- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Хелп момчетаа
Значи, моят проблем е много странен.Когато се изпразвам примерно всеки ден по 1 път даже повечето пъти пропускам и напоследък взех да се изпразвам много бързо....И това ме притеснява.Моля даваите съвети..![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Нали знаеш важна е психическата нагласа а и ти се правиш на проточен бойлер![]()
Описанието ми е леко неясно. Това е започнало да се случва когато си спрял да маструбираш толкова често ли ?Ако е така, то проблема ти не е странен.
![]()
Ако си свикнал всеки ден, а изведнъж си променил това и го правиш на няколко дни е нормално да свършваш по-бързо. Ако съм разбрал правилно, това което си написал.
Еми това е когато си се възбудил много яко и искаш да излиза по-бързо или от честото биене на чи.. знаеш какво имам предвид![]()
Срещам кучка ''чука ми се,,да я черпя аз япитам...
тя ми вика ''Искам и си клати задника във ритъм"
брато намали малко лъскаи меча на седмица 1 път дори е доказано че е помага когато се стресиран на го прави по рядко
Ако имаш прекрасна жена, ослепителна любовница, страхотна кола, нямаш проблеми с властите и данъчните; ако когато ходиш по улицата, винаги грее слънце и минувачите ти се усмихват - кажи НЕ на наркотиците!