все пак успех!
Първоначално написано от ShtrudeL
Абсолютно.
хаха май неПървоначално написано от SuperBadSuperFresh
"Стилът никога не излиза от мода !!!"
ами да от писането наистина ти личат доста неща,но,мила,как ще излизаш с някой 14 години по-голям от теб...е възможно е ако ти беше на 30,а той на 45 например,но бас ловя,че ти си на 15-16 максимум,което значи,че той е на около 30...е какво може да си кажеш ти с този човек,той е на съвсем друг етап от живота или поне би трябвало да е...за мен не е готино това,но кой знае "любовта няма граници"
+Първоначално написано от Hilary_
![]()
![]()
Да спрем с правописа ?! Аз все си мисля,че той не трябва само в часовете по български ,а и някога на практика ,може би ?! Дайте да почнам на турски да говорим направо,за по-лесно!Първоначално написано от rozovsluncho
за кво ти е такъв дядо
"- Ако обичаш едно цвете, което съществува само в един екземпляр сред милиони и милиони звезди, това стига, за да си щастлив, когато гледаш звездите. Мислиш си: "Моето цвете е там някъде..."
ти си лапе ... на човечеца ше му писне от тебе
Толкова си мила!Първоначално написано от DevilWish
Ти си пророк,имаш невероятната способност да откриваш очевиднотоПървоначално написано от BaiboCo
![]()
ам ти на колко си и според мен люйбовта граници няма ,но зависи той какво отношение имо към теб и какви намерения
http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ
ти за себе си можеш да мислиш че не си малка, не се заблуждавай за него си и щом ти го казва какво има за доказване ?