- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Удобни ли с прашките според вас ?
Както казах тук са се събрали всички дето не носят прашки.![]()
![]()
Такъв смях, че нямам думи, 99 процента от момичетата носят прашки и това е толкова неоспорим факт, че са странни повечето мнение в тази тема
![]()
![]()
Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген
Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!
Удобни или не,просто неможе без тях...особено през лятото,когато се носят дрехи от по фини и прозрачни материи.Аз лично предпочитам онези с по-широките ластици. http://www2.victoriassecret.com/comm...ZZ&rfnbr=1923#
And I bleed,
I bleed,
And I breathe,
I breathe no more...
Ейй не можело...Първоначално написано от LostSelf
друг път.
И на мен не ми е приятно и съм съгласна с Beautyful.
ами да удобни са защо да не сане нося много често но съм изцяло за носенето на прашки
[/b]
Абе какви бикини, кви 5 лева? Не познавам момиче, което да ходи с тея парашути![]()
Най-добре се чуствам без бельо![]()
А ето за това говорехмеПървоначално написано от hristi
![]()
:P
Парашути?!Първоначално написано от BePoHuKa
Ти в кой век живееш бе
Все едно да ми кажеш,че тия ( http://fashionsupreme.co.uk/product-...gory=60&col=37 ) са като парашути
![]()
![]()
Моля те поразходи се из по-хубавите магазини за бельо и виж,че тия "парашути" ги няма никъде,а са заместени с адски секси,изрязани бикини (които,в интерес на истината,напоследък се предпочитат от доста мъже за подарък на половинките им (т'ва го знам,защото една приятелка си отвори няколко магазина за бельо и имам наблюдения от там
))
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Има дрехи, които трябва да се носят само с прашки, защото примерно са леко прозрачни, или пък очертаниПървоначално написано от Punisherrr
![]()
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
Да на приятелката ми много добре и стоят и я карам всеки път когато е с мен да е с прашки. Следователно са удобни , а ако ли не ... Кой ва пита уеНяма по-хубаво от това да видиш седнала кака с разголено дупе и прашките щръкнали отзад
![]()
Станислава
нищо не им епросто всеки ги чувства по различен начин,ако мога така да се изразя
![]()
за мен лично са неудобни;дискомфортни
![]()
Ех,Зорче, айде да не ми казваш къде да се поразходя, защото съм достатъчно в час с модата.Първоначално написано от 3oPuTy
Много добре знам какво има в "по-хубавите магазини". Има едно средство в литературата - хипербола се нарича.
Не се хващай за всяка дума.
+1Първоначално написано от Epicphail
![]()
![]()
Насилието никога не е решението,но е добра алтернатива
Никога не яж жълт сняг
Винаги помни ,че си уникален точно като всички останали
По-удобни са от всеки друг тип бельо за мен..Ама както казаха"всеки ги чувства различно" (: Ако не са ти удобни,не ги носи (:
"Fear is stronger than love.Trust nobody." Tupac Amaru Shakur (:
Now you see him, now you don't..
They got me starin at the world through my rearview
Go on baby scream to God, he can't hear you ...
не са ми удобни..носила съм ама ме дразнят..
Пълна съм с психични отклонения, ама до едно си ги обичам ! ♥ :P
Лятото винаги съм с прашки. Страхотно е и са си много удобни. А и момчетата се кефят като сме с прашки. Нали така момичета.
Удобни са да - трябва да се свикне с тях просто и все пак предпочитам боксерки
Първоначално написано от angellove
Слава Богу, мозъкът ми не е напълно покварен - в началото не схванах какво имаш предвидПървоначално написано от mariqqqqq
![]()
По темата - не особено.
I roll big like a superstar
I smoke big like a superstar
Bitch I'm a superstar
Вярно е ,че прашките карат женските дупета да изглежат по-секси ,но това е само за хубавите дупета.Има ги и такива динозаври дето слагат прашки и напрао ....![]()
![]()
![]()
![]()
--------------------------------------------------------
Удобниии![]()
![]()
![]()
А я си помисли без прашки, ако си сложат от онези полубоксерки да речем. Тогава ще им се отбележи една вдлъбната черта.Първоначално написано от BlueFace
Още по-зле..
Представих си го..........Успя да ми развалиш настроението.Първоначално написано от BePoHuKa
![]()
![]()
Кф'о викаш?!?!?!1?!1
Учението е по-силно от всички!!!!
Първоначално написано от t0d1t0
Браво на мен!
![]()